Tapaus Arif Moradi sai miraakkelilopun – miehelle ikuinen ylläpito

0
DSC_0092-1
Moradi vasemmalla.

 

10.4.2018

Tapaus Arif Moradi saa taas uusia vaiheita. Kaikenkaikkiaan tapaus pääsee Ruotsin historian top kymppiin huikeimpien sotapakolaistarinoiden listalle.

Lyhyt kertaus, jos joku ei muista mistä on kyse. Arif Moradi- niminen afgaani tuli Ruotsiin vuonna 2014 yksintulleena sotapakolaislapsena. Aika pian selvisi, että Moradi ei ollut mikään lapsi vaan täysi-ikäinen nuori mies. Hän kieltää tietoisesti valehdelleensa ikänsä, hän ei vain muistanut sitä oikein. Hän sai ensimmäisen kielteisen, josta alkoi monta vuotta kestänyt valitusrumba.

Julkisuuteen Moradi nousi ”yksintulleiden lasten” äänenä. Hän kuului Ung i Sverige-nimiseen yksintulleiden afgaanilasten etujärjestöön. Moradi paistatteli päivää median paisteessa niin teeveessä kuin lehdissä. Hän kertoili kuinka yksintulleilla lapsilla oli vaikeaa ja kuinka oleskelulupaa tarvitaan. Ja kuinka Afganistanissa lähtee heti henki.

Toimittajat kuuntelivat silmät kosteina miehen juttuja, vaikka tämä siis oli maahanmuuttoviraston päätöksellä julistettu täysi-ikäiseksi hammastestien perusteella. Silti Moradi esiteltiin ihan SVT:n ajankohtaisohjelmissa jonakin lapsi-ihmisoikeustaistelijana.

Kun kielteisiä alkoi tippua lisää, ja valituksiin ja valituksen valituksiin vastattiin negatiivisesti, veti Moradi ässän hihasta, jeesus-kortin. Moradi tuppautui seurakuntaan ja pääsi jollain käsittämättömällä tavalla teinien rippileirille joksikin ei isoseksi, mutta jotain sinnepäin, ”assistentti”, kuten kirkon piiristä kerrottiin.

Viime vuoden kesänä Moradi sitten vietti aikaa riparilla pikkutyttöjen kanssa. Ja siitä seuraa tietenkin se, että Moradi ei voinut enää hillitä kiimaansa vaan hän yritti raiskata rippileirillä 14-vuotiaan tytön. Tyttö onnistui kuitenkin riuhtomaan itsensä irti afgaanin otteesta ja pääsi pakenemaan vessaan lukkojen taakse. Myöhemmin Moradi sai seksuaalisesta ahdistelusta pienen sakkotuomion ja ehdollisen vankeuden.

DSC_0091-1
Moradi vasemmalla.

 

Nyt tapahtui jotain aivan käsittämätöntä. Sen sijaan, että lapsiahdistelija olisi tuomittu, kuten lapsiahdistelijat nyt tavataan teilata, niin turvapaikka-aktivistit lähtivätkin osoittamaan tukeaan Moradin puolelle uhriksi joutunutta tyttöä vastaan. Kaikki ruotsalaiset RHC:n tapaiset organisaatiot kuten #jag-är-här adoptoivat Moradin itselleen. Tuhatpäinen turvapaikka-aktivistien naisarmeija itki lämmintä itkua Moradin puolesta aloittaen vainon uhria kohtaan.

Palstoilla kirjoiteltiin, että sitä on monenlaista pikkuhutsua. ”Aivan liian monet pikkutytöt valehtelevat tälla tavoin vain rahan takia” ja ”Pikku-tytöt pitkine silmäripsineen voivat aiheuttaa todellisen helvetin jäbille. Pikkuisen itkua ja hammastenkiristystä tapaa auttaa kaikissa tilanteissa tyttöjä, vittuuuuuu mitä ällöttäviä ihmisiä” (Tarkoittaa siis uhria).

