Helsingborgissa lauantaina yksi lautoihin, kaksi rautoihin

0
JgZFgh8tQRr9XysWaIMZEPGhSJk.jpg
Aseistautunut poliisi vartioi tapahtumapaikkaa lauantai-iltapäivällä.

15.4.2018

Lauantaina harjoitettiin Helsingborgissa ammuntaa, jonka seurauksena yksi henkilö laitettiin lautoihin ja kaksi rautoihin. 23-vuotias entisen Jugoslavian alueelta tuleva nuorukainen löydettiin huoneistosta ammuttuna sen jälkeen kun poliisi sai useita ilmoituksia ampumisesta.

Poliisi sai lauantaipäivällä ilmoituksia Lussebäckenin kaupunginosaan, jossa ilmoittajien mukaan oli kuultu huoneistosta laukauksia. Kun poliisi saapui paikalle löydettiin huoneistosta kuolleena 23-vuotias mies. Mies oli kuollut heti ampumistilanteessa.

Poliisi laittoi heti tapahtumien jälkeen ison pyörän pyörimään ja otti iltapäivällä kiinni kaksi henkilöä 20- ja 25-vuotiaat nuorukaiset. Myös pari muuta henkilöä on otettu kiinni todistajan ominaisuudessa.

Helsingborgissa on ammuttu kuluvan vuoden aikana kymmenkunta henkilöä erilaisissa jengitaisteluissa. Nyt liittyvään ammuskeluun arvellaan liittyvän pieleenmenneeseen huumekauppaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Helsingborgissa lauantaina yksi lautoihin, kaksi rautoihin

  1. huumekauppa vie yhä enemmän sekä myyjiä että asiakkaita lautoihin ja rautoihin.

  2. Huumeiden myynnistä pitäisi saada ehdottomasti murha syyte
    Perustelen tätä sillä,että käyttäjältä lähtee henki ennemmin tai myöhemmin mömmöjen seurauksena..

  3. Eikö noihin kauppoihin voisi saada mukaan niitä poliisin ”neuvottelijoita”, jos se auttaisi että ei menisi koko ajan kaupat ’pieleen’?

  4. Voi hittolainen. Kaupunkivertailussa Malmö sai vuonna 2017 murskavoiton pohjois-euroopan tilastossa. Nostetaampas tälle kisamenestykselle maljoja hieman myöhäisesti. Saavutus on hankittu määrätietoisella työllä monikulttuurin eteen ja Ruotsalaisten kivenkovalla uskolla asiaansa. Koko maa on ahkeroinut kovasti ja nyt ollaan päästy tavoitteisiin joista muut voivat vain Unelmoida. https://www.numbeo.com/crime/region_rankings.jsp?title=2017&region=154

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.