Skip to content
Mainokset

Vanha tuttu päänkatkoja Ali Mohammed poseeraa asekuvissa myös Suomessa

18.4.2018

Joku saattaa muistaa Suomeen turvapaikanhakijana tulleen Ali Mohammedin. Ali sai suurta julkisuutta vuosi sitten mm. MV:n kautta, joka paljasti miten Ali jakoi Facebookissa irtopäitä ja kaikenlaista muuta kivaa sotamateriaalia.

Oulussa asustelevan Ali kuvarepertuaariin kuului mm. seuraavia kuvia. Kuvakollaasi on jostain sotatoimitilanteesta, jossa Ali kovismaisesti potkaisee kuollutta päähän.

Kuvakaappaus 2018-04-18 18-05-21

Toisessa kuvassa Ali poseeraa täydessä sotisopassa.

Qosae-Hazem-fb-6

Mutta mitä ihmettä seuraavassa kuvassa tapahtuu? Ali on siinä selvästi suomalaisissa maisemissa kiväärin kanssa. Asiantuntija ei osannut päätellä kuvasta onko kyseessä ilmakivääri vai mahdollisesti isompikaliberiinen ase. Mutta rakkaita ovat asekuvat Alille.

Kuvakaappaus 2018-04-18 18-11-02

 

Jos joku tunnistaa asekuvan maisemat Suomesta ja mökin omistajan, niin toimivasta vihjeestä maksetaan pikku palkkio. Kuva on otettu luultavasti jossain Pohjois-Suomessa, sillä hirsimökki on tavallinen kesämökkien ja omakotitalojen pihoilla. Lisäksi päivityksen mukaan kuva on otettu lokakuun alussa, jolloin eteläisessä Suomessa on enemmän lehtiä puissa.

EDIT: Ali on palannut tai palautettu takaisin Irakiin. Joten hänkään ei ole selvästikään kuolemanvaarassa. Ainakaan allaolevasta kuvasta ei paista vaino, kidutus ja hammastenkiristys. Kuva on otettu jossain Irakissa. Ali edessä vasemmalla.

Kuvakaappaus 2018-04-18 18-45-51.png

Mainokset

13 Comments »

 1. Pitäähän nykyaikaisessa ilmakiväärissä olla kunnon pehmennys perässä. On se rekyyli niin perkeleellinen

  Tykkää

 2. – Käväsin Suomessa. Ne dorkat maksoivat koko homman, kun tajusi vain sanoa olevansa helvetinmoisessa hädässä. Päänroikottelut selitin ihan vaan, että en mä tiedä – se riitti. On ollut ihana palata kotiin pitkän reissun jälkeen ja legotkin on nyt kunnossa. Hiukan voisivat nostaa sitä paluurahaa, kun ei se kokonaiskuluissa ole mikään summa, ettei tarvitsisi panna omista alkupääomaa hiussalonkiin.

  – Hyvä reissu ja uudestaan lähdetään ilman muuta, mutta nyt täytyy ensin tehdä Suomeen jääneille palvelus ja lähettää pomminräjäytyskuvia ja itsestä muutama pää kääreessä -kuva ja kertoa, miten useimmat palautetut tapetaan heti lentokentällä. Siitä voi irrota itsellekin muutama tonni lisää, kunhan saa vietyä homman dorkien tunteisiin. Suosittelen matkaa kaikille.

  Tykkää

 3. Vai että palautettu.. Kotona lomailemassa se on, tulee takaisin Suomeen sossuilemaan kunhan kesä alkaa. Tai ennenkuin irakin poliisin isis-ryhmä löytää.

  Tykkää

 4. Ali-ihmispaska.Noita paapovat mädättäjähuorat ovat tunnuksettomien vihollistaistelijoiden kollaboraattoreita eli täysin laillisia sotakohteita siis.

  Tykkää

 5. Kyllä hänestä vielä päiväkotitäti tehdään. Tai ainakin nuoriso-ohjaaja teinitytöille. Tai sitten vanhainkotiin hoitamaan.

  Tykkää

 6. Lieneekö kuva otettu Tannilassa Siurua-joen varressa (70 km Oulusta pohjoiseen), jossa irakilaisella huumejengillä oli huumekätköjä (Baraka-market case)?

  Tykkää

  • Ammattimies sen tietää. Näyttää norsupyssyltä Paavon kuvassa. Googletettuna Dianderi se taitaa juurikin olla.

   Tykkää

  • Niin on. Machomies ja ilmakivääri. Vielä tekopäätä roikottaen, niin suvakit ovat lääpällään ja vaativat tuota paskaläjää takaisin.
   Nuo kuvat voivat koitua tämän kohtaloksi, joku voipi kaivella näiden elvistelykuvien peruusteella ukon Kalasnikovin tähtäimeen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: