Uppsalan Gottsundassa iso räjähdys illalla

0

 

30581372_10156397637987427_1825146743833626963_n

10.4.2018

Uppsalan ongelmalähiössä on sattunut jonkinlainen voimakas räjähdys puoli tuntia sitten klo 22.30 paikallista aikaa.

Gottsundan keskustaan Blomdahlintien ja Valthornintien nurkille sijoittunut räjähdys on rikkonut ikkunoita ja vavisutti rakennuksia.

Gottsundan kirjeenvaihtajamme kertoo, että hän oleskeli räjähdysaikaan OK-huoltoasemalla noin 200 metrin päässä kun pamahti. Räjähdystä seurasi jonkilainen paineaalto tms, sillä ikkunat helisivät ympäröivissä rakennuksissa.

Muutama minuutti räjähdyksen jälkeen palolaitos ja poliisi saapuivat paikalle ja sulkivat Blomdahlintien molemmat päät. Poliisi ei ole antanut vielä mitään tietoja tapahtuneesta.

Päivitys: Räjähdys tapahtui Gottsundan sosiaalitoimen ulko-ovella. Räjähdys rikkoi rakenteita, ikkunoita ja siirsi sadekatoksen uuteen uskoon. Poliisi etsi aluetta illalla pommikoirien avulla ja yritti jäljestää tekijöitä, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Uppsalan Gottsundassa iso räjähdys illalla

  1. Viikot täällä uppsalassa duunissa niin melkeen kellon mukaan ajelevat tonne cottsundaan poliisit….
    Vaan ei tarpeeks iso paukku vielä…sitten kun koko lähiö lähtee ja monttu jää kartalle tohon lähiöön niin on pojilla ollut tarpeeks aineita jysyyn……on se sellanen ghetto….

  2. Jos saisi saman liksan päivästä töissä Gottsundan fattassa kuin vuoden lapio-ojankaivuusta erämaassa, niin jälkimmäinen ilman muuta.

  3. ”Mhitä vhitu se vituu sossiaalihuorraa anta vitu pheeäs kholmee, ku se phitä vituu ola pheeäs neljää! Mä ei vitu phelan mitä vitu vanhaa pheli! Vituu mä räjäyttä sossuu, se vitu huoraa anta mulle pheeäs neljää nyt!”

  4. Keskimääräistä voimakkaampi monikulttuurinen värähdyshän se vain oli. Se kuuluu värikkääseen katukuvaan ja puhdistaa sekä tuulettaa tunkkaista ja suvaitsematonta ilmapiiriä. Räjähdeainekokeilut ovat olennainen osa parempia ja hienomoua kulttuureita ja niitä kuuluu junttien suvaita.

  5. Seuraavana iltana räjähti puolestaan Uppsalan keskustassa Kvarntorgetilla ja kuvista päätellen vielä astetta voimakkaampi pamaus. Yksi loukkaantunut, liekkejä noussut, poliisi, pelastuslaitos, helikopteri ja pommiryhmä paikalle. Uppsalan seutu on ollut tänä vuonna oikea sotatanner kaikkine autopaloineen ja tihutöineen. Ilmeisesti ne poliisiratsiat ja takavarikot nostatti pysyvän raivon jengeihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.