Suomalaisen naisen vetoomus saada turvapaikanhakijamiehensä ulos säilöstä

0
principia-arabi
Kuvituskuva.

12.4.2018

Turvapaikka-aktivistien eri Facebook-sivuilla leviää vetoomus. Suomalainen nainen on rakastunut tulisesti arabiin, joka lonnii ympäri Eurooppaa. Nainen päätti mennä arabin kanssa jopa avioon kuvitellen arabin asettuvan sen jälkeen aloilleen Ouluun. Mies on säilössä, mutta nyt pitäisi päästä ulos.

Kyseessä on siis oululainen nainen ja tämän Ouluun lonninut arabi-poikaystävänsä. Arabi on ns. vainottu. Kotimaassaan häntä uhattiin kirjeellä. Hän toisin sanoen sai vihapostia. Kirjeessä oli luoti ja kehoitus häipyä maasta. Mies lähtikin matkaan Turkin, Kreikan, Bosnian, Serbian, Unkarin, Itävallan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin läpi Suomen Ouluun pakoon tuota vihapostia.

Pariskunta tapasi Rotuaarilla 2016 ja kesällä 2017 oltiin menossa naimisiin. Tämä siitä huolimtatta, tai sen takia, että arabi sai jo toisen kielteisen turvapaikkapäätöksen. Mies luultavasti aavisteli, että ei tule ikinä saamaan Suomesta oleskelupaa ja häipyi Belgiaan. Tosin nainen kertoo syyksi sen, että Turun puukkoterroristin tiimoilta turvapaikanhakijoihin kohdistunut viranomaisvaino lisääntyi ja arabi kuvitteli, että saisi hieman tilaa hengittää Belgiassa.

Belgiassa huomattiin nopeasti, että hän ei tulisi saamaan mitään oleskelulupaa sieltäkään vaan lennon dublinina Suomeen. Kun ura sotapakolaisena ei auennut Belgiassa päätti arabi ilmoittautua haluavansa takaisin Suomeen, jonne mies palautettiinkin dublinina viime vuoden joulukuussa.

Kun mies saapui Suomeen hänet otettiin kiinni ja siirrettiin Konnunsuon säilöön odottelemaan kotiinpaluuta. Tänä aikana pariskunta kuitenkin onnistui vihittämään itsensä Lappeenrannan maistraatissa maaliskuussa. Arabi tuotiin Konnulta Lappeenrantaan poliisisaattueessa. Pariskunna taka-ajatus avioliitossa on tietenkin vähän lapsellisesti se, että ulkomaalaista ei voi karkoittaa, jos hän on aviossa Suomen kansalaisen kanssa.

Nainen vetoaakin nyt siihen, että arabi pitää saada säilöstä ulos, jotta pariskunta voi aloittaa normaalin perhe-elämän ja arjen.

– Mieheni on tällä hetkellä säilöönottoyksikössä, jossa hän jakaa tilan muun muassa erilaisiin rikoksiin syyllistyneiden kanssa, jopa henkilöiden, jotka käyttäytyvät väkivaltaisesti ja yrittävät hyökätä toisten kimppuun. Miksi hän on siellä? Koska yritti palata takaisin Suomeen morsiamensa luo mennäkseen naimisiin tämän kanssa, ja aloittaakseen viimeinkin tavallisen työssäkäyvän ihmisen elämän, nainen kirjoittaa.

Koko jutun voi lukea alta, mutta älä lähetä naiselle vihapostia kiitos.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

47 thoughts on “Suomalaisen naisen vetoomus saada turvapaikanhakijamiehensä ulos säilöstä

 1. Eikös mies pääse ulos kun se karkoitetaan kotimaahansa? Ja tämä tulisesti rakastunut nainen, se voi lähteä miehen mukaan. Tai mennä jo etukäteen laittamaan miehen kotia kuntoon. Että on sitten paikat tip-top kun sulho tulee ovesta sisään.

  1. Naulankantaan, Venla-Sofia voi mennä edeltä laittelemaan yhteistä asuntoa feminiiniseen kuntoon ja se normaali perhe- ja työelämä pääsee kyllä alkamaan lämpimässä etelässä kun sulho löytää tiensä rakkaansa luokse. En ymmärrä mikä tässä on ongelmana, yhteinen elämä ja rakkaus kyllä kantaa.