Kun Moradin seksuaaliahdistelutapaus oli alkuvaiheissa yrittivät myös kirkon työntekijät saada tytön olemaan hiljaa, sillä seurakunnan naikkoset rakastivat niin paljon nappisilmäistä afgaanilasta, että olivat mieluummin seksuaalirikollisen kuin nuoren uhrin puolella.

Sen jälkeen kun kaikki valitusasteet oli käyty läpi, ja kaikissa papereissa seisoi ”palautettava”, otettiin Moradi viime joulukuussa kiinni säilöön ja palautusta alettiin valmistella.

Mutta sitten tapahtui ihme. Luultavasti yläkerta tuli tässä tapauksessa apuun. Tapahtui ihme. Karkoituspäätös muuttui ihmeen lailla oleskeluluvaksi.

Moradi sai oleskeluluvan. Syy: Jeesus oli tullut miehen elämään.

Moradi sai siis oleskeluluvan sillä perusteella, että on ottanut Jeesuksen sydämeensä. Se henkilö, joka kirjoitti Moradille todistuksen uskoontulosta ja kasteesta, ja vahvisti sen maahanmuuttoviraston käsittelyssä, oli sama henkilö seurakunnan piiristä, joka yritti suojella Moradia viime kesän seksuaaliahdistelukohun tiimoilta. Sama henkilö, joka yritti hiljentää 14-vuotiaan tytön, joka oli joutunut Moradin raiskausyrityksen kohteeksi, todisti Moradin puolesta, että tämä oli nyt vanhurskas uskovainen mies.

Moradi oli siis jo käytännössä toinen jalka palautuskoneessa, vaikka pääsikin vapaalle odottelemaan karkoitusta. Tässä tilanteessa seurakuntalaiset tekevät kaikkensa seksuaalirikollisen puolesta; valehtelevat jeesuksesta, uskoista ja kasteista. Kun kuvainnollisesti lentokoneen vöitä ollaan kiinnittämässä niin maahanmuuttovirasto lätkäisee leiman ”ikuinen oleskelulupa” ja asia pihvi.

Moradi käytti jeesuskorttia loppuun asti ja luotti siihen, että kristittynä palautus Afganistaniin olisi ”vaarallista”. Ja kikka toimi. Kristityksi kääntyminen on kuitenkin pelkkä yksinkertainen ja joissakin tapauksissa toimiva kikka saada oleskelulupa. Tätä bluffia tukevat kirkko ja muut uskonnolliset yhteisöt. Ja tietenkin turvapaikka-aktivistit.

Aikaisemmat jutut Arif Moradista: https://pt-media.org/?s=arif+moradi

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Tapaus Arif Moradi sai miraakkelilopun – miehelle ikuinen ylläpito

 1. Näin siinä menee kun Migrationsverket on täynnä suvakkeja, ja siellä on myös TÖISSÄ tekemässä päätöksiä toisia turvapaikanvalehtelijoita =) Ruotsi on ihan sketsiä. Sisällissotaa ja kansanmurhaa odotellessa…

 2. Pelästyin jo, että kyse oli Suomesta, mutta onneksi ei.

  Näyttää tulevan selväksi, että raiskaus ei olekaan turvapaikka-aktivistien mielestä mikään törkeä rikos, vaan jäbä saa hieman enemmänkin koittaa, kunhan vaan on kehitysmaalainen. No entäpä, jos kehitysmaalainen koittaa sitten sitä omaa tytärtä? Puhutaanko sittenkin pikkuhuorista? En ihmettelisi, vaikka omakin tytär joutaisi pahimpien pässien mielestä joutua kehitysmaalaishalujen tyydyttäjäksi ilman vanhempien empatiaa tytärtään kohtaan.

 3. Ja kyllähän tuo saatanan paviaani on todellaki ihan kehitysmaalaisen kehitysvammasen näkönenki. Ja vieressä paskanen ananastuutti. Matut vttuun meidän Suomesta!

  1. Afkaani on afkaanin näköinen.En osaa sanoa onko nämä afkaanit mongooleja vai mitä,mutta kulla ne porukoista tunnistaa melkein 100%.
   Yhtä helppo on tunnistaa somalit,ne on kaikki saman näköisiä.

