Maahanmuuttovirasto avaa asiakaspalvelupuhelimen, jotta maahan saataisiin lisää tulijoita

0

THE-MASTERY-OF-TELEMARKETING-FOR-SERVICE-SOLUTION-CUSTOMER-RETENTION.png

16.4.2018

Ruotsin Maahanmuuttovirasto avaa Kalmariin uuden kansallisen asiakaspalvelukeskuksen. Asiakaspalvelukeskus palvelee lähinnä ihmisiä, jotka eivät asu vielä Ruotsissa, mutta haluavat muuttaa Ruotsin tai työskennellä Ruotsissa.

Asiakaspalvelu ottaa vastaan viikottain 1 500 puhelua ja 500 sähköpostia, joka on 16 työntekijän yksikölle iso määrä. Siksi Maahanmuuttovirasto etsiikin uusia työntekijöitä siten, että paikalla olisi 23 työntekijää.

Maahanmuuttovirastosta kerrotaan, että kysymyksiin saadut vastaukset ovat tyydyttäneet monia soittajia tai meilikysyjiä ja tämänkaltaisen asiakaspalvelun toimintaa aiotaan tehostaa ja parantaa tulevaisuudessa.

Tuleva uusruotsalainen voi soittaa aspaan kysyäkseen vaikkapa paljonko henkilö saa sosiaaliavustuksia tai mikä on joutuisin tapa saada oleskelulupa.

Advertisements

18 thoughts on “Maahanmuuttovirasto avaa asiakaspalvelupuhelimen, jotta maahan saataisiin lisää tulijoita

   1. Vuorotellen: välillä voi käkätellä omahyväisten egoisti-idioottien upotettua hienon valtion. Sitten voi empatikykyisesti surra, kun eivät reppanat edes ymmärrä, mitä tekevät ja lapset ovat kuitenkin syyttömiä maansa pilaamiseen.

 1. Sitten vaan kaikki persestaanin ja shukhurutshan puhujat hommiin, jotta saada valtionlaiva pohjaan asti.

 2. Jos nyt suoraan sanon, niin maahanmuuttoa (henkisistä)kehitysmaista kannattavat sellaiset, jotka ovat itsekkin eräällätavaslla henkisesti vammaisia. Muille se tuo vain ongelmia.

  1. Osuit naulan kantaan. Mitä enemmän olen tavannut haittamaahanmuuton kannattajia, varsinkin niitä sinisilmäisempiä, jotka sulkee silmänsä ja korvansa tuhoiltaansa, ovat joillain elämän osa-alueilla epätasapainoisia. Näihin liittyy mm. pahat mielenterveysongelmat. Eikä se katso koulutusta, vaan esimerkkinä tämä meidän hullu pastori, jonka tekemisille työnantaja ei ole laittanut stoppia, vaikka kyseinen nainen edusti itseään pastorina mielenosoituksessa kun kaulus vilahti! Mäkin taidan mennä mielenosoitukseen työasussani, kun kerta kirkossa työskenteleväkin saa. Saisinkos samalla estää virkavallan toimia?

 3. Nämä ruotsalaiset eivät kyllä voi olla täysissä ruumiin ja sielun voimissa eivätkö ne näe mitä niiden maassa tapahtuu yksikään nainen eikä auto ole raiskaukselta turvassa tuossa maassa.

 4. No, tämä nyt ei välttämättä ole niin kauheaa kuin miltä se kuullostaa. Aikaisemmin oli olemassa sellaisia infopaikkoja minne matut saattoivat mennä kyselemään asioista mutta kun pakolaistulva väheni- thank God- alettiin näitä infopaikkoja sulkea kunnes siirryttiin kokonaan pelkkään puhelinneuvontaan. Ei tämä migraatiota koskevia lakeja ja sääntöjä muuta, ne ovat edelleenkin samat ja muuttuvat vain lakia muuttamalla. Ruotsissa on julkisissa viranomaisilla velvollisuus informoida ja auttaa, jopa matujakin. Esim. opintotukiviranomainen informoi minkälaiseen opintotukeen sinulla on oikeus (jos on), mitkä ovat opintolainan takaisinmaksuehdot jne.

 5. Pitääkö ymmärtää, että kyseessä on positiivinen asia? 23 kpl henkilökuntaa, ei kai ne kaikki arabiaa puhu? Jos ne palveleekin maahanmuuttajia, ei ”maahanmuuttajia”?

  1. Jos infokeskus informoi analfabeettia vuohipaimenta ”tule tänne vain, kyllä me maksamme” niin eihän se ole positiivista. Jos taas informoivat vaikkapa saksalaista diplomi-insinööriä niin onhan se ihan OK. Tokko ne kaikki 23 työntekijää puhuvat pelkkää zoomaliaa, parsia, daria ja arabiaa? Onhan toki hyötymaahanmuuttoakin tähän pöhkölään.

 6. Suomessa asuntotuotannosta päätellen, jo odotetaan uusia asukkaita maahamme. Kuinkahan moni kantasuomalainen pääsee noihin uusiin asuntoihin asumaa veronmaksajien kustannuksella. Tavallisella duunarilla ei ole uusissa asunnoissa varaa asua. Voitte arvata, kuinka minua ketuttaa asuntojen rakentaminen, koska itse jouduin muuttamaan 1970-luvulla maasta pois asuntopulan vuoksi.

 7. Onkohan tuolla saatavana palvelua suomenkielellä ? Suomalaisten työttömien nuorten kannattaisi ottaa yhteyttä ja siirtyä elintasopakolaiseksi syrjäseuduilta sveamamman köttbullareiden mässyttäjiksi. Ajatella, asunto, käyttörahaa ja kotoutustoimintaa, kielenopiskelua ja etnistä värinää ruotsalaisten piikkiin. Voiko parempaa enää toivoa ?

 8. Maahan muuttaja on maahanmuuttaja jo ennen kuin maahan on päässytkään, vähän niingö Saharan autiomaahan eksynyt kikru on ”siirtoilainen” vaikkei edes oo edes Välimertakaan viel nähny

 9. Parempi kuitenkin että virallinen viranomainen informoi (voi puhua tottakin kukaties) kuin että kaikki ruusuinen ja ihana informaatio saadaan ihmissalakuljettajilta jotka näyttävät kuvia Silja Euroopasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.