Ilja Janitskin tuotiin Suomeen

0

ilja_u0

14.4.2018

Vihjeen mukaan Ilja Janitskin lennätettiin loppuviikosta Suomeen. Sijoituspaikaksi ainakin alkuun on laitettu Pasilan poliisivankila.

Miten tapaus etenee? Normaalissa rikostutkinnassa kiinnioton jälkeen voidaan pitää kolme vuorokautta pidätettynä, jonka jälkeen käräjäoikeus joko vangitsee tai päästää vapaaksi.

Janitskin on ollut kuitenkin kiinni jo pitkään, tosin ulkomaalaisen oikeuden päätöksellä. Näin ollen yksi vaihtoehto on se, että Janitskinia vaaditaan vangittavaksi alkuviikosta tai päästetään vapaaksi. Oikein muita vaihtoehtoja ei ole.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Ilja Janitskin tuotiin Suomeen

 1. Ihmettelen tätä nyky touhua.

  Tulijat valitsevat raiskauksien uhrina etnisyyden perusteella ja poliisi ja oikeuslaitos ovat hiljaa. Ei ole rasistinen viharikos, NI-ih…

  Sitten joku puhuu tulijoita vastaan, niin vihaisesta puheesta nousee kauhea älämölö ja virkamiehen kiihottuminen.
  On kiihotuttu niin paljon ihmisjoukkoa vastaan, että etumukset ovat märkänä.

  Montako OIKEAA uhria tässä kiihoittuneessa ryhmässä on? Zero.

  Montako lasta, naista ja miestä on oikeasti ja osa lopullisesti (mullan alla) uhrina tämän suojellun ryhmän toimesta???

  Ja turha saivarella sanoilla. Jokainen ymmärtää, ettei kaikki tulijat ole rikollisia, vaan kyse on ryhmän muodostamasta riskistä, kun seasta ei pahoja voi tietää ennenkuin nalli napsahtaa.

  Onko huolissaan olo nykyään rikos?

  Ärsyttää tämä nykymeno, kun oikeita rikollisia paapotaan ja ajatusrikollisia jahdataan.

 2. Ei kai ne sitä voi pitkään kopissa pitää? Lähi-idän terroristitkin saavat kulkea vapaana. Vai puuttuuko Iljalta kuitenkin ne ihmisoikeudet ja suojaväri?

  1. Ylellä pohdittiin tekikö Yle oikein, kun julkaisi Turun terroristista kuvan. Minä kysyn tekikö virkavalta oikein, kun julkaisi Iljan kuvan ja on vainonnut totuuden esiin tuojaa jo pidemmän aikaa. Ilja ei tietääkseni ole syyllistynyt rikoksiin, astunut vaan jonkun varpaiden päälle.

 3. Demla noudattaa hyväksi koettua DDR:n Stasin meininkiä. Huvittavaa, että samanaikaisesti mainostetaan Suomea sananvapauden mallimaana. Ja mikä taho tai ketkä ovat syytteitä nostaneet; valtamedia, poliisi vai etniset kansanryhmät? Toivottavasti tämä käydään nyt läpi pohjia myöten totuudenmukaisesti,
  avataan ns. suurelle yleisölle ja katsotaan, että oikeus toteutuu. Tsemppiä Janitskinille!

  ”Et voi kuljettaa totuuden soihtua väkijoukossa käräyttämättä jonkun partaa”. Itselleni ei ainakaan ole selvinnyt, kenen parta tässä nyt käryää.

 4. VOI VITTU MITEN SÄÄLITTÄVÄÄ TOIMINTAA POLPOLTA…luulin et pohja on saavutettu, mut kuinka väärässä olinkaan….

 5. Mitä sitten Ilja onkaan tehnyt, hän ei ole tehnyt sitä Suomessa. Joten oikeus ja kohtuus olisi ollut, että hänet olisi aikanaan kutsuttu vastaamaan syytöksiin Barcelonassa paikallisessa oikeudessa. Siis kuulustelujen ja mahdollisten syytteiden nostamisen olisi pitänyt tapahtua Kataloniassa.

  Mitäs jos Pohjois-Korea huomaisi, että joku Suomessa asuva henkilö on arvostellut Kim-il-Sungia. Tulisiko Suomen lähettää henkilö Pohjois-Koreaan? Pohjois-Koreasta tulisi kaikenlaisia papereita, joiden mukaan henkilöä epäiltäisiin hirmuteoista. Tällä esimerkillä halusin tuoda esille nyt tapahtuneen järjettömyyden.

 6. Elämme mielenkiintoisia aikoja,historialla kun pakkaa olemaan tapana toistaa itseään.
  En tietenkään mitään sellaista toivo mitä tapahtui satavuotta sitten,mutta näin rauhan omaisesti tuskin meininki tulee jatkumaan.
  Mietin jo vuosia sitten,mikä oli poliisin silloisen ilmoituksen perinmäinen syy,että luvattomat aseet saa luovuttaa ilman seurauksia poliisilaitokselle.
  Olisikohan mahdollista,että siellä siis poliisissa tai politiikoissa olisi ollut joku niin kaukaa viisas tehdäkseen tälläisen tempauksen ???.

