Skip to content
Mainokset

Päivän sketsivideo Tanskasta suomitekstillä: Tanskan poliisi mansplainaa oletetusta vainajasta

Päivän sketsiä Tanskasta suomiteksteillä ja Juneksen nerokkaalla oivalluksella miten germaanisten kielten hon/ han muutetaan suomen kieleen ”oletetuksi”. Juttu on saanut aika hulppeat katsoja- ja naurumäärät varsinkin Tanskassa.

 

Mainokset

7 Comments »

 1. Juuri sitä mitä tuo Ruotsin touhu on. Hyvä päläjäys ja totuudenmukainen, sama sonta tosin on leviämässä Suomeen. Tanskalaiset sentään ”uskaltavat” uhmata feministimeetoo järkensä menettäneitä omaan pesää kusevia hulluja. Nyt nämä samat kahjot ajavat alas Nobel instituutiota, joka tosin minun elämänrauhaa häiritse. Seuraavaksi tähtäimeen itse kuningas-instituutio josta todellisuudessa tulisi veronmaksajille melkoinen säästö jos se ajattaisiin alas.

  Tykkää

  • Mainio sketsi ja niin valitettavan totta. Toisaalta juuri tällä tavalla pitääkin syöttää tämä hensyily ja mokuilu yms näille nonsextanteille päin näköä. Asettamalla heidät naurun alaisiksi pääsemme kohti järkevää, loogista ja ymmärrettävää yhteiskuntaa.
   Aionkin täsedes (käsirautojenkin uhalla) pistää nämä 37 eri sukupuolella mässäilijät halvalla ja naurua päälle. Realiteettiterapialla eteenpäin.

   Tykkää

 2. Sana ”sukupuoli” saattaa olla kohta kielletty. Sanahan sisältää ajatuksen, että ihmisiä olisi kahta eri sorttia. Ehkä jo nyt joku jossain yrittää keksiä ”sukupuoli”-sanalle korvaajaa, johon mahtuisi vaikkapa 37 jotain, joista kahdesta ennen käytettiin nimityksiä ”mies” ja ”nainen”.
  Kun sitten uusi sana on keksitty, sen korvaaman sanan ”sukupuoli” käyttö kriminalisoidaan.

  Tykkää

 3. Näin täällä etelä Ruotsissa asuvana tälle sketsille ei voinut edes nauraa, koska tuo oli totuus ikävä kyllä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: