Karkoittaako Suomi monirikollisen Somaliaan?

0

Kuvakaappaus 2018-04-12 18-22-26.png

12.4.2018

Suomi aikoo karkoittaa Somaliaan 22.2.1984 syntyneet Somalian kansalaisen Abdi Khalif Kahien. Kahie otettiin säilöön palautuksen valmistelua varten Maahanmuuttoviraston päätöksellä. Perusteena on kymmeniä Suomessa tehtyjä rikoksia. Kaiken kaikkiaan niitä on noin 40, riippuen määrittelytavasta.

Kahie tuli Suomeen 9-vuotiaana 90-luvun alkupuolella ja on asunut siitä lähtien Suomessa eli noin 25 vuotta. Hän ei kuitenkaan ole saanut tai hakenut Suomen kansalaisuutta. Hallinto-oikeuteen karkoituksesta tehdyssä valituksessa sanotaan mm, että Kahien suku asuu Suomessa eikä hänellä ole minkäänlaisia siteitä Somaliaan. Viimeksi Kahie on vapautunut vankilasta 2017 marraskuussa noin 2,5 vuoden vankeustuomiolta. Hänelle yritettiin järjestää asunto, mutta jostain syystä se ei onnistunut.

Kahiella on kaksi lasta, jotka on tehty kantasuomalaisen naisen kanssa. Kahiella on siteitä Ouluun ja pääkaupunkiseudulle.

Kahiella on ihan kohtuullinen cv:

– Edellinen 2,5 vuoden tuomio tuli kahdesta törkeästä ryöstöstä.

– Niin ikään Oulussa sattuneet -03 useita törkeitä rattijuopumuksia, -04 törkeitä pahoinpitelyitä, pahoinpitelyitä, vahingontekoja, joista vangittiin -04 Oulussa, -05 törkeä rattijuopumus ja useita pahoinpitelyitä,  -06 varkaus, pahoinpitely, -07 näpistyksiä, törkeitä pahoinpitelyitä ja pahoinpitelyitä, -08 törkeä pahoinpitely. Nämä jutut siis ainoastaan Oulusta.

– Espoosta ja Vantaalta pahoinpitelyjä, törkeitä pahoinpitelyjä, varkauksia yms perusjuttuja kymmeniä.

– Siviilipuolelta löytyy ainakin kolme avioeroasiaa, lasten huoltajuuteen liittyviä juttuja ja muutama lähestymiskielto jne jne jne. Kahie on ollut mukana tappojutuissa todistajanakin. Eli listalta löytyy.

Nyt siis Maahanmuuttovirasto on katsonut, että Kahien oikea paikka on Somalia.

Valituksessa karkoituksesta Kahie kertoo, että ei luonnollisestikaan halua Somaliaan, sillä hän on sotapakolainen ja tullut pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta.

Odotamme mielenkiinnolla mitä hallinto-oikeus päättää asiasta. Saako Kahie jäädä Suomeen? Odotamme RHC:n kamppanjaa.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Karkoittaako Suomi monirikollisen Somaliaan?

 1. Missä suvakkimummot??????????????? EIKÖ NEEKERI OLE YHTÄ SEKSIKÄS KUIN ARABI?????????? LERSSIÄ AINAKIN ON! Nyt akat ylös sohviltanne ja protestoimaan!!!!! Punatulkku raivotautinen pappiakka kans!!!!!

 2. VOIMAVARA!!! HÄNHÄN ON VOIMAVARA!!! Miten minun eläkkeeni nyt käy???!!

  Tukholman somalin(?)sininen lerssi poistetaan- katsokaa nyt. Kohta on myöhäistä:

 3. Tuollainen retku Mogadishun koneeseen vaan. Kyllä sieltä kotimaasta löytyy sukua ja klaania, jotka auttavat. Vihamiehiä tuolla ei voi olla Somaliassa kun on rötöstellyt vain Suomessa.

 4. Annetaan Kahielle ja vankeinhoitolaitokselle vielä yksi mahdolisuus. Ja tarvitaanhan tänne uusia veronmaksajia.

 5. Jos hänet karkoitetaan, niin kuka sitten pyyhkii meidän pyllyt ja hoitaa meitä kun olemme vanhoja. Kuka keittää riisiä, kuka tuo väriä katukuvaan, kuka toimii vientimyyjänä? Ilman häntä olemme pulassa.

 6. Armollinen niskalaukaus ja raato jätteenpolttolaitokseen, sentään jotain hyötyä kun joku saa kaukolämpönä hieman takasin niitä kuluja mitä tuo ongelmajäte on aiheuttanut.

 7. Meidän jälkeenjääneet päättäjämme haalivat tänne tuollaisia kusipäitä, niin mistä verojamaksava lakeja kunnioittava suomalainen saa hakea turvapaikkaa?

  Turvapaikkaperuste: Vajaat päättäjät, jotka vaarantavat kansalaisen hengen ja turvallisuuden.

 8. Ajatelkaa mitkä määrät verovaroja on satsattu Abdiin ? Mutta kotoutuminen ei ole onnistunut. Ei sukua Somaliassa, varma kuolema. Lapsetkin täällä jäävät vaille isää jos Abdi joutuu jättämään Suomen. Odotan somaliyhdistyksiltä ja ainakin Husulta täyttä tuomiota rasistisen Suomen oikeuslaistosta vastaan jos Abdi käännytetään. Valistunut veikkaukseni kuitenkin on että, Abdille järjestetään kansalaisuus ohituskaistalla ja runsas eläke ansioituneena maahanmuuttajana sekä asunto valitsemaltaan paikkakunnalta. Eihän tällaisesta kultamunasta voi järkevä yhteiskunta luopua. Eihän ? PS. Montako ”Abdia” Suomessa on riittävästi ?

 9. Töitä paossa, eikä millään maistuisi. Monikulttuuri kuitenkin kiinnostaisi. Kuinka ratkaisemme asian? Sharia taitaa olla sinnepäin, vaan varkaus vie käden. Pakolainen on nyt pahassa paikassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.