Göteborgissa koulussa suurtappelu kun yksintulleet selvittivät välejään

0

Kuvakaappaus 2018-04-12 17-34-44

 

12.4.2018

Göteborgissa Mölndalissa on vietetty hikistä iltapäivää. Yläkoulussa alkoi klo 14.00 aikaan suurtappelu kun kymmenkunta yksintullutta äityi riitelemään. Riita päättyi kun ainakin yksi puukotettiin sairaalakuntoon.

Poliisi sai hälytyksen klo 14.00 aikaan sekasortoisesta tapahtumasta koulun sisällä, joka jatkui koulun viereisellä bussipysäkillä. Suurtaistelu käytiin koulun aulassa, jossa yksintulleet olivat ensin tönineet toisiaan. Tästä seurasi puukkotönäisy ja yksi henkilö sai olkapäähän ja jalkaan viiltohaavaa.

Kun haavoittuneet makasivat koulun lattialla siirtyi taistelu jatkumaan viereiselle bussipysäkille. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja tilanne rauhoittui. Ambulanssi vei haavoittuneen sairaalaan ja lievemmin haavoittuneet saivat halipusuja.

Poliisi eristi puukkotaisteluelueen teknistä tutkintaa varten ja yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä pienistä rikkeistä. Koulu aloitti kriisipalaverin heti tapahtumien jälkeen.

Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on yksintulleiden asumisyksikkö, jossa Alexandra-niminen nuori nainen menetti vuosi sitten henkensä puukotuksen uhrina. Tuolloin yksintullut, joka olikin aikuinen, puukotti asumisyksikön hoitajatarta kuolettavasti.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Göteborgissa koulussa suurtappelu kun yksintulleet selvittivät välejään

  1. Onkohan se uusi oppitunti ,puukkohippasilla olo siellä Ruåtistanissa,ja arvosanat annetaan ainakin parhaille..

  2. Hyvä että välit on nyt selvitetty eikä pahaaverta päässyt syntymään eikä kierre jatkumaan,nyt sitten reippaasti omiin rukoushuoneisiin rukoilemaan rauhan uskontoa ja sitten kotiin kiireen vilkkaa pänttäämään filosofiaa ja opettelemaan pianon soittoa.

  3. Eipäs nyt yleistetä! Kyllä minäkin muistan 80-luvulla kun jäin luokalle 10 kertaa ja 25 vuotiaana aina välitunneilla puukotin kristittyjä vittuilija-kakaroita ja raiskasin seiskaluokan huoria vessassa minkä ehdin! Ei tämä mitään uutta ole. Valeuutinen!

  4. Kansanlauluja kuultu keskusradiosta? ”Niskasta kiinni ja puukolla selekään, jollei ne muuten suostu.” Vuoden huippukotoutujat menneet sitten pahemman kerran lankaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.