Veronmaksajille ja aikaisin töihinnousijoille motivointipalaa uuteen viikkoon

0

16.4.2018

Viikko on hyvä aloittaa veronmaksajan motivoimisella. Kun nyt heräät aamulla töihin, pidä mielessäsi, että teet ylimääräisen tunnin päivän päätteeksi pienten kultapalleroiden hyväksi. Ohjenuorana olkoot ”rakkauden voima karkoittaa pimeät voimat”.

Kuvat alla: Annan ja hänen kahdeksanvuotiaan tyttärensä kotiin muutti kaksi 15-vuotiasta afgaaniserkusta. Pojat matkasivat ihan ypöyksin 14-vuotiaina Afganistanista Ruotsiin pakoon vainoa, sortoa ja hammastenkiristystä. Anne: ”On olemassa kahdenlaisia voimia, pimeitä ja sitten rakkauden voimia. Meillä kotona on vain niitä rakkauden voimia, joilla selätämme pimeät voimta”.

imagewQP7_9eQoa4bDzmbJOkN3Sij9qY

Kuva alla: Eva Märtan kotiin muutti yksintullut lapsi. ”Sitten tapahtui jotain käsittämätöntä. Maahanmuuttovirasto ei uskonut Davoudin olevan lapsi vaan hänen ikä muutettiin aikuiseksi… ja minä niin itkin… pahassa maailmassa ei saa olla sen ikäinen kuin haluaa…”

Manifestation

Kuva alla: Eva Märtan toinen ihku. ”Ja meillä kahdella oli niin mukavaa… paha maailma jäi hetkeksi mielestä… elämä maistui hetken kuin runolta…”…”Mami, miksi rotsalaiset vihaavvat minua ja eivvät anna minu olla lapsi??” ”Ja taas minä niin itkin pahaa maailmaa ja rakasta lastani..”

Evamärta-Granqvist-Facebook-privat-2_-585x373

Kuva alla: 15-vuotiaat afgaanipätevät Malmössä. ”Haluan vain paikan, jossa voin opiskella”, sanoo etualalla oleva 15-vuotias Hamidullah ikätovereineen.

eBKNRSA05r99F4JHcsAtQfkhf_Y

Kuva alla: Irene: ”Voi sitä rakkauden määrää mikä meidän taloon tuli Mohammadin myötä. Niin kultainen ja kiltti lapsi….” ”Mami, taako Mohammad pitää koilaa sylittä?”… ”Myös meidän Voffe rakastaa Mohammadia.”

17523070_10154553534283727_1045529110164183937_n.jpg

Kuva alla: Abdulahi sai uuden mamin Kinnan luota. ”Hän on minun rakas lapseni… hän on niin rakastavainen ja hyvä ihminen”. Onnea varjostaa ikä, jota Somaliasta tulleen Abdulahin kohdalla rukattiin muutamalla vuodella ylöspäin.

image (1)

Kuva alla: Kinnan koti on täynnä rakkauden voimia. Siellä asuu Abdulahin lisksi kolme yksintullutta afgaania. ”Yksi lapsistani tulee aina vastaan minua kun tulen kotiin”

Kinna-och-afghanerna-Stillbild-SVT

Kuka on sinun lempimami? Ehkä Kinna somalipoikansa kanssa? Kuvassa on jotain… niin kaunista ja herkkää. Kinnan ja Abdulahin ilme on täynnä luottamusta ja herkkää rakkautta.

Haluaisitko sinäkin kotiisi oman nappisilmäisen abdulahin tai nazerin? Haluaisitko päästä vihasta ja rasismista eroon?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Veronmaksajille ja aikaisin töihinnousijoille motivointipalaa uuteen viikkoon

 1. Siinähän on lemmikkejä ”roppakaupalla” Tuon ensimmisen suvakin alaikäinen tyttöparka joutuu rikastetuksi heti kun silmä välttää. Mitä tätä kaunistelemaan, vieläpä perseraiskaus on tosiasia, siitähän nämä perverssit pitävät. Ei siinä mitää vaikka nuo muorit pitäsisivätkin näitä eläviä seksivälineitä kumisten sijaan ja antaisivat rattopoikien painaa pitkää päivää, mutta alaikäiset ovat eri asia.

  1. Kauanhan saisi homma jatkua, jos tulijat olisivat pitkäsääristä gasellitarta? Menisi vain turuilla ja toreilla tummat naiset kainaloissa ja selittelisi vakavalla naamalla, miten on tyttärillä hätä, joten olen avannut vetoket… sydämeni! Ja kerrankin olisi naisten kohdalla saamapuolella myös raha-asioissa! 😍

 2. Pitäiskö lapsenraiskaajat laittaa linnaan loppuiäkseen? Ei kait, ku ne lapset on niin söpöjä. Siis mitä **ttuu!

  Raisjkaajat tässä kohtaa ovat noita mummoja, jotka pakolaislapsia ottavat. Hyi hitto! Sotaorpo olet ja isoäiti raiskaa menemään, kammottavaa toimintaa.

 3. Miten noi suvakkihuorat näyttääkin aina tolta?
  Naamasta paistaa aina suvakkius. Ei heillä kotona miestä, joka sanoisi, että lopetettaisko tää pelleily?