   1. Entä kun paljastuu että sulholla on omakin vaimo ja kasa lapsia Irakin ihmemaassa ja siihen kuvioon ei yksi suomalainen mimmi jota on vain käytetty hyödyksi, mahdu?

    1. Irakissa uusi vaimo ei ole ongelma. Laki sallii ainakin neljä vaimoa. Aikaisemmilta vaimoilta ei tarvitse edes lupaa kysyä.

  2. Näinhän sen luulis onnistuvan.Sinne vaan arabin mukaan hänen kotimaahansa jos niin kovasti rakastaa arabia.
   Missä se on sanottu, että nuiden kehitysmaarakastajien on kaikkien Suomessa rakastettava,luulis sen
   rakastamisen onnistuvan arabimaissaki ?

 2. Suomalaiset naiset eivät selvästikään ole ottaneet oppia historiasta.

  Aikanaan kun Lappi oli täynnä saksalaisia niin moni suomalainen nainen lähti jakamaan näille peräänsä ja rakastumaan näihin ihaniin ja eksoottisiin sekä sivistyneempiin Gunthereihin, Maxeihin, Mullereihin ja Hansseihin. Osa oikein vinkui päästä Saksaan ja lähteä näiden mukaankin vielä?

  ”Oi, Hans… Vie minut ihanaan Reichiin ja Berliiniin, voimme rakentaa siellä elämän yhdessä ilman näitä kantasuomalaisia metsäläisiä…”

  Noh, kun lähdön aika koitti niin viimeistään Jäämerellä jokainen suomalainen saksalaisten sotilaiden mukaansa lähtemä nainen heitettiin laidan yli hyiseen kuolemaan muistaakseni ihan Gestapon käskystä. Se shokki on varmasti ollut aikamonelle suomalaiselle ämmälle erittäin kova kun on tajunnut todellisuuden ja realiteetit.

  – Tässä tapauksessa se on selvää että kun tuo arabimies saa hylsyn ja palautetaan niin samalla jää suomalainen ”kihlattu” kuin nalli kalliolle koska tätä alunperinkin vain käytettiin hyväksi tuon arabimiehen toimesta. Juttu on niin läpinäkyvää ja näitä tapauksia on ollut aikaisemmin. Toivottavasti ei nyt hanki ainakaan lapsia tuolle miehelle, eli säilöönottoyksikön ovet olisi hyvä pitää kiinni ja arabi siellä muiden arabimiesten keskellä.

  Toinen vaihtoehto voi olla se että tämäkin likka siinä vaiheessa kun mies on lähdössä kotiinsa Irakiin anelee:

  ”Oi, Abdullah (mikä lie), Vie minut mukanasi ihanaan Baghdadiin, voimme rakentaa siellä elämän yhdessä ilman näitä kantasuomalaisia metsäläisiä….”

  Lopputulokset tiedetään.

  1. Toivon hartaasti että tuokin päätyy vaikkapa johonkin jäämereen.Hän ansaitsee sen.Lutka esiintyy jonain marttyyrinä ja ihmisoikeussankarina vaatien että muut maksavat hänen toyboynsa loisimisen.Rahoilla,jotka oltaisiin voitu käyttää vaikkapa siihen että veroja maksaneiden vanhusten ei tarvitsisi makaa paskavaipoissaan tai sairaiden kuolla jonoihin.Ne rahat joita tuohon loiseen tuhlataan kannattaisi ennemmin vaikka polttaa.Sanat eivät yksinkertaisesti riitä kuvaamaan halveksuntaa tuota ihmispaskaa kohtaan.

  2. Ei saa yleistää. Usein nuo arabi- ja muut patjat ovat ylipainoisia, hulluja ym. joten markkinat suomalaisten miesten keskuudessa ei kehuttavat. Ovat erittäin otettuja kun tummat miehet kiinnostuvat. Kuitenkin minä ja yllättävän moni suomalainen nainen naisi mielummin vaikka koiransa. Se on faktaa.

   1. Se voi olla faktaa tai sitten ei.Se on ainakin faktaa että yhtään Rapefugees Helvettiin Clubia tms. naiset eivät ole aikaiseksi saaneet noiden kaikkien paapomiskerhojen vastineeksi.

