Malmössä kirjastoon aseellinen ryösö – saaliiksi pikkuhiluja

0
rLJLKLcDRdw54qUMtw5yPQY4ETA.jpg
Monikulttuurisessa ympäristössä kirjaston pitää erikseen ilmoittaa olevansa käteisvapaa laitos.

17.4.2018

Kirsebergin kirjasto Malmössä sulkee ovensa. Viimeiset lukijat ovat lähteneet? Ei, vaan kirjaston meno on muuttunut sellaiseksi, että kirjastotädit eivät pysy kehityksen vauhdissa.

Vaikka kirjastossa ei ole käteistä kuin pieni vaihtokassa niin silti Kirsebergin kirjastoon saapui nuorukainen ryöstömielessä. Viime perjantaiana klo 17.00 aikaan hupulla varustautunut ryöstäjä saapui kirjaston infotiskille ”rahat tänne, tämä on rystö.” Puukolla uhaten ryöstäjä sai vajaa 200 kruunua pikkuhiluja (alle 20 euroa).

Ryöstön, ja muiden jatkuvien häiriöiden takia kirjasto on rukannut nyt aikatauluja uudestaan ja ovet ovat auki alkuviikosta 10-16 ja loppuviikosta 13-16. Viikonloput ovat jatkossa kiinni.

⊕ Ensimmäinen, joka kärsii monikulttuurista ovat julkiset tilat ⊕

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Malmössä kirjastoon aseellinen ryösö – saaliiksi pikkuhiluja

  1. Eli ei kirjoja. Oppi ei sentään kiinnostanut ryöstöön asti. Vain maallinen mammona kelpasi. ”Jos annat miehelle kalan, ruokit hänet tämän päivän. Jos opetat miehen kalastamaan, ruokit hänet loppuiäkseen”.

  2. Eipä taida tämäkään tapaus vähentää kirjaston yleistä monikulttuurisuusintoilua. Espoon Sellohan on maankuulu myönteisestä suhtautumisestaan maahanmuuttajiin. Vähittäin kehitysmaalaiset tuhoavat sivistysvaltion. Euroopan ulkopuolelta tulee väkeä, joka ei juuri lue, osa ei edes osaa, ja kirjastoista tulee hengailupaikkoja. Näin niiltäkin kansalaisilta, jotka vielä olisivat sivistyksestä kiinnostuneita, viedään paikka, missä keskittyä kulttuuriin. Poliitikot ovat syyllisiä, kaikella tapaa, myös poliittisen korrektiuden vuoksi, mikä pitää yllä tätä huonojen asioiden hyväksymiskulttuuria.

  3. Tulijat ovat pääosin islaminuskoisia ja he eivät tarvitse muuta kirjaa kuin qur’ahnin (oksennusäänellä lausuttuna) Mihin he kirjastoja tarvitsevat ? No tietenkin oman perseilynsä näyttämöiksi. Rääkymällä ja mellastamalla julkisissa tiloissa toteutetaan jihadia siinä missä isot pojat terroriteoillaan.

  4. Kaikki viedään mikä irti saadaan ja muutaman kruunun takia voidaan vaikka tappaa toinen ihminen. Se on tätä uuskulttuuria.

    Tukholmassa kaksi aikuista miestä ryösti nuoren Majblomman- rintaneuloja myyneen pojan rahat. Majblommania myydään köyhien lasten hyväksi ja on niin tehty jo vuodesta 1907.

  5. Kaiken voi aina luovuttaa muslimeille, jossain kohtaa vaan ei ole enää mitään annettavaa, silloin muslimi suuttuu? Suomessakin joskus muinoin kidutettu ihmisiä, jotta niiltä saisi sen viimeisenkin lantin pois, ei sen saaminen takaisin ole mahdotonta tänä päivänäkään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.