  1. Eivät kelpaa suomalaisille ja siinä taustalla voi olla sekopäisyyttä ja muitakin ongelmia, ei siis mikään keittiön terävin veitsi eikä elämä ole muutenkaan mallillaan vaikka taskusta löytyisi korkeakoulututkinto. Ovat niin imarreltuja kun saavat kuulla olevansa muslimeille oikeita prinsessoja ja ainoita. Esimerkkinä tämä meidän hullu pastorimme, joka on ihan avoimesti kertonut mt-ongelmistaan ja työnantaja ei laita asialle stoppia vaan antaa alaisensa riehua mielenosoituksessa, jossa hän edusti pastoria kun vilahti kaulus.

 4. Nyt ei tunnu missään, sillä perheemme pystyy tänä vuonna lähtemään vuotuiselle perheristeilylle. Viime vuonna ei ollut varaa, mutta nyt on! Tosin jouduin tinkimään pyhästä lupauksestani olla enää koskaan lähtemättä Ruotsiin, koska Tallinnaan olisi pitänyt hommata passeja useammalla sadalla, mutta pannaan tavoite sinne ensi vuodeksi.

  Ja nythän näen hyvällä tuurilla jo laivalla, mihin ne verorahat parhaiten saa käytetttyä – 30-vuotiaisiin alaikäisiin, joiden puheissa ei ole mitään uskottavaa – ja me työssäkäyvät kantikset voimme miettiä, mistähän rahoista ne lasten polkupyörät ostetaan vai pitäisikö jättää lapset bussipysäkille tekemään ilmoituksia ohi ajavista bussikuskeista.

  Mutta nyt en anna minkään masentaa, päinvastoin rakkauspommitusta vain sinne toimitukseenkin!

  1. Lomista puheen ollen. Suomessa on tarjolla esim. RAY:n tuettuja lomia vähävaraisille lapsiperheille. Itse sain niistä nauttia pari kertaa perheeni kanssa about vuoteen 2015 huomattavasti suuremmilla silloisilla tuloillani. Sitten yllättävä stoppi. Nythän en tiedä mutta veikkaan huomattavasti hädänalaisemman abdullahin perheen menevän jonossa aina ohi. Tällä tavoin, ilman että sinänsä paljon veroja maksan, pääsen omalta osaltani poistamaan heidän hädänalaisuuttaan. ❤️

   1. Kiitos. Sen verran kuitenkin tuloja on, että tuskin on mitään erityistukea saatavissa – enemmän perinteistä asuntovelkapenninvenytystä. Se on tietoinen valinta, enkä sikäli valita, ja joku päivä rahaa lienee runsaammin käytössä, mutta joskus ottaa koville katsella maailmalta saapunutta rikastajaa, jotka eivät töissä käy, mutta maksukyky tuntuisi kuitenkin ylittävän alemman keskiluokan palkansaajaperheen vastaavan.

    Nimimerkillä ’Toiset hakevat lastenrattaansa nettihuutokaupasta – toiset maksusitoumuksella kaupasta’

   2. Suosittelen sellaista kuin Brother Christmas. Kyseinen mies auttaa vähävaraisia, on lahjoittanut näille lahjakortteja, järjestänyt kehitysvammaisille diskoja, vanhuksille toimintaa ja toteuttanut syöpäsairaiden lasten viimeisiä toiveita. Rahat menevät taatusti oikeaan osoitteeseen, ette tule pettymään.

 5. Ruotsalaiset ottakoon afgaani pojat, suomeen voisi tasapuolisuuden nimissä tulla kaikki pakolais tytöt ja naiset.

  1. Ylipainosta pitää vaan aina jankuttaa? Ruotsalaisista on tilastojen mukaan melkein 50% joko ylipainoisia tai lihavia ja suomalaiset ovat ruotsalaisia vielä paljon paksumpia. So what. Anna olla.

 6. ”pahassa maailmassa ei saa olla sen ikäinen kuin haluaa…”

  Hei, nyt ihan oikeesti, herätys! Se strömssö on satuohjelma, ei sellasta paikkaa ole olemassa😂

 7. Puhutaan Tukholman syndroomasta mutta tämä on jotain käsittämätöntä hyvesyndroomaa. Tokihan he saavat jotain taloudellistakin hyötyä majoittaessaan lapsosia koteihinsa ja voipi siellä seksikin napsahtaa joissain tapauksissa kohdalle. Mutta eniten nämä batikhäxat nauttivat siitä gloriasta jota he saavat kaltaisiltaan tai dorkilta yhteisössään. Kukaan tuskin sanoo näille päin näköä että olet sairas hullu. Kehuja sataa laariin rohkeudesta ja suuresta hyvyydestä jne. He saavat elämäänsä sisältöä ja kokevat olevansa suuria ihmisoikeustaistelijoita ja hyviä ihmisiä™. Heille on turha kertoa että loppupeleissä tämä hyvyys on itsekästä perseilyä kaikkien muiden veronmaksajien rahoilla.

 8. Samat akat ovat töissä Migrissä ja ovat ranteet hellinä hyväksyttyjen turvapaikkojen leimaamisesta. Nuo mielisairaat, tunnevammaiset akat ovat vastuussa kaikesta, ylipapittarensa Merkelin johdolla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.