Kreikka päästää jatkossa turvapaikanhakijat vapaasti jatkamaan matkaa

Kuvakaappaus 2018-04-20 01-47-55.png

20.4.2018

Kreikkalainen hallinto-oikeus päätti tiistaina, että Aigeianmeren saarilla olevat turvapaikanhakijat saavat jatkossa liikkua vapaasti saarilta mantereelle.

Tähän asti turvapaikanhakijat ovat joutuneet olemaan kuudella saarella; Lesbosin, Chiosin, Samoksen, Lerosin, Kosin ja Rhodesin saarien pakolaisleireillä Kreikan ja Turkin välisen vuonna 2016 tehdyn sopimuksen perusteella. Sopimuksen mukaan turvapaikanhakijoiden piti odottaa saarien leireillä kunnes heidän turvapaikkahakemuksensa oli käsitelty. Näin turvapaikanhakijoita pyrittiin estämääm pääsemästä vapaasti Eurooppaan.

Nyt oikeuden tekemän päätöksen mukaan turvapaikanhakijat saavat vapaasti jatkaa matkaansa mantereelle ja valita mihin maahan haluavat jatkaa matkaansa.

Oikeuden mukaan liikkumisrajoitus on estänyt ihmisten sijoittelua tasaisesti ja johtanut siihen, että tietyille alueille on kertynyt liikaa ihmisiä ja sillä on ollut merkittäviä seurauksia mm. turismin loppumisen takia.

http://www.ekathimerini.com/227774/article/ekathimerini/news/new-refugees-in-greece-can-move-freely-says-court

Päätöksellä voi olla seurauksia. (Täytyy toivoa, että Sipilä pitää suunsa kiinni, toim.huom.) Kun turvapaikanhakijat nyt jatkossa voivat taas vapaasti tulla Euroopan puolelle voi invaasio alkaa. Toisaalta asia ei ehkä ole niin huolestuttava kuin se olisi ilman Unkaria.

Nimittäin suora reitti tyssää totaalisesti Unkrin Serbian vastaiselle rajalle. Vaikka alempana olevat rajat vuotaisivat niin Unkarin raja ei vuoda, joka oli invaasiosyksynä 2015 se heikko kohta niin kauan kunnes se suljettiin. Lisäksi Unkari on tehnyt Kroatian kanssa sopimuksia rajojen yhteisvalvonnasta. On arvoitus voisiko reitti kulkea Adrianmeren rantaa Slovenian läpi edelleen Eurooppaan.

Jos tämä reitti pysyy kiinni, silloin invaasio Pohjoiseen ei pääse vauhtiin. Useimmat Kreikan saarilla olevat turvapaikanhakijamiehet haluavat jatkaa matkaa Saksaan ja Pohjoismaihin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Kreikka päästää jatkossa turvapaikanhakijat vapaasti jatkamaan matkaa

 1. Vois pistää pikkuhiljaa ne velat maksuun ja rakentaa niillä rahoilla hyvin **tun ison muurin Kreikan eristämiseksi. Ymmärrettävästi haluavat heivata muslimit hemmettiin, mutta muiden kustannuksella, siitä pitäisi laittaa ankarat sanktiot. Saas nähdä, milloin Turkki dumppaa omat pakolaisensa (osa oikeita!) Kreikkaan, siinä onkin sitten miljoonia tulijoita. Onneksi Turkista ei ikinä tule EU-kuntoista, ellei sitten Merkel niin määrää, tai joku muu sekopää, se olisi lopullinen tuho.

 2. Unkari on Euroopan tuki ja turva. Loppu on kiinni siitä, miten Kroatia, Slovenia ja vaaleissa nuivistuneet Italia ja Itävalta kykenevät valvomaan rajojaan. Mitä useammalta maalta löytyy tahtoa lopettaa kauttakulku, sitä vähemmän siivilän läpi pääsee pohjoiseen. Nyt kaikki sormet ristiin että Lega menee Italian hallitukseen ja sosialistit heitetään ulos vallankahvasta.

  1. Oli suuri virhe yleensä ottaa näitä persläpimaita EU:n. Kreikka ampuu itseään jalkaan matkailun suhteen. Kuka haluaa matujen miehittämään maahan vapaaehtoisesti.

