Helsingin hovista toinenkin raiskausjuttu, jossa tekijänä uussuomalainen

0

Kuvakaappaus 2018-04-20 15-24-26

 

20.4.2018

Niin ikään Helsingin hovioikeudesta tulee toinenkin 17.4. annettu päätös, jossa hovi piti ennallaan Espoon käräjäoikeuden Jiger Ali Muradille langetetun vuoden ja 10 kuukauden ehdollisen vankeustuomion raiskauksesta.

Nainen oli tulossa 21.7.2015 kotiinsa kun kerrostalon rapun edustalla seisoskeli Murad. Murad oli kysellyt asuuko joku tietty henkilö talossa. Nainen vastasi, että ei tiedä. Sen jälkeen Murad oli kysellyt voisiko käydä naisen asunnossa vessassa, mihin nainen suostui. Seuraavaksi Murad kysyi voisiko hän odotella hetken naisen asunnossa, siihenkin suostuttiin. Nainen oli tarjonnut Muradille myös pullollisen olutta. Nainen kyseli usein, milloin Murad aikoo lähteä.

Murad olisi sen jälkeen halunnut tanssahdella, siihen ei suostuttu. Seuraavaksi Murad sanoi, että hänellä on selkäkipuja ja kysyi naiselta voiko tämä hieman voidella Muradin kipeää selkää pepanteelilla. Murad oli riisuutunut yläosattomaksi ja mennyt lattialle makaamaan. Nainen oli pepantoinut Muradin selkää.

Kun selkä oli voideltu, alkoi toisenlainen voitelu. Murad ohjasi naisen sängylle ja kaatoi tämän sänkyyn. Nainen oli kieltäytynyt yhdynnästä useaan otteeseen ja lukinnut polvensa, mutta Murad oli kuitenkin saanut levitettyä ne ja ainakin yrittänyt yhdyntää.

Nainen ei humalatilan takia muista onnistuiko yhdyntä, mutta sen muistaa, että Murad oli masturboinut ja ruikkinut lastinsa naisen paitulille naisen maatessa sängyllä. Yhdyntä tai sen yritys oli tehnyt kipeää ja oikeuslääketieteellisessä tutkimuksissa alapäässä oli joitakin repeämiä.

Nainen oli kokenut tilanteen kaiken kaikkiaan pelottavana eikä uskaltanut esimerkiksi huutaa väkivallan pelossa.

Oikeuden mukaan Murad oli käyttänyt naiseen kohdistuvaa väkivaltaa ja sen pelkoa hyväkseen suorittaessaan raiskausta. Näin ollen Espoon käräjäoikeus tuomitsi Jiger Ali Muradin, syntynyt 01.01.83-4070, vuoden ja 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja sen ohessa suoritettavaan pieneen yhdyskuntapalveluun sekä korvauksiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Helsingin hovista toinenkin raiskausjuttu, jossa tekijänä uussuomalainen

 1. Luin tästä iltalehdessä, mutta tekijä oli ”MIES” =) Tyhmempikin tiesi HETI että kyseessä ei ollut mies vaan MUSLIMIMIES. Tyhmä akka joo, mutta tarjosi kaljan. Olisi sen voinut raiskaamattakin jättää..? Muslimimiehillä ei ole sitä sisäänrakennettua ”tämä on väärin” moraali-jarrua. Allah ja kiima KÄSKIVÄT!!!! Onko syynä kasvatus vai ihan oikeasti geneettinen virhe, sitä en tiedä. Kallistun geenivirheen puolelle. ja hei tytöt ja naiset, näitä veijareita on nyt Suomessa monta kymmentätuhatta! TURVALLISTA ILTAA VAAN!

  1. Syynä on kasvatus:
   lähimenneisyydessä nimenomaan täällä PT-mediassa (sen aikaisemmalla nimellä tosin) referoitiin Ruotsin maahanmuuttajien edustusta seksuaalirikoksissa. Kärkipäässä olivat arabit huikealla yliedustuksella. Sitten huomioitiin uskonto ja ullatus ullatus:

   arabit raiskasivat, mutta vain arabimuslimit. Arabikristityt sen sijaan käyttäytyivät tässä suhteessa suunnilleen yhtä siivosti kuin medelsvenssonit.

