Kalmarin käräjäoikeudessa alkoi joukkoraiskausoikeudenkäynti kahta afgaania vastaan

0

 

Kuvakaappaus 2018-04-11 12-32-38
Klikkaa kuva isommaksi.

11.4.2018

Kalmarin käräjäoikeudessa alkoi tänään suurta huomiota saanut joukkoraiskaustapaus. Kolme miestä raiskasi ja valokuvasi viime syksynä 40-vuotiaan naisen kevyen liikenteen väylän varrella Kalmarissa.

Tapahtuma oli pitkään auki, kunnes poliisi pikkuhiljaa pääsi kahden tekijän jäljille. Teko oli auki siksi, että Kalmarin sosiaalitoimi ei antanut rikospaikan läheisyydessä olleen yksintulleiden sotalasten asumisyksikön asukkaiden henkilötietoja vedoten yksityissuojaan ja salassapitovelvollisuuksiin. Poliisi vei asian hallinto-oikeuteen, mutta siellä päätettiin myös, että asumisyksikön asukkaiden tietoja ei saa antaa poliisille.

Poliisi pääsi toista kautta DNA-jälkien perusteella jäljille ja otti kiinni kaksi Afganistanin kansalaista Mohammad Gul Norin (synt. 27.1.1999) ja Bagher Darvishin (synt. 8.8.1999). Miehet ovat olleet siitä asti vangittuna. Kolmannen henkilön DNA:lle ei ole saatu osumaa. Henkilön DNA siis on tiedossa, mutta sitä ei tiedetä kuka henkilö on. Hallinto-oikeuden päätöksellä asumisyksikön henkilöiden tietoja ei saa antaa poliisille, joten näin ollen poliisi on voimaton siihen asti, kunnes vaikkapa vahingossa ottaa kolmannen kiinni ja tekee sattumalta DNA-testin, joka löytyy sitten poliisin etsintäkuulutusverkosta.

Syytteen mukaan nainen lyötiin maahan, jonka jälkeen miehet raiskasivat naisen ja ottivat samaan aikaan valokuvia. Miesten kännyköistä löytyneet valokuvat ovat yhtenä todisteena tapahtumista.

Molemma afgaanit kiistävät syytteet raiskauksesta ja väittävät, että nainen itse teki aloitteen. Miehet tulivat Ruotsiin 2015. Syyttäjä vaatii miehille vankeuden lisäksi karkoitusta.

Se mikä tekee tästäkin tapauksesta entistä irstaamman ovat turvapaikka-aktivistit. Kun selvisi kuka mies on, löytyi ruotsalaisten turvapaikka-aktivistien Facebook-ryhmistä lapsellisia päivityksiä, joissa toinen miehistä kertoili pakomatkastaan Ruotsiin ja tulevaisuuden haaveistaan ”demokraattisessa” Ruotsissa. Batiikkinoidat itkivät lämmintä itkua ”niiiiin ihanasta afgaanista” ja punaiset sydämet lentelivät.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Kalmarin käräjäoikeudessa alkoi joukkoraiskausoikeudenkäynti kahta afgaania vastaan

 1. Nämä kyrpäheikit on heitettävä ulos eikä sisään!

 2. Tulee olemaan kaunis päivä kun batiikkinoitia ryhdytään polttamaan toreilla.Ei haittaa vaikka vähän sataisikin.Kaunis päivä silti.

 3. Kohta täällä istuu puoli Afganistania vankilassa. Mitäs sitten tehdään? Aijuu- etnovankilat! Joka kansallisuudelle omat. Onhan jo esim. iranilainen vanhainkotikin Tukholmassa.

 4. Iltalehtihän nykyään kirjoittelee vaikka mitä seksineuvoja. On kiva lukea miten esim anaaliseksi hoituu parhaiten niin että kukaan ei itke eikä joka paikassa ole kakkaa, ja minkälaisissa yleisissä paikoissa on parhainta huomaamatta naida. Naisten ja miesten salaisimmat seksifantasiat iltalehti käy läpi, varteenotettava uutislähde kun on. Ei ole vielä tullut vastaan sitä fantasiaa jossa kerrotaan salaisista haluista tulla joukkoraiskatuksi turvapaikanhakijoiden toimesta, ehkä ne tarinat löytyvät facebookin suvakkisivustoilta..? Vai pikkutyttöjen Heppa-lehtien palstoilta? Pakkohan niitä on olla kun kerran turvapaikahakijoiden joukkoraiskaukset ovat kohta tavallisimpien seksiaktien top kympissä. Ihanan saastaisen sexyä.

 5. ”Poliisi vei asian hallinto-oikeuteen, mutta siellä päätettiin myös, että asumisyksikön asukkaiden tietoja ei saa antaa poliisille.” Jos joku vastaantuleva vielä väittää että nämä kerjäläiset eivät saa erityiskohtelua ohi pottunokkien niin tempaisen rakastavaisesti avokämmenellä poskelle. Ainakin suomessa lienee joku laki virkamiehen/poliisin tehtävien estämisestä, ja rikollisten piilottelusta, joten ei muuta kuin Kalmarin sosiaalitoimi ja hallinto-oikeus oikeuteen vaan.

 6. ”Ei saa antaa tietoja kunniakansalaisista..”
  Jos Ruotsi olisi koira, se olisi määrätty jo lopetettavaksi.

 7. Nyt hallitus kusi palkkansamaksajien ja omiin muroihinsa säätämällä pakkotyölain. Nyt hyvääkin työtekijää ja aktiivista työnhakijaa voidaan työnantajanpuolelta, useimmiten vielä julkisella sektorilla, (yksityiset eivät ketään 5 päiväksi/3kk palkaa ketään töihin.) ottaatöihin laissa määrätyksi ajaksi ja antaa sitten kenkää. Palkkakin pidetään niin pienenä, ettei 300€ kynnys ylity.Sitten vaan seuraavat sisän. Julkisellasektorilla näitä puuhastelupaikkoja kyllä riittää. Mikään pienyritys ei tähän helposti ala, koska jo pelkästään perehdyttämiseen menee ne vaaditut päivät. Yrittäjän pitää myös tehdä tulosta. Entisenä yrittäjänä tiedän. Julkisiilla sillä ei ole niin väliä, kunhan viranhaltijat saavat palkkanssa ja ehkä vähän helpotusta ”töihinsä”

  Sitten on vielä nämä puuhastelupajat, johon itsekkin jouduin, entisenä yrittäjänä. Maleksitaan 4h kerran viikossa puhumassa paskaa. Täytellään lappusia ja 4h päästä lähdetän litomaan.
  Itselleni oli jo suullisesti luvattu paikka mielekkääseen paikaan. Noh, paikat oli lupaajan tietämätä jo täynnä ja jouduin toisaalle. Sen aloituksen aikataulu oli sellainen, että työmarkknatuki laski. Lisäksi matkoihin kuluu 2.h/päivä, odotuksineen. Aamulla vielä se puolituntia menee, kun paikallisessa ostoskeskuksen aulassa ei ole kuin suomalaisia eläkeläisiä tai juoppoja, joiden kanssa turista. Iltapäivällä puuhastelun jälkeen paikan ovat vallanneet matut, eikä suomenkielen sanaa kuulu. Matut vallanneet koko aulan. Huumeitakin myydään, en tosin itse ole todistanut, mutta polposta lähtien kaikki sen tietävät. Joudun itse oleilemaan paikalla vain sen puolisen tuntia. Kerran tosin joku nyrkillätapettava tuli toljottamaan, kun ilmeisesti istuin sen myyntipaikalla, enkä ollut ostoaikeissa. Pelkurimaisesti lähdin pois, koska oli aika lähteä bussiasemalle. Tyyppi lähti hetkeä aikaisemmin, luultavasti ählämeitä hakemaan kaverikseen.
  Olisin kyllä jänyt mielellään odottamaan. etnisesti edistyneiden täyttämä auto ilmiselvästi potentiaalisia ryöstettäviä etsien.=vanhuksia.
  Auto muuten 94-96 renault. Tumman sinininen. ]Nyt hallitus kusi palkkansamaksajien ja omiin muroihinsa säätämällä pakkotyölain. Nyt hyvääkin työtekijää ja aktiivista työnhakijaa voidaan työnantajanpuolelta, useimmiten vielä julkisella sektorilla, (yksityiset eivät ketään 5 päiväksi/3kk palkaa ketään töihin.) ottaatöihin laissa määrätyksi ajaksi ja antaa sitten kenkää. Palkkakin pidetään niin pienenä, ettei 300€ kynnys ylity.Sitten vaan seuraavat sisän. Julkisellasektorilla näitä puuhastelupaikkoja kyllä riittää. Mikään pienyritys ei tähän helposti ala, koska jo pelkästään perehdyttämiseen menee ne vaaditut päivät. Yrittäjän pitää myös tehdä tulosta. Entisenä yrittäjänä tiedän. Julkisiilla sillä ei ole niin väliä, kunhan viranhaltijat saavat palkkanssa ja ehkä vähän helpotusta ”töihinsä”