   1. Kreikka antoi täysin väärät tiedot taloutensa kunnosta,siinä vaiheessa kun se pääsi liittymään EUhun.
    Oikeilla tiedoilla taloutensa tilasta se ei olis mukaan päässyt. Luikuripeli kannattaa aina ja sen kreikkalaiset hyvin osasivat.

 3. Niin paljon kuin ruotsalaisia ja suomalaisia veronmaksajien miljardeja ja miljoonia on annettu Kreikalle niin tässä on se kiitos eli pakolaiset eteenpäin ja paskaiset naurut perään! Kyllähän sen jo tyhmäkin tajusi ettei Kreikkaan ja Turkkiin voi luottaa pätkääkään. On vain ajan kysymys milloin MEGAVYÖRY alkaa ja mitä silloin tehdään?

  Miten hallituksemme ovat siihen varautuneet? Antavat tulla? Sisään maahan ei pidä näitä päästää koska nyt jo tiedämme millainen uskomaton vaiva ja hammasten kiristys sekä valtavat kustannukset on päästä yhdestäkään eroon.

 4. Kyllä ne löytävät uuden reitin helposti. Aina jostain kohtaa pääsee jatkamaan ja piakkoin ne ovatkin täällä. Onhan se jo nähty. Toivotaan kovasti, että matka pysähtyy tosiaankin sinne Kempeleelle, siellä on niin vauraita ihmisiä, että heidän on helppo lahjoittaa kotinsa, sijoitusasuntonsa, kesämökkinsä ja kaikki muukin mitä omistavat.
  Valtion pitäisi säätää vielä laki siitä, että kyseiseen kuntaan jäävät saavat ison sijoittumispalkkion ja nimenomaan sen kunnan rahoista.
  Tervetuloa siis Kempeleelle, toivottavat Kempeleen miljonäärit.

 5. Aika vähän on ruotsalaiset Kreikkaa joutuneet rahoittamaan,koska Ruotsia ei liitetty rahaliittoon niin kuin Suomi liitettiin ilman kansanäänestystä, Lipposen ja Niinistön toimesta.
  Ruotsissa oli rahaliitosta kansanäänestys ja kansa hylkäsi rahaliiton ja palastui siten mm Kreikan elättämiseltä.
  Suomi on Kreikan kanssa samassa rahaliitossa joten Suomen osalle Kreikan konkurssissta kouitui satojenmiloonien eurojen lasku.

  Pohjoismaihin ja Saksaan sieltä on Afriikka muutamassa,koska sielläkin tiedetään näiden maiden sosiaaliturvan taso.Mutta ei se sosiaaliturva täälläkään Afriikan tänne muuttoa kestä.

   1. Kyllä, mutta Ruotsi on rahoittanut koko EU:n budjettia, joka jakautuu kaikkiin Itä- ja Etelä-Euroopan nettosaajiin. Suomi on nettomaksujensa lisäksi rahoittanut Kreikan, Irlannin ja Portugalin tukipaketteja, kuten edellinen kommentoija selitti.

   2. Ruotsin väkiluku on kaksi kertaa suurempi kusin Suomen. Se on vain oikeus ja kohtuus että maksavat enemmän.

 6. Lentäväthän linnutkin rajojen yli ja maksamme velkaa orjalaivojen tervasta.Ihmisoikeudet,ihmisarvo ja kansainväliset sopimukset.

 7. Ai ai niin sexyä niin sexyä! Johan oli jo aikakin että Euroopan rumat suvakkiläskirouvat saavat uutta lihaa, vanhat toyboyt ovat kaikki lähteneet takaisin kotimaihinsa lomailemaan ja suvakkimummelit ovat joutuneet panohommista paperihommiin, miesten sossulappujen täyttäjiksi sekä rahansiirtäjiksi irakilaisille pankkitileille. Voi voi mitenköhän mummeleiden käy jos toyboy nro1 tuntee itsensä syrjäytetyksi kun toyboy nro2 tulee suoraan Kreikan rannoilta rahasampo-mummoaan paneskelemaan..?

