Luleåssa raiskattiin henkilö koulun välittömässä läheisyydessä

 

Kuvakaappaus 2018-04-18 20-58-48

18.4.2018

Luleåssa raiskattiin nainen keskellä kirkasta päivää yleisellä paikalla. Raiskaus tapahtui hieman ennen klo 13.00. Teko oli täydessä vauhdissa kun paikalle sattui kaksi vanhempaa naista, jotka keskeyttivät teon.

Tekopaikka on Luleån Bergvikenissä ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee päiväkoti, peruskoulu, vanhainkoti ja yksintulleiden sotalasten asumisyksikkö. Paikallisen lähteen mukaan poliisi teki jonkinlaista etsintää asumisyksikössä, mutta virallisesti poliisi ei ole kertonut tapauksesta mitään.

Ainoa mitä poliisi kertoi aiemmin tiedotteessaa oli, että henkilö oli joutunut raiskauksen kohteeksi yhden tai useamman henkilön toimesta. Poliisi kertoo, että se ei halua tässä vaiheessa kertoa asiasta mitään, sillä tutkinta on kriittisessä vaiheessa.

Teko on hyvin merkillinen. Luleåssa on 30-40 senttiä lunta kulkuväylien ulkopuolella. Tekopaikka on jossain kohtaa kuvassa. Koska hanki on märkää loskaa on teko näin ollen mahdollisesti suoritettu tosiaankin asfaltilla kadulla tai parkkipaikalla.

Kun katsoo kartaa, niin huomaa, että sotalasten orpokoti on sijoitettu aivan lasten ja teinien opiskeluympäristön kupeeseen.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Luleåssa raiskattiin henkilö koulun välittömässä läheisyydessä

 1. Muslimit raiskaa ruotsissa naiset ja autot silti tuo idiootti kansa haluaa lisää näitä koraanin oppineita ja vieläpä lasten lähelle ei voi kuin ihmetelöä miten voivatkin olla noin umpi sokeaa kansaa mutta ei täällä suomessakaan ole kehumista ministerit täysin korruptonuneita ja aidosti tolloja.

 2. Juu Suomessahan on aina yksittäistapaus , ja ei saa yleistää ,ei ne kaikki matut raiskaa ..eihän?

 3. Kaalivatista (kål-i-fat) on ilmeisesti käynyt käsky toimia juuri näin ja panna lisää pökköä pesään kuin aikaisemmin.

 4. Asuin 81-82 vajaan viiden km päässä tuosta. Olen hyvin iloinen, että ymmärsin myös muuttaa pois.

 5. Ruotsalaiset ovat munattomia miehiä, kun eivät suojele naisia ja lapsiaan.

  Tosin iso osa naisista on totaalisen sekaisin, kuin seinäkellot welcome to swedistan kylttiensä kanssa.

  1. Ruotsalaiset ovat oikeasti paljon naiivimpia ja pahimpia tämän asian suhteen. Tällaiseen lopputulokseen olen päätynyt. Mikä on heidät sokaissut? Täällä taas ihmiset ovat aktivoituneet kun Huhtasaari pääsi kolmannelle sijalle. Miettikää! Politiikko joka on ollut politiikassa lyhyen ajan, saavutti kolmossijan. Kunhan vaan ihmiset muistaisivat jatkaa samaan malliin eikä sitten itkeä kotona kuinka tässä nyt näin kävi. Odotan seuraavien vaalien tuloksia jolloin uskon tuloksiin. Nyt voin vaan rukoilla, että seuraavissa vaaleissa aktivoituitaisiin enemmän kuin uhottaisiin netissä: ”En äänestä ketään, paska hallitus ei tee mitään!”.

   1. Joo. Mutta mietippä enemmän sitä kuka oli kakkosena tuossa leikissä.
    Tyyppi ei edes yrittänyt haastaa istuvaa pressaa ja silti äänestettiin kakkoseksi.