  1. Syy on yksinkertainen.

   Osa poliiseista on vain yksinkertaisesti virka-asemaansa käyttäviä valehtelevia velliperseitä.

   On omakohtaisia kokemuksia, vaikka haluan aina kunnioittaa lakia. En nostanut virkarikos syytteitä, vaikka apulais-nimismies/syyttäjä minulta sitä kysyi.

   Onneksi, koska työni puolesta opin, että mädät munat ovat onneksi vähemmistö.

   Suurin osa poliiseista on ammattimaisia ja rehellisiä poliiseja.

   Toivon kaikille rehellisille, lakia kunnioittavalle ja asemaansa nöyrästi suhtautuville poliiseille hyvää jatkoa ja ensimmäinen virke ei ole teille, vaan Aarnio/Marxilais porukalle, joka virkamiehistöön on päässyt pesiytymään pilaamaan maailman parhaat poliisivoimat.

 7. On ihan oikeeasti alkanut harmittamaan tämä poliisin ja median toiminta.
  Miksi kerronpa teille vaikka yhden esimerkin.
  Miten on mahdollista jos esimerkiksi Tapani Kansa ajaa yöllä ylinopeutta Ivalon ja Inarin välissä kello kolme yöllä,niin siitä lehdistö kirjoittelee jo seuraavana aamuna.
  Mitenkä tämä on oikein mahdollista?.
  Onko poliisilla vaitiolovelvollisuus?.
  Jos ei poliisi tätä tietoa ole vuotanut lehdistölle niin ketä ?.
  En tosin tiedä kuinka fiksuja nuo siellä elävät porot ovat,mutta epäilen kuitenkin,että poliisi on vuotanut tiedon medialle palkkiota vastaan.
  Vai onko teistä lukioista joku erimieltä ???.

 8. Jos Ilja Janitskin on tehnyt jotain oikein rikollista,niin mitähän se on? Toisaalta, jos hän tahattomasti ärsyttää suurta joukkoa vasemmistoa ja suvakkeja,niin mitäs sitte? Aidossa mielipiteen vapauden tilanteessa ei häntä voisi mitenkään masinoida suurrikolliseksi, joka näyttävällä teatterilla esitetään kansalle. Englannissa tämä ei olisi mennyt näin. Yksi asia tässä kuitenkin varmistuu, tämä ”mainosrumba” saa aikaan Iljalle mahtavan kansansuosion vasemmiston sponsoroimana. Tsemppiä!

  1. Englannissa on senluokan vaino käynnissä kansallismielisiä kohtaan että oksat pois. Pelkät puheet maahanmuuttoa vastaan tietää vankeustuomioita.

 9. https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2005/20050768#L1P2

  Tutkintavankeuslaki mahdollistaa ihmisen pitämisen vankilassa loputtomiin. Pelkkä rikosepäily riittää vangitsemiseen. Ainahan sitä voi epäillä vaikka mistä.

  ”Tutkintavankeuden päättyminen
  Rikoksen johdosta vangittu henkilö on tutkintavanki siihen päivään saakka, jona käräjäoikeuden tuomio saa lainvoiman taikka jona hovioikeuden tuomio annetaan tai julistetaan ja vankila on antanut siitä tiedon tutkintavangille.”

  Vapauttavan tuomion antamista voidaan siis lykätä vuosien päähän. Voidaan laatia lisää epäilyjä, joilla voidaan nostaa uusia kanteita loputtomiin. Asiakirjat voidaan laatia niin vaikeaselkoisiksi, ettei kukaan niitä oikeasti ymmärrä vaan jokainen näyttelee ymmärtäneensä ne ja kannattaa asiakirjan laatineiden tavoitteita, jottei itse joudu epäillyksi.

  Onko tämä totta. Elämmekö dystopiassa?

 10. Ei 1970-luvulla Hymyn päätoimittajaa vankilaan raahattu, vaikka toi maassamme tapahtuvia epäkohtia esiin. Näin maailma muuttuu. En voi ymmärtää Iljan kohtelua.

  1. Suomi olikin silloin itsenäinen valtio, vaikka elimmekin Kekkoslovakiassa. Nykyään olemme EUrostoliiton osavaltio, jonka on tehtävä kuten Bryssel käskee.

   Suurin ero on siinä, että Kekkonen teki tuolloin kaikkensa Suomen kansan ja valtakunnan parhaaksi siinä Idän ja Lännen välisessä pakkotilanteessa, johon oli jouduttu II maailmansodan seurauksena. Nykyisellä eliitillämme on kaikki Kekkosen huonot ominaisuudet, mutta ei ensimmäistäkään hyvistä:
   eliittimme kumartaa Brysseliä, vaikka ei olisi pakko, kuten ei Unkarinkaan. Niinpä se ei myöskään kysy Brysseliltä, miksi se käskee Suomea hyppäämään, vaan vain, että kuinka korkealle?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.