 8. Onneksi vastassa on Tsekki, Unkari, Puola ja Itävalta. Silloin muuttovirta suuntautuu Italaian kautta Ranskaan.

 9. Mama Merkele ja monikulttuuria edistävä eliitti Brysselissä järjestää erikoisjunat kuljettamaan islamisteja turvaan Saksaan. Kiintiössä on tilaa tällevuodelle vaikka kuinka ja paljon. Saksassa on vielä jäljellä muutamia turvallisia alueita joissa kansalaiset eivät ole oppineet uimaan. Ne seudut pitää rikastaa tai islamisaatio ei etene toivotusti. Sillain tasatahtisesti nääs. Voi syntyä semmoisia kapina-alueita jollei rikastus saavuta niitä ajoissa. Sipilä pitää varmasti turpansa kiinni julkisuudessa koska lennättää yön pimeyden turvin taakanjakopakoloisia tuhansia tänäkin vuonna. Jollei EU jäsenmaat hoida tätä alkavaa ryntäystä tarpeeksi mallikkaasti nousee jo valloitetuilla alueilla sellainen perseilyn ja tuhotekojen määrä ettei ennen nähty. Niskuroikaa valloitusta vastaan niin alkaa räjähdellä lentokentillä ja metroissa. Autogrillit savuaa ja mellakointi on hurjaa. Muslimien tapa viestiä on selkeää heille jotka katsovat asiaa yksinkertaisella tavalla sekoittamatta päätään monimutkaisilla motiivien pohdinnoilla.

 10. Ainoa oikea ratkaisu on, että EU laittaa Kreikka liikenne- ja taloussaartoon. Silloin kreikkalaiset ymmärtävät estää ihmistulvan alueelleen. Ei se vaikeaa ole. Turkki on riittävän turvallinen, sieltähän ne tulevat.

  1. Vaan kuka laittaa Kreikalle stopin? Ei kukaan. Merkele hymisee tyytyväisenä partaansa vaikka on olevinaan ”huolestunut”.

 11. Pikakäännytys-laki voimaan VÄLITTÖMÄSTI kaikissa pohjoismaissa ja Baltiassa. Sen jälkeen ero Eurostoliitosta ehdottamana.Saksa-Tanska rajat kiinni, sähköaita koko rajavyöhykkeelle, ja rajaa puolustetaan tarvittaessa myös asein. Vahva pohjola-baltia liitto ilman aavikonjumalalia ja Eurostoliiton käärmekielistä johtoporrasta.

 12. Totta kai Kreikka päästää kaikki läpi, etteivät jää sinne sotkemaan. Eivätkä nuo turvapaikanhakijat sinne edes jäisikään, koska maa ei tarjoa samanlaista elintasoa kuin esimerkiksi Saksa, Ruotsi tai Suomi. Jos EU ei taaskaan tee muuta kuin seuraa sivusta tumput suorana, niin mihin tarvitsemme tätä siellä määkivää lammaslaumaa, joka ei osaa muuta tehdä kuin laatia älyttömiä direktiivejä, haitata työllisyyttä ja vaarantaa koko maanosamme tulevaisuuden?

 13. Eipä Eurooppaa johtavia Junckeria, Merkeliä tai Macronia tulevaisuus huoleta ja syykin on yksinkertainen; heillä ei ole lapsia. Ranskan Macronkin on alkanut päästää suustaan sellaista tuubaa, että oikeasti pelottaa. Siis lisää lainmukaisia keinoja päästä Afrikasta Eurooppaan ja siitä sitten siintää yhteinen ihana monikulttuurinen tulevaisuus. Mahtaa aikaansa seuraavia ranskalaisia kaduttaa, jos presidentinvaaleissa Macronia äänestivät! Kansainvaelluksen tulokset ovat Ranskassa Ruotsin ohella kaikkein parhaiten nähtävissä; turvattomia yhteiskuntia, joissa muutaman sukupolven päästä on islam-komento ja sharia-laki. Jälkipolvet tuskin kiittävät. Suomella saattaa vielä olle pieni mahdollisuus selvitä, mutta ei nykyisellä politiikalla!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.