Münsterin autoiskijällä ei taustalla poliittista motiivia

0
2,w=993,q=high,c=0.bild
Jens Rüther, murha-autoilija.

10.4.2018

Münsterin mielipuoliautoilija Jens Rüther jätti peräänsä vihaa täynnä olevan manifestin, joka oli bild.de:n mukaan täynnä toisten ihmisten syyllistämistä, paranoiaa ja salaliittoteorioita häntä vastaan.

Mies jätti jälkeensä itsemurhakirjelmän, jota jakoi sukulaisilleen, kavereilleen, naapureilleen jne. Pitkässä kirjeessään tekijä kertoo vaiherikkaasti ongelmistaan, joka on lähinnä sitä, että kaikki muut ihmiset ovat vainonneet häntä koko elämänsä ajan. Vanhemmista lääkäreihin, jotka hoitivat miehen selkävaivaa, ovat jollain tavalla aina salaliittoilleet häntä vastaan.

Hän väitti vanhempiensa pahoinpidelleen häntä lapsena, ja tästä oli seurannut, että hänestä oli tullut impotentti. Tämä aiheutti valtavaa pelkoa, että ihmiset ajattelisivat hänet homona. Niin ikään selkävaivojen operaatio, joka ei onnistunut, oli salaliitto.

Mitään viitteitä mihinkään äärioikeistoon ei löydy, eikä teolla vaikuta olleen mitään poliittisia motiiveja. Rasmuksessa ja muissa äärivasemmistolaisissa piireissä syntyi ahaa-elämys ”valkoisetkin terroristeeraa”-ajatus heti tekijän identiteetin varmistettua ja alettiin keksimään oikeistoteoriaa. Tekijällä ei kuitenkaan ollut minkäänlaista poliittista taustaa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Münsterin autoiskijällä ei taustalla poliittista motiivia

 1. Mitä olemme saaneet? Pizzan, kebabin, sossuveivaamisen ja automurhailun. Ei hyvä. sanoo:

  Maltti on aina valttia ennenkuin aloitetaan öyhötys. Raiskaa ne kantiksetkin, samoin saattavat ajella ihmisten päälle. MUTTA: suuri ero on kuitenkin siinä että kaikki matujen tekemät rikokset olisivat jääneet tekemättä jos ei heitä ilman kontrollia ja rajoituksia olisi päästetty maahan. Matut inspiroivat toinen toisiaan ja sitten menee päästään narahtanut kantispöhkökin ja käyttää samaa hyväksi koettua autokonstia, kiitos matut ensin. Molemmille on yhteistä sairas viha syyttömiä ihmisiä kohtaan.

 2. Jos marxilaismedia,RHC tai muut mädättäjät ovat sitä mieltä että poliittista motiivia ei ole se tarkoittaa vain,että kyseessä oli vasemmistoterroristi ja faktaa piilotellaan.Ei ole mitään perusteltua syytä olettaa että he eivät valehtelisi tälläkin kertaa kuten aina,jos sillä harhaista ideologiaa saadaan edistettyä tai valkopestyä.

  1. Nyt se foliohattu pois päästä. Ei ole mitään syytä olettaa ettei kirje ole juuri sellainen kuin on kerrottu ja poliittinen piiri varmasti paljastuisi, jos sellainen olisi. Todennäköistä lienee vain se, että tuo vainoharhainen ja läpeensä katkeroitunut mies otti joukkomurhatavasta mallia muslimiterroristeilta sen tehokkuuden ja helppouden vuoksi.

   1. Nizzan kuorma-autoiskukin oli äärioikeiston syytä saman porukan mukaan joten jos tällä kertaa ei saada syylliseksi äärioikeistoa ja Breivikiä tekijä on vasemmistolaisterroristi.Olisi kannattanut takavuosina keskittyä uutisointiin eikä propagandaan niin tilanne ei olisi tämä.

 3. On olemassa suuri joukko ihmisiä jotka erinäisistä syistä vihaavat yhteiskuntaa ja melkein kaikkia ihmisiä ylipäänsä. Sääli vain että tavallinen kaduntallaaja joutuu maksamaan pököpään vihat hengellään tai tavallinen työntekijä työpaikallaan, kuten kävi jo klassisessa tapauksessa 80- luvulla kun Tukholman verotalolla pamahti pommi ja naispuolinen konttoristi kuoli.

 4. Jossain oli kuva tästä ”jensistä” tukka päässä. Kovasti muistutti hiekkamaan asukkeja. Ei lainkaan ollut tyypillisen saksalaisen näköinen.

  1. Olikohan sama kuva, jossa väitettiin olevan aivan eri henkilön. Pitäisi olla hieman enemmän tietoa ennen julkaisua noin yleensäkin.

 5. Tässä ei kohta voi uskoa mihinkään. Alussa muistan lukeneeni uutisia, joissa poliisin mukaan kyse oli terrori-iskusta. Sitten näin kuvan hiekkamaan asukkaasta. Jostain luin, että kyseessä olisi Saksan kansalaisuuden saanut kurdi. Ja nyt annetaan ymmärtää, että tekijä onkin kantasaksalainen mielenterveyspotilas. Oikein kuvakin on annettu julkisuuteen.

  Ovatko asiat todella tapahtuneet, niin kuin nyt väitetään. Jos asialla on ollut joku kurabi ja isku oli osa jihadia, niin ehkä Saksan viranomaiset ovat halunneet painaa asian villaisella, koska muuten lisää saksalaisia olisi herännyt. Onko iskijä kuvan henkilö. Onko kuvan henkilö edes olemassa.

  Vallassaolijat ovat valehdelleet liikaa. Luotto on mennyt.

  1. Se karvanaaman kuva tuli yhdestä tekaistusta facebook-päivityksestä ja karvanaamalle ei ole mitään muuta lähdettä. Lisäksi se karvanaama löytyt googlenbkuvahaulla muualtakin eri yhteyksistä.

   Tapaus voi olla ihan hyvin mielenterveyspotilas. Ei kannata tehdä väkisin teosta karvanaaman tekosia, koska siihen ei oikeasti ole näyttöä.

   Ei tässä tarvi kuin odotella milloin tulee oikea karvanaamaisku allahu akbar-huudoin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.