Unkarin Suomen suurlähettiläs kritisoi kovin sanoin toimittelijoiden ja politiikoiden lausuntoja Unkarin vaaleista

0

15.4.2018

Unkarin Helsingin suurlähettiläs Vince Szalay-Bobrovniczky kritisoi kovin sanoin toimittelijoiden ja politiikoiden lausuntoja Unkarin vaaleista. ”Pidän mahdottomana hyväksyä sitä, että demokraattisten vaalien kiistattoman voittajan legitimaatiota kyseenalaistetaan millään lailla.”

Koko jutun voi lukea suomeksi Unkarin suuslähetystän Facebook-tiedotteesta:

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Unkarin Suomen suurlähettiläs kritisoi kovin sanoin toimittelijoiden ja politiikoiden lausuntoja Unkarin vaaleista

 1. EU:n olisi syytä palautua kauppaan ja tavaranvaihtoon keskittyväksi liitoksi, eikä päsmäröidä itsenäisten valtioiden asioita. Ellei siihen pystytä, olisi syytä noudattaa edes yhdessä tehtyjä sopimuksia; toisen valtion velkoja ei makseta, Schengen- ja Dublin-sopimuksia noudatetaan. Schengen-sopimus tarkoitti jäsenmaiden kansalaisten vapaata liikkumista, ei kansainvaelluksen hyväksymistä Euroopan ulkopuolelta ja Dublin-sopimuksen nojalla Suomi olisi voinut käännyttää Torniosta Ruotsiin kaikki sitä kautta maahan tulleet onnenonkijat. Näiden kanssa ollaan nyt ongelmissa, mutta myöhäistä on silloin rypistellä, kun on jo housussa.

  Unkarista ja muista Itä-Euroopan maista löytyy ryhtiä ja kansallisylpeyttä, jota voi täältä kaukaa vain kateellisena ihailla. Kekkosen mukaan oman kansan etu menee kaiken muun edelle, mutta sokeudessaan ja monikulttuurisuuden kiimassa päättäjämme ovat oman kansansa täysin unohtaneet.

 2. Ja se on ihan oikeutettua. Suomalaiset toimittelijat eivät nykyään osaa kirjoittaa edes suomea. Ja jos ne eivät vaivaudu tarkistamaan edes kirjakieltään, puhumattakaan faktoista, niin otsikot ja tekstit ovat mitä ovat.

  Olen oikein onnellinen että Unkarin edustaja otti tiukasti kantaa viher-vasemmisto-marxilaiselle hömpämpömpälle. Demokraattinen tulos on aina demokraattinen tulos. Niin Krimin liittymisestä Venäjään kuin Unkarin vaaleistakin. Olkoonkin että kumpikaan ei sopinut globalisitien agendaan. Kiitos Vince Szalay-Bobrovniczky:ille asiallisesta ulostulosta.

 3. Jos EU- tä on pakko sietää niin sitten sen pitää olla nimenomaan Euroopan Unioni eikä Pohjois-Afrikan, Lähi-Idän ja Paskanistanioiden sossutoimisto ja luuserikaatopaikka.

 4. Mitähän suomalaiset sanoisivat jos joku toinen EU- maa mollaisi heitä ja heidän politiikkaansa niinkuin a- studiossa haukuttiin Unkari, taisi olla torstai-iltana.
  Kyllä oli törkeä käytös toimittajalla.

  1. Kyseinen A-studion toimittelija ja hänen kollegansa kautta Ylen, Helsingin Totuuden ja muun valemedian epäilemättä hyrisisivät tyytyväisyydestä, jos vaikkapa Ruotsi lyttäisi Suomea samaan tapaan, mutta liian alhaisista maahantunkeutujamääristä ja Perussuomalaisten liian korkeista kannatusgallupeista?
   Valitettavasti suunnilleen 70 % kansastamme omaksuu edelleen kaiken kansallisen ja kansainvälisen tietonsa valemediasta, ja siihen luottaen nämä tietävät voivansa jatkaa valehteluaan Jospeh Goebbelsin reseptillä: mitä suurempi vale, sitä helpommin se uskotaan.

  2. Oli jokseenkin törkeää, että A-studion senkertaista ohjelmaa mainostettaessa aikaisemmin illalla Orbanista käytettiin nimitystä ”Euroopan kauhukakara”. Näin toimii vastuullinen valtamedia eli Yle, jonka toiminnan sinä ja minä maksamme.

   1. Se oli nimenomaisen törkeää. Se oli sitä ennen kaikkea juuri siksi, että he voivat luottaa niin monen kansalaisemme uskovan kaikki heidän valeensa. Sen lisäksi he epäilemättä saavat saastaisen nautinnon iloa tietäessään, että me jotka emme heidän valeitaan usko, joudumme silti maksamaan niiden levittämisestä.

 5. Mita muta voida sanota kun eta Huusari ja Ule olla tausi pasko ja kysi. Molemma konkurssi pia. Roskapontto laitta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.