   Kyse ei siis ole arabien geenivirheestä. Se on opittua käyttäytymistä tuhoisaan oppi- ja käyttäytymisjärjestelmään: islamiin.
   Järjestelmään, joka sekä suorasanaisesti käskee kannattajiaan ryöstämään, raiskaamaan, tappamaan ja tuhoamaan vääräuskoisia ja heidän omaisuuttaan ja alueitaan että vapauttaa heidät kaikesta vastuusta: Allahin tahto se tässä vain toimii, en minä.

 2. Kavaljeeripalvelu pelaa – tahtoi tai ei..
  Tuomio todella varoittava esimerkki (suomalaisille naisille, siis).
  Ei hyvä.

 3. Nukkuvan raiskauksesta 1v 9kk EHDOTONTA ja tästä 1v 10kk EHDOLLISTA. Toisesta joudut oikeasti linnaan ja toisesta saat mukaasi paperilapun. Mikä logiikka siinä on että raiskauksista tulee niin erilaiset seuraukset? Kaikki yli vuoden pituiset tuomiot väkivalta- ja seksuaalirikokset saisi mun mielestä istua kiven sisässä päivästä päivään ja päälle yhdyskuntapalvelua niin kauan kunnes uhrin korvaukset on maksettu omalla työllä.

  1. On sinä sellainen logiikka ettei tyttöjen pidä mitään elukoita / kädellisiä päästää kotiinsta missään tapauksessa, saati ollessaan itse ympäripäissään.

   Kannattaa pitää mielessä se että mainostetut vankeusrangaistuket toteutuvat yleensä puoleksi, eli ”ensikertalainen” ”kärsii” vain puolet. ”Ensikertalainen” on mm sellainen sarjaraiskaaja jonka edellisestä raiskaustuomioista on yli 3 vuotta.

 4. 99% ulkomaalaisista raiskaajista on muslimeja. Miksi muslimien rikoksia piilotellaan ja ei sanota, suoraan, että on muslimi kuten tämän raiskauksen tekijä on MUSLIMI! Älä suojele muslimeita vaan paljasta aina muslimi rikolliset!

  1. islam on rauhan uskonto,islam on rauhan uskonto,islam on rauhan uskonto sanoo:

   No miksikähän piilotellaan niin.Mihin luulet että saudi-barbaria ja muuta ali-ihmispaskastanit ovat öljyrahojaan laittaneet?Omien paskastaniensa infroihin ja kansalaistensa hyvinvointiin vai ehkäpä maanpetturipoliitikkojemme ostamiseen?

 5. Pitäis kai soittaa verotoimistoon, josko laskisivat veroastettani, kun en millään haluaisi maksaa hiustaiteilijoiden seksuaalisia hätätiloja.

 6. Yhdyntäkuntapalvelua voikin sitten suorittaa vaikka lähimmässä päiväkodissa.

 7. Kannatti ihan vitusti päästää matu-ukko asuntoon? Tiedän toki että Tshadissa aivopesu ja viherkommarien painostus on äärimmisen raakaa varsinkin nuorille naisille ja he ovat taipuvaisia tottelemaan marxilaismafian käskytystä. Siitä seuraa kuitenkin henkilökohtaisia tragedioita ja surullisia kohtaloita.

  On parempi olla ulkona viherkomukkapiireistä kuin niissä mukana raiskattuna, ryöstettynä, pahoinpideltynä, alistettuna, manipuloituna, hyväksikäytettynä ja esineellistettynä ideologian orjana. Sillä sitä kaikkea on tekosuvaitsevainen ja ihmisvihamielinen viherkommunismi.

  Varokaa vaaraa – viherstallari vaanii ja on valmiina vainoamaan juuri sinua!

  1. Ja osa näistä matuista osaa esittää ja teeskennellä kilttiä todella hyvin , mutta mieli saattaa muuttua sekunnissa 100 % ja viha paistaa silmistä sekä nyrkki alkaa viuhua. Tosi sosiopaattista touhua.

   ylen ja hs:n aivopesemä ei välttämättä ymmärrä varoa. Vika näissä tapauksissa on ehkä jopa raiskariakin enemmän vihervasuri/soros/halpatyövoimakokoomus+kepu akselin joka tukee valheellisen matupropagandan levittämistä.