  Sitten on vielä nämä puuhastelupajat, johon itsekkin jouduin, entisenä yrittäjänä. Maleksitaan 4h kerran viikossa puhumassa paskaa. Täytellään lappusia ja 4h päästä lähdetän litomaan.
  Itselleni oli jo suullisesti luvattu paikka mielekkääseen paikaan. Noh, paikat oli lupaajan tietämätä jo täynnä ja jouduin toisaalle. Sen aloituksen aikataulu oli sellainen, että työmarkknatuki laski. Lisäksi matkoihin kuluu 2.h/päivä, odotuksineen. Aamulla vielä se puolituntia menee, kun paikallisessa ostoskeskuksen aulassa ei ole kuin suomalaisia eläkeläisiä tai juoppoja, joiden kanssa turista. Iltapäivällä puuhastelun jälkeen paikan ovat vallanneet matut, eikä suomenkielen sanaa kuulu. Matut vallanneet koko aulan. Huumeitakin myydään, en tosin itse ole todistanut, mutta polposta lähtien kaikki sen tietävät. Joudun itse oleilemaan paikalla vain sen puolisen tuntia. Kerran tosin joku nyrkillätapettava tuli toljottamaan, kun ilmeisesti istuin sen myyntipaikalla, enkä ollut ostoaikeissa. Pelkurimaisesti lähdin pois, koska oli aika lähteä bussiasemalle. Tyyppi lähti hetkeä aikaisemmin, luultavasti ählämeitä hakemaan kaverikseen.
  Olisin kyllä jänyt mielellään odottamaan. Minut nimittäin nämä rikastuttajat yrittivät ryöstää muutamaa viikkoa aiemmin. Kotona.
  Yritti ensimmäinen myydä taidettaan (kehystetty postikortti) ja tunki väkisin sisään keskelläpäivää. En ole mikään voimamies, mutten ihan rimpula, joten työnsin somalin rappukäytävään. Oven takana oli kuitenkin toinen rimpula, joka pääsi potkaisemaan kylkeen ja ilmeisesti mursi kylkiluun, koska vieläkin kipeä. Vähän tietty lyyhistyin, mutta olen entinen futis ja lätkämaalivahti, niin vielä reaktiot keski-ikäiselläkin miehellä toimii. Otin koivesta kopin ja heitin partalapsen lattiaan. Siinä sitten vähän painittiin ja taisin vähän urpaankin leipoa, kunnes ”pakenin” hakemaan vähän kättä pidempää,ja vedin oven kiinni.
  Omaksi ja niiden onneksi ne olivat lähteneet jo karkuun, muuten en tätä kirjoittaisi. Yksityiskohtana vielä, veljeni, h***tinmoinen mörssäri lähti kylästä vain ehkä vartti aiemmin. Silloin olisi tullut pahaa jälkeä.
  Ilmeisesti nämä kultamunat, Suomen tulevaisuuden mehmedit erehtyivät osoitteesta, koska naapuriirapussa asuu samanniminen n.90v nainen. Pari mummoa ryöstäneet jo eiemmin. Tietty poliisit kutsuin, kun leipäveitsi kädessä lähdin perään ja näin niiden auton. Sherlokit sitten tyypit löysivät Mikkelin vokista.
  Nyt vaan jännän äärellä, tuleeko mulle syyte pahoinpitelystä, koska toinen sai ihan kivasti(se potkija) turpaan.
  Poliisi ei pitänyt tapahtumaa kuvin vakavana, olin vähän humalassakain, enkä lähtenyt heidän kyytiin sairaalaan. Käskivät tehdä sähköisen rikosilmoituksen,koska se olisi muka helpointa. no ei ollut.

  Poliisiin kirjeenvaihtoa..

  Terve!

  Olisin vielä kysellyt kirjatakseni tutkintailmoituksen asiasta:

  -tilanteen tarkkaa ajankohtaa, tapahtuma-osoite
  -tarkka tapahtumakertomus mistä tilanne alkoi ja mihin se päättyi
  -sinun henkilötiedot
  -tuntomerkit tekijöistä, montako heitä oli, ulkomaalaisia / muuta etnistä vähemmistöä?
  -auton tunnisteet
  -mitkä vammat sinulle tuli
  -mitä vammoja tekijät saivat puolustaessasi itseäsi ja omaisuuttasi

  Yst.terv. Petri Päiväniemi, Mikkelin poliisiasema

  *************

  —–Alkuperäinen viesti—–
  Lähettäjä: palautelomake@poliisi.fi [palautelomake@poliisi.fi]
  Lähetetty: 16. maaliskuuta 2018 20:56
  Vastaanottaja: POL_VP_Itä-Suomi_pl_palaute
  Aihe: Lomake

  http://www.poliisi.fi/palaute

  Nimi****

  Sähköpostiosoite*****

  Palautteeni*

  [Siis mitä vi**ua? Väsäsin rikosilmoa ryöstöyrityksestä ja pahoinpitelystä ilmiannan itseni, rosvot sai turpaan kanssa), eikä saaneet anastettua omaisuuttani. Väsäsin ilmoa toista tuntia kaikkine monikertaisine samojen juttujen toistoineen ja kun päätin pitää tupakkatauon, kaikki piti alottaa alusta. En vitu kehannu, kun pankkitunnuksetkin lopuillaan.

  Yrittivät tunkea asuntooni kaupitellen postikortteja muka taiteenaan. Yksi oli ovella, mutta näin toisen kuikelon nurkantakana.Yrittivät tunkea sisään. Puolusustautuessani sain lieviä vammoja=pahoinpitely. Oliko se pahoinpitely kun heitin 30kg köykäsemmät etnisesti edistyneet pihalle? Ne löi, minä en, vanhana maalivahtina torjuin iskut. Kuolleestakulmasta tuli potku rintaan, saatto mennä kylkiluu.Muuten ne kuikelelot lähti karkuun, kun paria vähän vaan pyöräytin.
  Hommassa vielä se hassu juttu, että erehtyivät väärän ****** ovelle. Ilmiselvästi olivat menossa ryöstämään naapurirapun 90v *****(ei sukua). Ristiinassa pyörinyt etnisesti edistyneiden täyttämä auto ilmiselvästi potentiaalisia ryöstettäviä etsien.=vanhuksia.
  Auto muuten 94-96 renault. Tumman sinininen. ]

 8. ”..väittävät, että nainen itse teki aloitteen…”

  No jos asiaa miettii siltä kantilta millä lailla suuri osa
  ihmisistä pohjoismaissa äänestää, niin tavallaanhan
  tuo on aivan oikein sanottu.

  Rajat avaamalla ja kutsumalla kolmannen maailman
  vieraaksi, täysin tietäen minkälaisista yksilöistä kyseiset
  yhteiskunnat koostuvat, tehdään aloite näiden tapausten
  toteutumiselle.

 9. Miten kukaan voi nähdä mitään hyvää näissä raiskaajissa minun oikeustajun mukaan rottakin on arvokkaampi eläin kuin nämä raiskaajat.

 10. Muslimeilla oikein joukkoraiskauskeskus. Poliisilla oikeus odottaa seuraavaa joukkoraiskausta, että josko silloin tekijät eivät ehtisi kipittää turvataloonsa. Pakolaisjoukkoraiskaajien hellittely-yksikön ympärillä pitäisi olla piiritystilanne 24/7. Muslimijoukkoraiskaajien lähtiessä saalistamaan, joukko poliiseja seuraisi heitä ja puuttuisi tarvittaessa tapahtumiin. Ihanan kallista ja resursseja kuluttavaa, mutta täytyyhän muslimienkin odottaa sharia lakiaan, jolloin heille koittaa uskonvapaus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.