Syyrian naisilla menee huonosti Tanskassa

0

12.4.2018

Vuoden 2015 pakolaisvirran seurauksia on monenlaisia, mutta yksi näkyvistä – tai paremminkin sanoen näkymättömistä – piirteistä oli kuitenkin se, että pääosa tulijoista oli selkeästi palvelusikäisiä miehiä eli vähän erilainen ikä- ja sukupuolijakauma kuin esimerkiksi Suomesta lähteneillä toisen maailmansodan aikana.

Usein on jopa ehditty ihmetellä missä ne syyrialaisnaiset piileksivät? Ja syystäkin. Mutta on heitä, sittenkin:

Tanskan DR julkaisi tänään uutisen, minkä mukaan kaikista maan naisten turvakoteihin viime vuonna ajautuneista naisista 41% on ulkomaalaistaustaisia ja näistä ylivoimaisesti suurin osa syyrialaisia – yliedustus satoja, ilmeisesti tuhansia prosentteja verrattuna esimerkiksi tanskattariin (joita varten nämä naisten kriisikodit nyt ensisijaisesti on perustettu). Puuttumatta syihin ja haukkumatta esimerkiksi kenenkään uskontoa voitaneen kuitenkin ihmetellä millaista väkeä, millaisia miehiä Syyriasta saapuneet rikastuttajat luonteen karakteereiltaan ovat – ja millaista rikkautta lähitulevaisuudessa on odotettavissa.

Sillä sitä on odotettavissa: saman lähteen mukaan Tanskassa on viime vuosina myös syntynyt aivan uusi elinkeinomuoto: naimakaupat.

Tiukennetun maahanmuuttopolitiikan vuoksi Tanskaan on löydetty takaportti, jonka avulla häikäilemättömät liigat järjestävät maksusta ns. proforma-avioliittoja, joiden kautta taikaovi maahan ja samalla koko EU:hun aukeaa.

”..KUNNES KUOLEMA TEIDÄT EROTTAA..” (…tai kun ainakin maan raja on ylitetty…)

– Olen nähnyt tuoreen poliisiraportin (Rigspolitiet) avioliittobusineksesta ja olen todella yllättynyt siitä, että tämä on näin laajaa ja ammattimaisesti järjestettyä. Tilanne on itse asiassa niin paha, että meidän on ryhdyttävä pikaisesti toimenpiteisiin tämän takaportin sulkemiseksi, sanoo Sosiaalidemokraattien ulkomaalaisasioiden vastaava Mattias Tesfaye (S)

Proforma-avioliittojen takana on laaja järjestäytyneen rikollisuuden verkosto, joka huolehtii tulijoille paitsi matkat myös väärennetyt dokumentit. Tanskahan on kieltänyt kaikki naimakaupat maahan yrittäviltä ulkomaalaisilta, jotka ovat alle 24-vuotiaita ja nyttemmin tämä ikäraja on nostettu 26 vuoteen – eli väärennettyjä dokumentteja kaivataan tietyissä aina lapsienkin ikäisiä vaimoja suosivissa maahanmuuttajaryhmissä ja tähän on näin löydetty – ainakin toistaiseksi – toimiva lääke.

– Tälle rikolliselle toiminnalle on saatava loppu. Haluamme kieltää proforma-avioliittokäytännön kokonaan ja perustamme sen vuoksi erikoisyksikön, mikä tulee tarkistamaan kaikki tämänkaltaiset liitot ennen niiden hyväksymistä. Tekaistuja avioliittoja ei saa käyttää maahanmuuton välineenä, korostaa maan sosiaaliministeri Mai Mercado (K).

Ja toisin kuin esimerkiksi Ruotsissa, ryhtyvät tanskalaiset poliitikot toimiin pikaisesti ilman vuosikausien selvityksiä ja vatvomisia: kokous asiasta järjestetään suurimman oppositiopuolueen (Sos.dem.) kanssa jo tämän viikon perjantaina, jolloin esitys proforma-avioliittojen estämiselle ja täyskiellolle valmistellaan jätettäviksi eduskunnalle (Folketinget).

Raportin faktat lyhyesti:

Tanskassa solmittiin 2016 kaikkiaan 44.000 avioliittoa – näistä 16.000 parista ei kumpikaan osapuolista ollut tanskalainen. Kaikki näistä avioliitoista eivät luonnollisesti olleet ”rakkaudettomia” järjestettyjä proformaliittoja, mutta hyvin erikoisia yhdistelmiä (bulgarialaiset/romanialaiset maassaoleskelijat – =EU – avioituivat joukolla esimerkiksi lähi-idästä ja Kosovosta – = ei-EU – saapuvien kanssa) on selvästi yliedustettuna. Pistokokeessa neljän suurimman raja-avioliittokuntien liitoista 70% oli juuri tällaisia EU- kansalaisen ja EU:n ulkopuolelta tulevien liittoja.

– Kari Ilmarinen–

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Syyrian naisilla menee huonosti Tanskassa

  1. ”Ken paskaan tarttuu, se paskaan hukkuu” (vanha sananparsi).

    1. Tätä paskaa alkaa olla Pohjoismaissa niin paljon että sen poistaminen on lähes mahdotonta normaalein keinoin. Ainut keino joka toimii on kunnon sota. On havaittu että suursotien jälkeen syntyvyyskin lähtee huimaan nousuun kantaväestön puolelle. Kunnon puhdistus olisi raikas tuulahdus.

  2. Järjestävä siis proforma-liittoja. Mitä tästä opimme. Avioliiton ei tule koskaan olla peruste maahan asumaan pääsylle. Ei vaikka se olisi aito. Perusteina tulisi olla muun muassa hyödyllisyys vastaanottavalle maalle ja kyky tuottaa enemmän verotuloja, kuin mitä tulee yhteiskunnalle maksamaan.

  3. Jos naiset ovat korkeintaan palvelijoita ja miehellä on hermokontrolli nolla, niin voi lähinnä miettiä, miten huonosti kohdeltuja ovat ne syyrialaisnaiset, jotka eivät hakeudu turvakotiin.

  4. Suomessa ulistaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta harva se päivä, mutta koskaan ei samalla tuoda esille mikä on ulkomaalaistaustaisten naisten osuus pääkaupunkiseudun turvakodeissa. Ja ne ei ole pääasiassa thaikkuja tai filippiinoja.

  5. Valehomoavioliitot tulossa. Valehomot siis menevät valeavioliittoon valepakolaisen kanssa ja saavat tästä sankariteosta tietyn summan rahaa. Kun parille tulee bänksit, jää huijarihomo tosimuslimi ilmaiselle elatukselle ja kantahomo homostelee itselleen uuden morsiamen. Jok’ikinen muslimihintti eheytyy ja hankkii monet vaimonsa ja useat perheensä myös eläteiksi. Sitten voidaankin todeta, ettei homoliitoissa juuri väkivaltaa esiinny, vaan heterohommissa, kun muslimin kaikki 4 vaimoa ovat kriisikodissa. Ilmaiseksi meni taas huippuinnovaatio, mutta menkööt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.