Vuodelta 2015: Norberg tuhon partaalla- pätevöittäjä pelastaa

0

Kuvakaappaus 2018-04-13 12-11-31.png

13.4.2018

Moni lukija muistanee  pienen Norbergin kunnan, jossa tilanne ajautui 2014/ 2015 talven aikana katastrofiin. 5 000 asukkaan kuntaan tuli  lyhyessä ajassa vajaat tuhat turvapaikanhakijaa, joiden kanssa ihmiset joutuivat kahnauksiin ja etenkin nuoret kärsivät tilanteesta.

Rauhallinen maalaisnuoren elämä muuttui kertaheitolla ghettotyyliseksi taisteluksi. Tilanne kärjistyi niin pahaksi, että paikallisten ja tulijoiden välille syntyi eräänlainen sotatila. Koulun pihalla käytiin muutama puukkotappelukin. Paikallaisten nuorten mukaan tulijoista koostunut joukkio kävi päälle.

Kunnanhallituksesta lähetettiin talvella 2015 hallitukseen kirjelmä, jossa vaadittiin jotain toimia tilanteen järkevöittämiseksi. Esimerkiksi kunnan kapasiteetti päivähoidon ja koulun suhteen loppuivat. Ei ollut tiloja, ei opiskelumateriaalia, ei henkilökuntaa, ei mitään. Niin edelleen asuntopula on mahdoton. Kunnassa ei yksinkertaisesti ole yhtään ainoaa asuntoa vapaana. Lisäksi kunnassa ei ole yhtään ainutta vapaata työpaikkaa, joten käytännössä kaikki sadat aikuiset uusruotsalaiset elävät sosiaalituilla.

Tästä kaikesta huolimatta Aftonbladet kirjoitti eräässä artikkelisarjassaan Norbergin tilanteen olevan aivan ihanteellinen. Norbergia on kohdannut lottovoitto. Lottovoitto kenen mielestä? Tietenkin niiden mielestä, jotka saivat loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon kunnasta.

Lehden mukaan kunnanhallituksen puheenjohtaja Åsa Eriksson näkee tilanteen valoisana. Hänelle iso määrä tulokkaita on puhdasta positiivista energiaa:

– Pitkästä aikaa kuntamme kasvaa. Olemme nyt rakentaneet uuden esikouluosastonkin ja tämä on aivan fantastista. Tämä on todellakin tilaisuus meille. Uusruotsalaiset ovat meidän kuntamme tulevaisuus ja haluamme heitä tänne niin paljon kuin mahdollista.

Eriksson on sitä mieltä, että tilanne kunnassa on hyvä ja eteen ei voi tulla mitään, jota he eivät osaisi ratkaista. Hänen ja monen muun mukaan nyt kuntaan tulleet kolmansien maiden miehet ovat korkeastikoulutettuja ihmisiä.

– Meillä on mm eräs syyrialainen hammaslääkäri, joka odotttaa vain lääkärintutkintonsa hyväksymistä sosiaali- ja terveyshallitukselta. Hän on nyt töissä Mäkkärissä odottaessaan toimilupaa.

Muuan kuntalainen kertoo avoimen ihastuneena:

– En ole ikinä nähnyt näin paljon akateemikkoja tutustuessani näihin ihmisiin.

Ruotsissa oli tuolloin 2015 alkutalvesta päällä ns. pätevöittäjäpommitus. Metodit ja perustelut muuttuvat, mutta päämäära on sama. 2015 puhuttiin korkeakoululaisista, joita pulikoi Välimerellä Kreikkaan satapäin. Kun he saapuvat Ruotsiin he tulevat pelastamaan maan. Nyt pari vuotta tuosta puhutaan ”pakkopalautuksista, jotka johtavat kuolemaan”. Kaikki jutut ovat tunteisiin vetoavaa lööperiä riippumatta vuodesta. Jutut vaihtelevat hieman vuosittain, mutta niillä on aivan sama tarkoitus.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Vuodelta 2015: Norberg tuhon partaalla- pätevöittäjä pelastaa

 1. olipa eräskin koneinsinööriksi itseään tituleerannut kulttuurinrikastaja paljastunut polkupyöräkorjaajaksi joka hikikarpalot otsalla totuuden paljastuttua selitteli että heillä on kotimaissaan erilaiset ammattinimikkeet.
  joten mikäköhän mahtaa olla lääkärin todellinen osaaminen? pikkulapsien alapäiden silpominen. useat muslimilääkärithän olettaa että sairaudet johtuvat riivauksesta ja ihminen paranee lukemalla koraania ja juomalla kamelin kusta. entäpä hammaslääkäri? taltalla ja vasaralla lyödään hampaita irti. mitään faktaa ei ole että nuo muslimimaahanmuuttajat olisivat korkeastikoulutettuja. missäs ne opiskelee kun ei muslimimaissa ole kouluja kun ovat itse pommittaneet ne paskaksi. jos joku koulu löytyy, siellä opetetaan koraanin lukua. ja miksi ihmeessä nuo korkeakoulutetut raketti-insinöörit eivät osaa itse vaihtaa lamppua, sulaketta, käyttää hellaa, suihkua, wc pönttöä… eikä ylipäänsä mitään, vaan niille joudutaan pitämään koulutus kuinka asutaan. se siitä moniosaamisesta ja korkeakoulutuksesta musujen kohdalla.

 2. Jos Ruotsi olisi ihminen, hänet diagnosoitaisiin psykoosissa olevaksi ja itsetuhoiseksi, pakkohoitoon kuuluvaksi. Voi hyvä Luoja tuota hulluutta.

  1. Kyllä siihen joku harhaisuus-diagnoosi täytyy olla, jos kunnan väkimäärä nousee 20 % kehitysmaalaisten tulon myötä – ja kunnanjohtaja huutaa hurraata.

 3. Tuo on kyllä niin hullu juttu, että eppäilen Paten keksineen tuon kuuden kupin kumarassa.

  1. Paavo antoi linkin lähteeseen, Aftonbladetin 23.6.2015 julkaisemaan juttuun. http://story.aftonbladet.se/flyktingarna#section-2

   Lehti kertoo kunnanhallituksen puheenjohtajan ajatuksista:
   ”Åsa Eriksson vill att så många som möjligt av de asylsökande också ska stanna kvar här.”

   Siis haluaa kuntaan niin monta asylanttia kuin mahdollista. Kyllähän niitä riittää. Pistetäänkö ensi alkuun miljoona. Ja kaikki ongelmat ratkaistaan.

   – Vi kan lösa nästan allt. Bara vi får veta det i förväg. Men som det har fungerat hittills – så kan vi inte ha det.

   Åsaan voi tutustua hänen sivuillaan https://asainorberg.wordpress.com/

   1. Niin… ovat olleet kännissä Aftonbladetissa ja Åsakin on vetänyt kaksi käsin kiljua suoraan ämpäristä.

   2. Arvasin. Omissa päissään keksittyjä. Sitten vain kysymys, kuka oli päissään. Pate vai Norbergin vallasväki.

 4. Henkilökohtaiset suosikkini ovat Libyalaiset rap-artistit jotka väittävät olevansa Syyriasta, ja ovat kaikki LENTÄJIÄ. Sadasta muslimista satayksi on valehtelijoita.

  1. – Kyllä ne varmasti saavat sen matkustajakoneen tornitaloon ohjattua… Sitä en epäile ollenkaan eikä se paljoa vaadi.

   Nouseminen ja laskeutuminen matkustajakoneella on täysin tarpeetonta oppia näille ”lentäjille”.

   Miettikää kun yhtäkään Islamin uskoista ei päästettäisi lentokoneeseen? Turvatarkastukset olisivat globaalisti täysin tarpeettomia.

   Lentäminen olisi taas vaihteeksi siedettävämpää ja oikeasti mukavaakin? Nykyään joutuu nöyryytetyksi kaiken maailman turvatarkastuksissa.

  1. Olisikohan diagnoosi ”suuruudenhulluus ja psykopatia” sopiva hänelle.

   Poliitikoissa on usein karismaa, joka vie heitä päättäville paikoilla ja saa ihmiset seuraamaan heitä. Varjopuolena on tuhot, joita he voivat aiheuttaa henkisten ominaisuuksiensa takia. Aatu lienee eräs ääriesimerkki. Tulee mieleen myös moni suomalainen nykypoliitikko.

 5. Montakohan seksirikosta ehti tulla Norbergissä sossujen harrastaman mokutuksen ansiosta? Koko Ruotsin tilanne on se että huima nousu alkoi syksyn 2015 turhapaikanhakijavyöryn yhteydessä ja jatkuu edelleenkin, kiitos juuri matujen:

  https://www.bra.se/brott-och-statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html

  Katsokaa ”Anmälda sexualbrott”, viides taulukko ylhäältä eli paljonko raiskauksia, seksuaalista häirintää, seksuaalista pakottamista jne. Kaikki käyrät lähtivät nousuun juuri 2015! Mitä muuta tapahtui 2015? Juuri niin, matumassamaahanvyörymä. Adekvaattia kausaliteettia parhaimmillaan.

  1. Nuo ovat 100 000 asukasta kohti eli Hammarössä sattui noin 51 väkivaltarikosta. Värmlandin kärkeä (1345 per 100.000) pitää Filipstad, josta löytyy tietysti runsas muslimiväestö.

 6. Yritin maksaa satasta tästä mahottomasta jutusta mutta tuo pay-pal on niin vittumainen ettei onnistunut. Anna selkeä tilinro.

 7. Asiaan on helppo ratkaisu. Miljardi muslimia kuntaan, että piisaa ihanaa kulttia kaikille riittävästi. Mikään ei voi tulla muslimien tielle.

  Noita akateemisia ”vihasin” jo lapsena. Silloin oli lehdissä panohakuilmoituksia, joissa piti ehdottomasti panomiehen olla akateeminen. Ei riitä keskustelutaito, vaan pitää olla tietty koulutus. Nyt viimein niitä on tarjolla, vaan ei tarpeeksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.