76 % ruotsalaisista suhtautuu positiivisesti tai hyvin positiivisesti maahanmuuttoon

0
påverk (1).png
Vihreällä positiivisesti/ hyvin positiivisesti, keltainen ottiatuota ja punainen negatiivisesti/ hyvin negatiivisesti suhtautuvat. Harmaa ei tiedä.

17.4.2018

EU:ssa ruotsalaiset ovat kaikkein positiivisimmin maahanmuuttoon suhtautuvia kun taas hyvin positiivisesti suhtautuvien toisessa ääripäässä on peränpitäjä Bulgaria ja Unkari.

Hyvin positiivisesti tai positiivisesti maahanmuuttoon suhtautuvilla on Ruotsissa 76 % kannatus kun taas negatiivisesti tai hyvin negatiivisesti suhtautuvia oli vain 8 %. Ääripäässä Unkarissa positiivisen peukutuksen antoi 17 % ja negatiivisia peukkuja 60 %. Välimaastoon mahtuu saattaa olla, saattaa olla olematta– kanta 10-20 % kannatuksella.

Suomessakin positiivisesti suhtautuvia oli selvästi enemmän 57 % kuin negatiivisesti 18 % ja sekäettiä 22 % ja ei-tiedä 3 %.

Tutkimuksen johtopäätöksinä kerrotaan, että mitä suurempi maahanmuuttajien osuus on jossain maassa, sitä positiivisemmin maahanmuuttajiin suhtaudutaan. Ruotsissa maahanmuuttajien katsotaan mm. ottavan niitä töitä, joita kantalaiset eivät halua, kulttuurielämä rikastuu, talous ja innovaatio lisääntyy. Enemmistön mielestä myös rikollisuus lisääntyy maahanmuuton myötä (!).

Mielenkiintoista on havaita, että Kreikassa, jossa tulijoita on paljon, on kuitenkin EU:n toiseksi kielteisin näkemys tulijoista, 61 % suhtautuu kielteisesti tai hyvin kielteisesti.

Samaan aikaan kun maahanmuuttoon suhtaudutaan myönteisesti ovat ruotsalaiset hyvin kriittisiä kuinka integraatio toimii. 3/4 katsoo, että integraatio on epäonnistunut. Eli ruotsalaiset eivät ole osanneet sopeuttaa tulijoita tarpeeksi hyvin yhteiskuntaansa. Lisäksi ruotsalaiset ovat sitä mieltä, että hallitus ei tee tarpeeksi maahantulijoiden eteen, jotta nämä sopeutuisivat yhteiskuntaan.

Ruotsiksi:

https://www.europaportalen.se/2018/04/invandringspositiva-svenskar-sagar-integrationen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “76 % ruotsalaisista suhtautuu positiivisesti tai hyvin positiivisesti maahanmuuttoon

 1. Länsimaisten cuckien ja suvakkihuorien hinku maansa tuhoamiseen haittaläpsyttäjien massatuonnilla on jonkinlainen joukkohurmoksen ilmentymä. Ajetaan sataa joukolla seinään ihanaa-huutojen säestyksellä.

  1. Kyllä on pitäny tarkoin valita vastaajat ruotsissa tuohon kysymykseen,että kyselylle on saatu tuomonen tulos !!!

 2. Jos kysymys asetettaisiin ”Haluatteko muslimeita vai työntekijöitä ?” olisi vastaus ruotsissakin toisenlainen – luultavasti ?

  1. Kyllä, tässä pelataan sanoilla hyvin tietoisesti. Aika moni ottaisi ilmaiseksi tavaraa – prosentit voisivat muuttua, jos ilmainen tavara osoittautuisi ongelmajätteiksi omassa pihassa.

 3. Taitaa tuo 76 % olla maahanmuuttajia. sosiaalidemokraatteja, ja vihreitä, joiden kannatus on kovassa laskussa. Ainoastaan 24 % näyttää olevan terveellä järjellä varustettuja kantaruotsalaisia.

 4. Olisi ihan hirveän tärkeää saada termit kohdilleen. Jos elinikäistä elatusta hamuava lukutaidoton Abdullah päästetään maahanmuuttaja-sanan alle, niin sitten hän on siellä Joen ja Peterin seurana ja maahanmuuttoa on pakko vastustaa, vaikka Joe ja Peter olisivat erinomaisen tervetulleita. Orwell-henkinen merkitysten muuttaminen on olennainen osa multikultiagendaa.

  1. Sen verran tarkentaisin syihin ja seppiin, että kyllä ruotsalaiset ovat positiivisesti maahanmuuttoon suhtautuvia eikä siihen tarvi orwellilaista merkitysten hämärtämistä. Mielestäni suurempi yllätys oli noinkin iso negatiivisten määrä.

   Ruotsissa on niin pieni se toisinajattelijoiden määrä, että se on lähinnä jonkinlainen kuriositeetti marginaalissa. Sama asia nähdään syksyn vaaleissa, joissa Sverigedemokraattien kannatus ei saa mitään jytkyä vaan tippuu hieman viime vaaleista.

   Maahanmuuttajamönteisyys on ihan samanlainen arvo kuin unkarilaisten kielteisyys. Jotkut näkevät asian hyvänä, jotkut huonona.

 5. Tähän ollaan tultu. Enää ei osata edes lukea ja kirjoittaa. Joko tilastoihmisille on tapahtunut pilkkuvirhe tai sitten tilastoa tehdessä on kysely tehty maahanmuuttajien keskuudessa. Mikään muu ei selitä tällaista tulosta.

  1. Nimenomaan ja jos tämä tulos olisi oikea, niin omaa hautaansa kaivavat. Onneksi olkoon!

   1. Ja YLE:n linja tulee muuttumaan vieläkin valikoivaan ja sensuurin täyttämään linjaan, koska johtoon tulee oikein suvakkien suvakki. Eli ”uutisista” karsitaan KAIKKI mikä viittää negatiivisesti maahanmuuttoon tai maahantunketumiseen suomeksi sanottuna. Jos niitä nyt tähänkään asti on ollut mutta nyt ylä-anttilan luuta lakaisee loputkin YLE:n pölyisten mattojen alle. Sipilän arvostelu loppui myös kuin seinään viimeisen keissin mukana, joten YLE on täysin poliittisessa ohjauksessa (kepu,kokoomus) Tuo eukko on sopiva palvelija ja sylikoira näille valtaeliitin kähmijöille.
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005644740.html

 6. OLen asunut siellä 34 v.Ja oppinut sen minkä täällä:Nämä tälläiset tulokset ovat ”tilattuja” kyselytietoja”Negatiiviset äänet otetaan sopivasti pois jotta saadaan toivottu tulos.
  Kumma homma,kun taas :samnytt.com sivuilla samoin juuri pari pv.sitten EXPRESSEN kirjoitti että 3/4 osaa Ruotsalaisista VASTUSTAA niiden tuloa,katsovat rikollisuuden olevan PÄÄOSIN niiden tekemiä,ym……Samoin täällä toi DDR lehdistö kirjoittaa vain pilvilinnnoja asiosta.VAIKKA yli 60% Helsingissä tehdyistä rikosilmoituksista on noiden tekemiä.Samoin kuinka noi saa asunnot ym ENSIKSI ennen kanta Suomalaisia.Sekä kuinka ne NIIIIN hyvin työllistyvät…Somaloisten työllistymis % on noin 18% luokkaa…….Vaikka monet on bunkannut täällä jo vuosikymmeniä.Ja tarvitsevat VIELÄKIN tulkkia jokapaikassa…..

 7. Niin kuin aiemmissa kommeneteissakin jo todettiin, käytetty termi maahanmuuttaja on tietoista harhauttamista, pakolainen tai turvapaikanhakija on suurimman osan mielestä väliaikaista maassaoleskelua tarvitseva, ei suinkaan maahanmuuttajia. Kuitenkin tosiasia on se, että nämä loisivat tulijat tulevat jäädäkseen kun sen sijaan tilanne pitäisi olla se, että välittömästi takaisin kotokonnuille jälleenrakentamaan omaa yhteiskuntaansa kun tilanne vain sen sallii. Miksi ja kenen hurmosmielisen toimesta näiden ihmisoikeudeksi katsotaan sallitavan jäädä kuormittamaan vieraan maan sosiaalijärjestelmää?
  Miten kysely on tehty, millaisin sanamuodoin ja kenelle kysymyksen on esitetty, sillä on näissä mielipidemuokkauskyselyissa merkitystä ja sen vuoksi näitä positiivisia kyselytuloksia myöskin julkaistaan.

  Suomessa näille annetaan Suomen kansalaisuus neljän vuoden maassaolon jälkeen ja sen jälkeen näistä ei päästä eroon kuin kuoleman kautta, siihen mennessä jälkipolvi on ehtinyt kasvaa monipäiseksi laumaksi ja Suomenkin tulevaisuus näyttää entistä synkemmältä.
  Nämä ”maahanmuuttajat” ovat sopeutumattomia läntiseen yhteiskuntaan kulttuuritaustansa ja uskontonsa vuoksi, siihen ei ole olemassa pätevää sopeuttamiskeinoa. Ainoa keino on vaatimus alusta alkaen elää paikallisten normien mukaan, näille ei tule antaa pienintäkään erivapautta eikä tukea tulijoiden omaa kulttuuria missään muodossa.

  1. Ei kannata yrittää selittää virheellisesti asiaa, sillä silloin mennään todella pahasti vikaan ja oikea huomio jää havaitsematta.

   Ei tässä asiassa tehdä mitään ”tahallista harhauttamista” vaan kyse on yksinkertaisesti siitä, että ruotsalaisten mielestä turvapaikkakarvis on ihan samanlainen mamu kuin joku amerikaano. Suomalaisia ja muita naapurimaiden tulijoita ei lasketa oikein maahanmuuttajiksi, mutta kaikki muut afrikaanoista amerikaanoihin ovat samoja mamuja riippumatta onko tulija turvis tai ns. ”oikea maahanmuuttaja”.

   Kannattaa yrittää hahmottaa sitä ajatusta, että tässä asiassa ruotsalaiset ajattelevat aika tavalla erilailla kuin suomalaiset.

   1. Njaei! Suuri ero on siinä että ruotsalaiset rakastavat amerikaanoja niin paljon että amerikaanot Ruotsissa eivät opi edes ruotsia koska kaikki haluavat nimenomaan puhua americanenglish heidän kanssaan.

    Ei ole mitenkään hienoa normiruotsalaisen mielestä olla jonkun gambialaisen tai jemeniläisen kaveri tai perhetuttava, älkää sitä kuvitelko. Metsä vastaa niin kuin sinne huutaa: tutkimustulos riippuu siitä kuka kysyy, keiltä kysytään ja miksi eli miten vastaajat on valittu, kuka maksaa tutkimuksen. Ei ruotsalainen sano julkisesti mitä sisimmässään tykkää; ruotsalainen on konfliktia pelkäävä hiirulainen.

 8. Onhan siinä tarkoituksellista asioiden vääntelyä termejä keksimällä.Puhutaan sopeuttamisesta kuten se olisi jokin urakkavaatimus. Ihmiset sopeutuu jos ovat motivoituneita. Yhtäältä, onko meidän kantaväestöjen välttämätöntä sopeutua sellaiseen,jota vastaan olemme kehittäneet yhteiskuntiamme vuosisatoja, jotta kaikilla olisi parempi elää? Miksi sellaisen salliminen,mistä kehityksen kautta olemme päässeet eroon, onkin nyt yks-kaks niin pirun monikulttuurista. Yksinkertaisesti sanon; absurdia takapajuisuutta.Alikehittyneisiin maihin saadaan jonkinverran kehitystä autettua siellä toimimalla, sekin on rajallista päinvastoin kuin maailmaa halaavat idealistit uskovat, mutta itse uskon sitä kannattavaksi tietenkin tehdä. Jo pelkästään luonnonvarojen sijainnin tähden. Tämä immigraatio Euroopaan ei ole hyvä asia. Kokonaan toinen asia on islamin uskoisten maiden kristityt vähemmistöt (suuriakin),joiden pelastamiseksi on tehty hyvin vähän, jos mitään. Siinä olisi kyllä idealisteillekin työsarkaa ja toiminnantarpeeseen lääkettä. Taitaa vain olla vaikeampaa, oletan.

 9. Vittumitäpaskaa, että Suomiko muka myös noinkin matupositiivinen? HAHHAAAAAAAAAAAAA! Kysykääpäs kylillä, ilman kameraa. Tuloksena on että 99% ovat ankarasti vastaan.

 10. Missähän ovat puolassa käyneet tekemässä kyselyä kun tuollaiset luvut saaneet 🙂

 11. Kyselyn muoto tietysti vaikuttaa, koska 10 EU-maassa tehdyn kyselyn mukaan 55% vastaajista halusi lopettaa muslimien tuonnin kokonaan ja vain 20% oli suoraan bänniä vastaan. Silti erittäin surullista, miten Länsi-Eurooppa ja Suomi on aivopesty olettamaan että muslimien osuus maahanmuuton kokonaisvaikutuksista on hyvin pieni ja että ylivoimaisesti suurin osa maahanmuutosta on mukamas ihanaa työvoimaa, jota ilman ei yhteiskunta enää voi toimia. Todellisuus on kuitenkin se, että miltei kaikkialla Länsi-Euroopassa maahanmuuttajien työllisyysaste työikäisten joukossa on selvästi huonompi kuin kantaväestöllä. https://i.redd.it/6n751qv1a4gy.jpg

 12. Undersökningen

  Eurobarometern genomfördes 21-30 oktober 2017. 28 080 personer över 15 år tillfrågades vid personliga intervjuer i hemmet. Eurobarometern ägs av EU-kommissionen och genomför regelbundet opinionsundersökningar sedan 1973. Jokaisessa maassa haastateltiin noin keskimäärin 968 henkilöä. Keitä he olivat ja miten valittu ? Herää epäilys että tutkimuksen tilaajana toiminut EU joka on osa ongelmaa on jonkinverran vetänyt kotiinpäin tässä kyselyn lopputuloksessa. Eurobarometrit ovat vitsi joilla on vain mielipiteen muokkausarvo. EU uskovaisten uskon vahvistamiseksi vaikka projekti on pian kivillä eikä kansalaiset koe hommaa mielekkääksi. Vain poliittinen eliitti puolustaa tätä mielettömyyttä ja nämäkin tutkimukset ovat heidän tilaamiaan paskapropagandan välineitä.

 13. ”Tutkimuksen johtopäätöksinä kerrotaan, että mitä suurempi maahanmuuttajien osuus on jossain maassa, sitä positiivisemmin maahanmuuttajiin suhtaudutaan. ”

  Ruotsin korkeaan lukuun maahanmuuttopositiivisuudessa vaikuttaa maahan muuttaneiden suuri määrä. Tuskinpa he kyselyissä omaa maahanmuuttoaan tai vielä maahan muuttamattomien sukulaistensa ja vaimojensa maahanmuuttoa vastustavat.

  Maahanmuuttoa kannattavista osa vihannee ruotsalaisia. Sellaista se maahanmuuttopositiivisuus voi olla.

  1. Hieman matematiikkaa. Ruotsissa maahanmuuttopositiivisia on 76 prosenttia tutkimuksen otannasta.

   Jos 20 prosenttia Ruotsin asukkaista on maahanmuuttajia kokonaan, osaksi tai maahanmuuttajan kanssa parisuhteessa, heidät voinee laskea maahanmuuttomyönteisiksi. Siis 56 prosenttia ruotsalaisuutta arvostavista kantaruotsalaisista on maahanmuuttomyönteisiä.

   Suomessa maahanmuuttomyönteisiä on tutkimuksen mukaan 57 prosenttia. Luku on samaa tasoa kuin Ruotsissa. Suomenkin lukua vääristää yläkanttiin vieraiden ja heihin parisuhteessa olevien suomalaisten yhteenlaskettu määrä.

   1. Mielestäni tällaisesta asiasta tehtävään tutkimukseen pitäisi voida vastata anonyymisti. Aika moni uskalsi kuitenkin olla ”rasisti” face-to-face haastattelussa kotonaan.

 14. Ruotsi voitti. Ehdotan kaikkien halukkaiden survomista niitä eniten haluavalle. 100 000 000 mustaa ja ruskeaa ihmistä, ellei enemmänkin. Sitten uusi kysely siitä, riittääkö nyt?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.