 4. Kirkosta on tullut todella vaarallinen mokuttaja. Imaamit ja kirkkoherrat toimivat nykyään rinta rinnan Ruotsissa ilman pienintäkään ongelmaa. Päinvastoin, yhteisellä sopimuksella luulisin.

  1. Kuten suomessakin. Kirkko toimii samoin täällä, vaikka hiukka pienemmissä puitteissa, niin linja on täysin sama. Ei mene kauaa niin samoilla mennään.
   Mitä ruotsi edellä, sitä suomi perässä, vanha käytäntö.

   1. Niin, puolustelihan arkkipiispa Mäkinenkin Turun puukottajaa sanoilla ”Hän on yksi meistä”. Miten pihalla ihminen voi olla?

    1. Mäkinen puhui itsestään ja suvakkikavereistaan.

     Siten terroristi oli ikään kuin ”yksi meistä”.

     Näin minä asian ymmärsin tosin lehdistö ymmärsi toisin.

 5. Ennen oli ”moukan tuuri”, nykyään ”mongon tuuri”.

 6. ”Pikkutyttö” ja ”rahan takia”, eikö lapsiprostituoidulle pakolaiskiihottajalle koidu seuraamuksia lainkaan? Julkinen anteeksipyyntö TV:ssä? Onneksi sotaorpo pääsi pakoon raiskaajaltaan, sai ikuisen elämän ja luultavasti lisenssin lapsiseksiin. Lupaus anteeksiantoon tullut korkealta taholta, joten saa jatkossa tehdä mitä huvittaa, ei koske vääräuskoisia.

 7. Meidän pitää varmaan tarjota kaikille ruotsalaisille tyttölapsille pkolais status jotka haluaa muuttaa Suomeen. Sillä tavalla saataisiin syntyvyyskin nousemaan ja vaalea ihonväri pysymään Suomessa, vaikka ei ruotsalaiset suomalaisia olekkaan. Mutta ehkä ne kotiutuisi tänne kuten suomalaiset ruotsiin. Piankos ne suomea oppisi.

  1. Sopii mainiosti,että suomesta annetaan kitsastelematta turvapaikka ruotsalaisille naisille.Tällä en todellakaan tarkoita mitään uusruotsalaisia naisia,vaan ihka oikeita ruotsalaisia naisia.Heitä kohtaan olen ihan huippusuvakki!!!!!

 8. Pedofiileja suojelevat he, jotka eivät näe mitään väärää pedofiiliassa. Eli heillä itselläänkin taitaa olla pedofiilisia haluja. Toinen juttu mikä on menossa on se, että mitä enemmän näillä aasialaisilla on valtaa Euroopassa, sitä epäkunnioittavammin he suhtautuvat eurooppalaisiin aasiassa. Mitenhän sitten kun ovat päässeet valtaan kun ovat enemmistönä? Uskon ettei silloin kukaan pääse ainakaan pakolaiseksi Aasiaan.

 9. Kirkon raiskaus”assistentti” Kirkko taistelee menetettyjen sielujen puolesta, olkoon vaikka kuinka raiskaaja murhaaja, koska verotulojen menetys on tosiasia kantaväestön osalta. Sairasta touhua. Tuo mongolin näköinen paskaläjä on huomannut Ruotsin sairaan yhteiskunnan hyväksikäyttämisen ja täytyy sanoa ettei ole aivan idiootimmasta päästä. Hullu seksuaalirikollinen vie hulluja kuin litran mittaa. Tämä on vain Ruotsissa mahdollista. Edes Suomessa tuo ei onnistuisi, vaikka maahamme mahtuukin samanlaisia kahjoja pilvin pimein. Lasten raiskaukset sentään ovat vielä rikoksista pahimpia joskin tuomiot saisivat olla monikertaisia nykysiin.