    1. Mitä sitten? Sellaiset klubit olisivat erittäin paljon kaikenlaisten hyökkäysten kohteena vrt siihen kuinka paljon naiset joutuvat vihapuhekuulusteluihin, perättömät lastensuojeluilmoitukset ym. Sitä paitsi naiset ovat nytkin näkyvästi esim SKE:ssä.

     1. Sitäpähän vaan että naiset ovat huomattavasti merkittävämmässä roolissa koko tuon ilveilyn edistämisessä kuin vastustamisessa.Huomattavasti.Merkittävämmässä.

      1. Ok. Vastaan ja tunnen syyllisyyttä vain omista tekemisistä, en muiden naisten. Naisia ei ylipäänsä kannattaisi isänmaallisuudesta karkottaa millään ”naiset tekee sitä ja tätä” – puheilla.

       1. Juu – Ei tietenkään.Sellaisia yleistyksiähän saa tehdä vain valkoisista,vääräuskoisista,heteromiehistä.

    1. Puhe olikin noista finskilehmistä joiden näytöt on kyllä jo annettu.Jo se tosiasia että tuollainen huoralauma kuin RHC on edelleen olemassa vuosien jälkeen käytännössä ilman minkäänlaista oppositiota naisten omalta puolelta kertoo kaiken oleellisen.

  3. ”Noh, kun lähdön aika koitti niin viimeistään Jäämerellä jokainen suomalainen saksalaisten sotilaiden mukaansa lähtemä nainen heitettiin laidan yli hyiseen kuolemaan muistaakseni ihan Gestapon käskystä.”.

   Lienee juttu samasta kirjasta kuin kertomus holokaustista.

   1. Hollywood-historiaa. Sodan voittaja jättää aina mainitsematta omat kolttosensa muunmuassa Eisenhowerin kuolemanleirit(1,5milj saksalaista sotavankia tapettiin nälkään ja janoon, vaikka Punainen risti olisi voinut toimittaa heille ruokaa ym)

  4. Ei pidä paikkaansa että saksalaisten mukana lähteneet suomalaiset naiset heitettiin meren. Osa palasi myöhemmin takaisin Suomeen osa jäi Saksaan.

  5. Hasse, älä puhu paskaa noista Gestapon määräyksistä. Ihan puhdasta propagandaa levität, joten uskottavuutesi tämän uutisen kommentointiin meni juuri pöntöstä alas.

 3. Eiköhän tuostakin suomalaisesta perheestä vähintään muut sukulaiset käänny maahanmuuttokriittisiksi viimeistään muutaman vuoden sisällä.

  Tällaisilla moniongelmaisilla ja monikulttuurisilla ”rakkaustarinoilla” kun tuppaa olemaan aika huonot onnistumis- ja onnellisuusprosentit.

  1. Eiköhän tämäkin päädy pahimmillaan YH-Äidin tarinaksi, toivottavasti ei tosiaan keksi alkaa hankkimaan lapsia tuon arabin kanssa?

   Sitten kun on se pikku islamisti kurkistamassa sieltä lastenvaunuista, niin markkina-arvo on aikalailla YH naisella puhdas 0%.

   Ketään täysijärkinen ei sellaista naista ota tai koske edes 10 metrisellä kepillä vaikka miten yrittäisi olla mieliksi.

   Sitten aletaan raivoamaan ja syyllistämään aivan kaikkia muita ihmisiä ja yhteiskuntaa omasta typeryydestä ja tyhmyydestä kun ei osata kantaa sitä vastuuta.

   Parhaimmillaan tämä päättyy siihen että tuo arabimies lennätetään takaisin lämpimään kotimaahansa ja hän voi jatkaa siellä elämäänsä. Tuo mimmi sitten tirauttaa muutamat kyyneleet, tulee järkiinsä ja ottaa kivan kantasuomalaisen miehen itselleen ja kaikki ovat iloisia.