  2. Naistenkaan ei sovi olla korrekteja ja ystävällisiä vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja asettaa rajat matuille ettei heihin kosketa. Älkää please opettako tyttäriänne liian kilteiksi! Ei me eletä missään muslimimaassakaan, jossa naisella pitää aina olla mukana mies, joka on joko veli, isä tai aviomies joka toimii ”henkivartijana”. Itse lähinnä säälin puolitutun tyttäriä kun oikein kasvattaa näistä prinsessoja. Ja kaiken lisäksi tää ämmä on helvetin yksinkertainen ja on seonnut islamin myötä. Eka käynyt suomalaisista läpi viinamäenmiehet mikä onkin suomalaisen miehen syytä ja nyt on elännyt muslimien kiertopalkintona. Lapsiakin on siunaantunut useita eri musulle. Tää nainen vaan hehkuttaa kuinka muslimimiehille naiset ovat niitä prinsessoja ja suomalainen mies on tietysti paska kun ei avaa naiselle ovea, kanna kauppakasseja ja ojenna kättä autosta noustessa. Nuilta tytöiltä viedään vaan normaali lapsuus pois kun ei saisi mitään tehdä itsenäisesti, ei edes yrittää. Antaisivat edes joskus tyttäriensä kulkea yksin, maksaa itse ostoksensa jne. kuin olla joku holhottava ”prinsessa” (pah). Ei nuo tytöt tule oppimaan tuota menoa tervettä itsesuojeluvaistoa kun kaikki pitää tehdä heidän puolesta. Kertonee kyllä tarpeeksi millaisille naisille nämä muslimimiehet on tarkoitettu.

   1. Äitinsä peilikuvia ovat usein tyttäret sekä hyvässä että pahassa, mulla tuollainen rasistiseksi oppinut vastavirtaan puskeva justiina luojan kiitos ❤️. Kovin epäitsenäinen joissain asioissa mutta tietää tasan tarkkaan kenen olkapäähän sitten nojata, kenen ei. Säälittää minuakin noi tyhmien matupatjojen tyttäret, siinä olisi lastensuojelun paikka jos Suomi olisi oikeusvaltio.

    1. Tuon puolitutun naisen meno menee oikeasti enemmän kontrolloinniksi kun eihän ne itse osaa, koska ”prinsessoja” pitää suojella rasituksilta. Olkoot musumiehelleensä jonkin sortin prinsessa mutta antaisi lastensa elää lapsuutta. Onhan se niin helppoa olla muslimin vaimona kun kaikki sanellaan valmiiksi, mitään ei tarvitse tehdä, mistään ei tarvitse ottaa vastuuta ja eikä ottaa kantaa ja lapsia tehdään ahkerasti jotta voi ylläpitää muslimin miesarvoa. Juuri sopivaa elämää kaikista yksinkertaisimmille naisille. Minä kyllä opetan tyttärilleni miten tuollaiset laitetaan ruotuun jos joku yrittää tulla iholle. Tässä äidissä on se Modesty Blaise-puoli, joka pitää huolen itsestään ja lapsistaan. Mua ei niinkään rankaisematta kohdella pahoin.

 6. Fy fan, vilket skit! Svenskarna är helt galna. Dom verkligen tjänar alla sina problemer, dom själv har skaffat åt sig.

 7. Ei ole Ruotsalaisilla rasisteilla mitään moraalia, eikö jo riitä että kasvatetaan parrat käydään solariumissa ja puhutaan tahallaan huonoa englantia kun raiskataan, nyt ovat natsit vajonneet niiiin alas että raiskataan muslimiasutusten läheisyydessä niin että muslimit jälleen kerran näyttävät syyllisiltä!!!!!!! MUSLIMI EI OLE KOSKAAN RAISKANNUT KETÄÄN, ISLAMIN MUKAAN NAINEN ON PYHÄ, ARVOKAS JA NAUTTII KOSKEMATTOMUUDESTA!!!! ISLAMISSA NAISET OVAT KUNINGATTARIA JOITA JUMALOIDAAN!!!! HÄPEÄ RUOTSI, HÄPEÄ!!!!!!!!! SAASTAISET KIIMAISET NATSI-SIAT!!!!!!

 8. Tiedote: Kaikki raiskauksen silminnäkijät ovat pidätetty. Heidän lausunnot ovat täyttäneet vihapuheelle määritellyt rajat.

  – Ruotsin poliisi

 9. Valitettavasti tämä kuuluu jo Ruotsin arkipäivään. Muslimit vain toteuttavat oppejaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.