Helsingin hovioikeus tuomitsi nukkuvan raiskauksesta vankeuteen

0

Kuvakaappaus 2018-04-20 14-20-41

20.4.2018

Helsingin hovioikeus tuomitsi eilen 1982 syntyneen Valery Kaluku Namwisin raiskauksesta vuoden ja 9 kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Namwisi oli yhtynyt seurueessa olleeseen naiseen tämän nukkuessa.

Uhri ja kolmas suomalainen olivat olleet Namwisin kanssa viettämässä iltaa ravintolassa, jonka jälkeen poistuttiin grillin kautta suomalaisen asunnolle jatkoille. Siellä Namwisi oli osoittanut mielenkiintoa naista kohtaa, mutta tämä oli kieltänyt Namwisia koskemasta häneen ja kertoi, että hänellä oli miesystävä.

Uhria alkoi jossain vaiheessa nukuttaa ja hän meni olohuoneen lattialla olevalle patjalle.  Namwisi oli tässä vaiheessa siirtänyt oman patjansa naisen viereen ja yrittänyt edelleen läheisempää kanssakäymistä, mutta nainen oli lopulta ristinyt jalkansa ja nukahtanut.

Uhri heräsi aamulla ja huomasi, että Namwisi oli huoneessa vähissä vaatteissa. Uhri havahtui pahaan hajuun ja tajusi, että jotain märkää valuu hänen reisillään. Suomalaisen kehoituksesta nainen soitti hätäkeskukseen.

Namwisi kiistää raiskauksen  ja kertoo, että yhdyntä tapahtui naisen kanssa yhteisymmärryksessä. Nainen taas kertoo olleensa hyvin päihtynyt ja sammuneensa patjalle alkoholin ja väsymyksen seurauksena. Myös suomalainen todisti, että nainen ei ollut enää herännyt kun oli sammahtanut.

Hovioikeus katsoi siten, että yhdyntä oli toteennäytetty, ainoa riidallinen asia oli se, oliko teko raiskaus vai yhteisymmärryksessä. Oikeus päätyi yksimielisesti raiskaukseen.

Nainen kertoi oikeudessa, että oli tapahtuman jälkeen hyvin ahdistunut, sillä hän joutui käymään HIV-testissä ja testituloksen odottaminen aiheutti suurta psyykkistä vaivaa.

Näin ollen Hovioikeus tuomitsi kongolaisen uussuomalaisen Valery Kaluku Namwisi, syntynyt 27.07.82-2731, vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen sekä pieniin vahingonkorvauksiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Helsingin hovioikeus tuomitsi nukkuvan raiskauksesta vankeuteen

  1. Namwisi, suuuaatana minkä menit tekemään! Oookkonä Lapinjärven Namwiseja? Suaattanuaaa isoisoiskäni oli isoisoiskäsi kuanssa thappelemassaaa rysshää vastaaan ja näinkö sinä häntä kunnioootat! Siun palveluuksii eikyl ennää sahalla TUARVITA! HUNSWOTTI!!!!

  2. Toivottavasti oli joku punavihermädättäjä joka pääsi nauttimaan unelmastaan omakohtaisesti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.