Vanha tuttu päänkatkoja Ali Mohammed poseeraa asekuvissa myös Suomessa

Joku saattaa muistaa Suomeen turvapaikanhakijana tulleen Ali Mohammedin. Ali sai suurta julkisuutta vuosi sitten mm. MV:n kautta, joka paljasti miten Ali jakoi Facebookissa irtopäitä ja kaikenlaista muuta kivaa sotamateriaalia.

Oulussa asustelevan Alin kuvarepertuaariin kuului mm. seuraavia kuvia. Kuvakollaasi jostain sotatoimitilanteesta, jossa Ali kovismaisesti potkaisee kuollutta päähän.

Kuvakaappaus 2018-04-18 18-05-21

 

Toisessa kuvassa Ali poseeraa täydessä sotisopassa.

Qosae-Hazem-fb-6

 

Mutta mitä ihmettä seuraavassa kuvassa tapahtuu? Ali on siinä selvästi suomalaisissa maisemissa kiväärin kanssa. Asiantuntijoiden mukaan ase on luultavasti ilmakivääri, ei isokaliberinen kivääri. Mutta rakkaita ovat asekuvat Alille ja kyse tässä on asenteesta.

Kuvakaappaus 2018-04-18 18-11-02

 

Jos joku tunnistaa asekuvan maisemat Suomesta ja mökin omistajan, niin toimivasta vihjeestä maksetaan pikku palkkio. Kuva on otettu luultavasti jossain Pohjois-Suomessa, sillä hirsimökki on tavallinen kesämökkien ja omakotitalojen pihoilla. Lisäksi päivityksen mukaan kuva on otettu lokakuun alussa, jolloin eteläisessä Suomessa on enemmän lehtiä puissa.

EDIT: Ali on palannut tai palautettu takaisin Irakiin. Joten hänkään ei ole selvästikään kuolemanvaarassa. Ainakaan allaolevasta kuvasta ei paista vaino, kidutus ja hammastenkiristys. Kuva on otettu jossain Irakissa. Ali edessä vasemmalla.

Kuvakaappaus 2018-04-18 18-45-51.png

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Vanha tuttu päänkatkoja Ali Mohammed poseeraa asekuvissa myös Suomessa

 1. Pitäähän nykyaikaisessa ilmakiväärissä olla kunnon pehmennys perässä. On se rekyyli niin perkeleellinen

   1. Ei tuollaisessa Sako 62 RK-kiväärissäkään pahemmin potkaisua ole, jos verrataan vaikka tavalliseen 12-kaliiberin haulikkoon. Jopa Valmet Petra .308 hirvikivääri potkaisee enemmän kuin RK. Olen ampunut noilla kaikilla ja monella eri ilmakiväärilläkin. Potkua vaimentaa aika paljon kun painaa sen tukin kunnolla kiinni kainaloa vasten, muuten satutat varmasti itsesi ja tulee mustelmia, sekä rajumpi potku. Tuossa alin kuvassa on mielestäni ihan paineilmatoiminen ilmakivääri, koska näyttäisi oleva paineilmasäiliö piipun alla. Melkoinen amatööri on ollut se asiantuntija, joka ei oikeaa asetta ilmakivääristä erota tuossa kuvassa. Olen nähnyt moniakin eri aseita ja tuo on aika varmasti ilmakivääri.

 2. – Käväsin Suomessa. Ne dorkat maksoivat koko homman, kun tajusi vain sanoa olevansa helvetinmoisessa hädässä. Päänroikottelut selitin ihan vaan, että en mä tiedä – se riitti. On ollut ihana palata kotiin pitkän reissun jälkeen ja legotkin on nyt kunnossa. Hiukan voisivat nostaa sitä paluurahaa, kun ei se kokonaiskuluissa ole mikään summa, ettei tarvitsisi panna omista alkupääomaa hiussalonkiin.

  – Hyvä reissu ja uudestaan lähdetään ilman muuta, mutta nyt täytyy ensin tehdä Suomeen jääneille palvelus ja lähettää pomminräjäytyskuvia ja itsestä muutama pää kääreessä -kuva ja kertoa, miten useimmat palautetut tapetaan heti lentokentällä. Siitä voi irrota itsellekin muutama tonni lisää, kunhan saa vietyä homman dorkien tunteisiin. Suosittelen matkaa kaikille.

  7
  1
 3. Vai että palautettu.. Kotona lomailemassa se on, tulee takaisin Suomeen sossuilemaan kunhan kesä alkaa. Tai ennenkuin irakin poliisin isis-ryhmä löytää.

 4. Ali-ihmispaska.Noita paapovat mädättäjähuorat ovat tunnuksettomien vihollistaistelijoiden kollaboraattoreita eli täysin laillisia sotakohteita siis.

 5. Kyllä hänestä vielä päiväkotitäti tehdään. Tai ainakin nuoriso-ohjaaja teinitytöille. Tai sitten vanhainkotiin hoitamaan.

 6. Lieneekö kuva otettu Tannilassa Siurua-joen varressa (70 km Oulusta pohjoiseen), jossa irakilaisella huumejengillä oli huumekätköjä (Baraka-market case)?

  1. Ammattimies sen tietää. Näyttää norsupyssyltä Paavon kuvassa. Googletettuna Dianderi se taitaa juurikin olla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.