   1. Tuosta kirjoituksesta tulee mieleen puolituttu, joka on helvetin yksinkertainen ämmä. On ollut suhteessa suomalaisten miesten kanssa, jotka olivat juoppoja ja sehän oli tietysti suomalaisten miesten vika . Sen jälkeen on sitten käynyt läpi muslimimiehet ja miehiä vaihtanut kuin paitaa. 7 lasta on siunaantunut tälle naiselle ja eri isät on tietty. Nykyään jonkun marokkolaisen miehen kanssa. Tuo nainen ei ole tehnyt mitään toisen asteen opintojen jälkeen. Kykenee vain synnytyskoneeksi ja nuihin prinsessaleikkeihin kun se muslimimies on oikea herrasmies avatessaan naiselle oven, kantaessaan kauppakassit ja naisia pidetään prinsessoina 😀 Jossain vaiheessa se yksinhuoltajuuskin voi olla edessä eikä kukaan valkoinen mies enää ala jos eteisestä ilmestyy kikkarapää.

 4. Taas mitataan järjestelmää: Irtoaako turvapaikka ja verorahoitteinen avio-onni somehuomiolla ja FB-tykkäyksillä? Venla-sofiat kaatavat koko turvapaikkajärjestelmän vastustamalla laillisia päätöksiä, vaikkeivat sitä tajuakaan. Ehkä hyvä niin, koska nykymaailman ongelmia ei ihmisiä siirtämällä ratkota.

  1. ”Mies lähtikin matkaan Turkin, Kreikan, Bosnian, Serbian, Unkarin, Itävallan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin läpi Suomen Ouluun.” + Belgian ex-tempore reissut siihen päälle?

   Eikä sieltäkään irronnut Juhlapaikkaa?

   – Eiköhän tuo jo riitä aukottomaksi varmistukseksi siitä että kyseessä on sosiaaliturva-shoppailija?

   Vai kuinka monta maata pitää vielä lisätä tuohon listaan?

   Arabi ulos maasta niin kuin olisi jo ja ottakoon tuon likan mukaansa. Tehköön siitä sitten vaikka jonkinlaisen burghaan piilotetun orjan kytkettynä jalasta paksulla kettingillä siihen puilla toimivaan lieteen keittiössä. Niin kuin jonkun kotitalouseläimen?

   Oppiipahan nopeasti nainen arvostamaan länsimaisia miehiä ja naisten oikeuksia länsimaissa kun saa kokeilla mitä elämä on ilman niitä arabien matkassa. Kun ymmärtää että naiseus tarkoittaa sitä että hänen hintansa on määriteltävissä kirjaimellisesti kameleissa voi herätä halu lähteä kotiin?

   Aikanaan kun saa kynsiviilalla sen kettingin poikki parin vuoden yrittämisen jälkeen ja löytää tiensä Suomen konsulaattiin/ suurlähetystöön niin tulee realistina takaisin sitten Suomeen.

 5. Sitä se on kun ei pottunokka kelpaa vaan pitää saada eksoottista vempainta maksoi mitä maksoi, vaikka hengen veisi.

  Koko pakoloissirkus ja nämä tyypit ottavat niin mielettömästi päähän. Ruotsissa jaetaan vapaat ja myös tulevaisuuden uudet asunnot ilmaiseksi itämaan parasiittimille eikä kantiksille jää mitään, vielä vähemmän opiskelijoille. Opiskelijat joutuvat yksityisten vuokraisäntien kynsiin jotka vaativat jopa 13.000kr kuussa kaksiosta samaan aikaan kun partamatuja majoitetaan hienostoalueille ja valtio/kunta maksaa vuokrakulut jne.

  https://www.svt.se/nyheter/lonsamt-med-studentbostader

 6. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.” Risto Ryti

  1. Erinomaisesti sanottu. Tämä tarinan nainen on samanlainen maanpetturi ja vihollinen kuin Orpo ja Sipilä.

   Black Pigeon Speaks:in toiseksi suosituin video tulee mieleen tästä tarinasta.

 7. Mies on jo kotimaassaan tavan mukaan naimissa serkkunsa kanssa ja pieniä nappisilmiä on iso liuta. Voi Venla-Sofia ettei sinulla ole yhtään enempää järkeä kuin Sirpa-Tuulalla! Eivät sinun vanhempasi sinua kasvattaneet ja kouluttaneet tätä varten.

  Itämaan kusiaispesä aiheuttaa koko maailmalle tuhoa, saamme vielä sodan niskaamme mekin. Miksi ihmeessä piti tähän sotkeutua? Nämä tyypit pilaavat kaiken minkä eteensä saavat ja lopulta koko maapallon.

 8. Olen nähnyt että arabimiehen kanssa menee ihan hyvin siihen asti kunnes lapsi syntyy. Sitten alkavat ongelmat ja jos lapsi on tyttö niin vielä suuremmat.

  Aikoinaan näitä liittoja oli vähän mutta ongelmat selvästi nähtävissä. Moni nainen tulee katumaan katkerasti elämänsä virhettä. Voi vain toivoa että siinä vaiheessa lasta ei ole viety arabimaahan.

 9. Jonkin toiminnan vastutaminen on yksi asia ja huoritteleminen on toinen asia. Jos yhtään on tyylitajua, ne kykenee pitämään erillään.

 10. Olisihan tuo arabi voinut muuttaa johonkin toiseen arabimaahan. Tai toiseen osaan omaa maataan. Luulisi, että säilöstä pääsee heti pois ilmoittamalla palaavansa ja sitten myös heti palaamalla kotimaahansa.

 11. Kyllä tätä lukiessa paatuneenkin rasistin sydäntä raastaa. Miksi järjestelmä jälleen kerran on julmasti sortamassa rakastavaisia?

 12. Nyt morsian astui omaan miinaan kun haki sulholle paperit Irakin lähetystöstä😂helpottaa palautusta mukavasti. Onnea kovasti sydänkäpysille, ei muuta kuin kohti Bagdadia ja yhteistä tulevaisuutta!

 13. Tryy lööv nevör die ! Ottakaamme tämä testinä rakkauden voimasta. Vaikeudet on tehty voitettaviksi ja voimalla rakkkauden niistä selvitään. Arabiino kotiappäin koska turvapaikkakäytäntö ei ole näitä tapauksia varten vaikka se mahdollistikin ”rakkauden”. Jos lemmmenleiskunta ei lienny eikä laimene on vaihtoehtoja onneen. He voivat mennä työperäisinä maahanmuuttajina jonnekin turvalliseen maahan ja perustaa elämänsä sinne. Irakin tilannekin paranee ja sekin on vaihtoehto. Arabiino voi myös hakea viisumia Suomeen työn ja avioliiton perusteella joten toivoa on. Jäämme jännittyneinä seuraamaan mitä tulloo seuraavaksi. Morjens.

 14. Kummalista touhua tuo pakolaisten kanssa naimisiin meno, senkun menee maistraattiin ja sillä hyvä.
  Ei mitään takuita miehen oikeasta henkilöllisyydestä ja vielä vähemmän esteellisyydestä.
  Itse kun menin ulkolaisen naisen kanssa naimisiin, niin piti olla yhtä sun toista paperia ja vielä virallisesti käännettyinä.
  Taitaa olla toiset säännöt näiden pakolaisten kohdalla?

 15. Tämä Venla-Sofia Saariaho, joka tätä loista tänne asuttaa voi itse painua sinne vuohennussintayhteiskuntaan mistä ähläminsä on kotoisin

 16. Matu on varmaan vedonnut viranomaisiin että koittakaa helvetissä saada tuo akka pois minun kintereiltä, eikä VO ole voinut kertoa sitä akalle. :))

 17. ”Mieheni on tällä hetkellä säilöönottoyksikössä, jossa hän jakaa tilan muun muassa erilaisiin rikoksiin syyllistyneiden kanssa, jopa henkilöiden, jotka käyttäytyvät väkivaltaisesti ja yrittävät hyökätä toisten kimppuun.”

  Ensimmäinenkö suvakkiko, joka tunnustaa millaisia nämä ovat?

  ”He eivät ole väkivallan tekijöitä vaan sen uhreja.”

  1. Sama huomio,tunnusti upeasti monikultturisuuden mukana tulevan rikollisuuden ja väkivaltaisuuden ihmisiä kohtaan.

 18. Pakkopalautus raudoitettuna suukapulan kera ja akka perään mitä tästä väittelemään. Nämä saastat ulos ilman kalliita palautusprosesseja.

 19. Poliisi tekee lakisääteistä työtään. Kyllä se on ihan Venla itse joka tässä sössii onnensa ja elämänsä. Sitä saa mitä tilaa.
  Toisaalta voihan se olla ihan hyväkin jos pakolaiset korjaa isoimmat roskat pois kaduilta kuljeksimasta?

 20. Miksei tuo typerä akka lähde itse mukaan sen tuhannen ja yhden yön prinssin kanssa? Olisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla hoidettu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.