  1. Rasmuksessahan on tollasia samanlaisia kaheleita kanssa. Siellähän aina jos joku parempikulttuurinen on raiskannu pikkutytön (tai vaikka ihan aikuisen naisenkin) niin se uhri syyllistetään mukamas huorana, joka lupaa mutta ei sitten anna. Sillon about vuosi-kaksi sitten kun rikastaja raiskasi sen jonkun 9-vuotiaan tytön niin rasmuslaiset syyllistivät sen tytön. Eivät sitä raiskaajaa. Eli samanlaisia päästään sekasin olevia suvakkeja ne kanssa kuten noi hurrit.

 10. No niin, ei sitten muuta kuin takaisin ripari-isoiseksi. Siellä ne 72 neitsyttä odottavat –
  paratiisi jo maan päällä.

 11. ”Aivan liian monet pikkutytöt valehtelevat näin vain rahan takia”. Tämä oli kyllä paras! Nämä islaminuskoisethan eivät valehtele, eivätkä voi tehdä koskaan mitään väärää yksinkertaisesti siitä syystä, että ovat muslimeja. Näin heille opetetaan moskeijoissa ja tämä kyllä näkyy heidän ylimielisessä käytöksessään. Turun tappajallakin on kanttia virnuilla oikeudessa.

 12. Edelleen ihmettelen miksi suvaitsevaiset ja hyvät ihmiset eivät nosta myös romanikerjäläisiä kuninkaan tasolle. Sehän on törkeää syrjintää, kaikkia matuja tulisi kohdella tasa-arvoisesti kuninkaina.

  Ruotsi on todennäköisesti maaimanhistorian sairain yhteiskunta, sillä se arvostaa laittomasti maahantulleita pedofiiliraiskaajia korkeammalle kuin omia lapsiaan.

 13. Lukijoille laittaisin sellaisen kommentin että omalta hyvin pieneltä osaltamme voimme edistää Ruotsin mahdollista tervehtymistä tekemällä Tajukankaat

  1. Tiedon levittäminen asiallisesti Ruotsin epäkohdista
  2. Laittamalla rahahanat kiinni Ruotsin suuntaan, eli toisin sanoen vähentämään matkustamista Ruotsiin. Matkailu sinänsä on ihan ok, mutta ongelmana on rahan siirtyminen Ruotsiin.

  Köyhyys, nälkä, pula ja puute muuttaa ihmisen käytöstä r-tyyppisestä K-tyyppiseen. r/K selection theory

  1. Kuka tervejärkinen haluaisi enää mistään syystä matkustaa Ruotsiin? Jo laivalla tulee muslimikyrpää. Jos erehtyy lentokoneella matkustamaan niin taksimatkalla keskustaan tulee muslimikyrpää. Ehkä jossain Gällivaressa ja siitä pohjoiseen on vielä jokunen pieni läntti Ruotsia/Ruotsalaisia jäljellä vielä vähän aikaa, loput maasta on islamilainen paskaläjä. Pohjolan häpeäpilkku.

   1. Itse kävin tänä vuonna Göteborgisssa ja kukaan ei ollut kiinnostunut olemassaolostani. Johtuu ehkä siitä että olen mies. Ruotsissa voi vielä jossain määrin kokea olevansa Ruotsissa, kunhan menee oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Ja esim Rautatieasemalla taisi olla yli 10 vartijaa, joten meno oli suht tolkullista – Minua ei hakattu eikä ryöstetty.
    En kuitenkaan sanoisi että kaupunki olisi ilta-aikaan ollut turvallinen -> merkittävää rauhattomuutta kyllä oli olemassa.
    Ruotsi ei siis ole turvallinen maa, mutta ei myöskään sotatoimialue. Jotain siltä väliltä. Puhun tässä siis omista kokemuksistani.

    Mutta, kyllä oli surullista mennä kaupungin suurimpaan ostariin Nordstaniin, jossa keharit olivat täysin ylivoimainen enemmistö myöhään ilta-aikaan. Ihan oikeasti, etniset ruotsalaiset tai ylipäätään valkoiset olivat vähemmistö.

    Tein matkan ihan mielenkiinnosta, sillä halusin itse katsoa millaista meno on, joskin minulle jäi huono omatunto touhun rahoittamisesta(hotellihuoneen hinta sisältää veron), vaikka en mennytkään etnisiin ravintoloihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.