 8. Suomen ensimmäisen terrori-iskun tekijä oli MUSLIMI. Miksi se salataan ja kukaan ei puhu, että muslimi teki terrori-iskun!

 9. Kun ensin hävitetään vhervassarikommarifemakkoälykääpiösuvakit sekä kaikki nykyiset eduskuntalon lähelläkään loisivat hyypiöt, siis muka edustajat ja niiden perseennuolijat (200+noin 600) niin homma alkaa oistua. Sitten muslimien metsästys käyntiin, palkkio nahkoista, kuten ennen vanhaan oravariepujen nahkoista. Kyl se siitä.

 10. Ehdollista raiskauksesta.

  Meidän oikeuslaitos on FARSSI.

 11. Olipa hölmö akka. Melkein voisi sanoa että sitä saa mitä tilaa.
  Ainoa oikea vastaus noille on jyrkkä ei joka asiassa. Jos annat vähankin liinaa niin sitten joudut antamaan vähän muutakin. Tai paljon muutakin. Kenties kaiken.

 12. Kun kohtaat petoelukan pihamaallasi niin avaatko kotisi oven ja päästät sen peremmälle ? Jos olet normaali ihminen ja järjissäsi niin et takuulla. Kumpi on enemmän syyllinen ikävään tapahtumaan, peto vai dorka joka päästi sen kotiinsa ? Aivan. Suomalaiset päättäjät halusivat runsaasti petoelukoita maahan ja kansa saa nyt luvan ottaa tiukemmin vastuun itsestään. Tietenkin ilman rasismia, muistakaa se ja alistukaa. Suomen päättäjät suojelee petoja enemmän kuin alkuperäisväestöään. Koska sen on pakko.

 13. Tyhmästä päästä/suvakkiudesta kärsii koko kroppa. Eiköhän kannattas vaan suoraan kehottaa noita painua vaikka vittuun ja lähtee saman tien ite tekemään jotai järkevämpää ni ei tarvis jälkikäteen ihmetellä ku saapi yllätysseksiä kultamunalta..
  Ei oikeen mun järki riitä kuinka nämä naiset päästävät asuntoonsa porukkaa jotka raiskaavat nyt ainaki sen yli parikytkertaa tod näkösemmin kun kantaväestö.

  Vituttaa vaan ku kaiken tän paskan tulee kustastamaan loppupelissä suomalainen veronmaksaja, eihän nämä partalapset ala kuin ehkä 20v jälkeen tutustumaan työelämään jos silloinkaan… Samantien tällasille tapauksille karkotus maasta loppuelämäks ni ei tarvii jäähä tänne roikkumaan suomalaisten kukkaroilla

 14. Noo siinä nainen on saanut kantapää kautta tai sanoisinko alapään kautta saanut huomata ettei kannata lähteä arabirunkkareiden kanssa pellon laitaan. Siinä voi rikastua varvin verran ja mahdoilliset taudit päälle.

 15. Näitä lukiessa tulee mieleen, pitäisikö nämä naiset laittaa syytteeseen tyhmyydestä?
  Ruikki paitulille, eli nainen oli jo vaihtanut yöpuvun päälle. Katseliko ns. raiskaaja vieressä, kun vaihtoi vaatteita.

 16. Luin tapauksesta valtammediasta ja tuo ”yllättävä” selkäkipu johti minua oikeille jäljille tekijän suhteen. Ählän se oli kuten arvelin. Tyhmä nainen sai enemmän kuin tilasi.

 17. Vielä kun joku valistuneempi uskaltaisi kertoa kuinka moninkertaisesti on vastaavia tapauksia jossa suomalaisnainen on tavaraansa antanut painostuksen jälkeen eikä ole muuta kuin tautitestin ja masennuslääkkeen hankkia.
  Pelottaa miten suuri joukko teinityttöjä pilataan näinä vuosina unelmoivien suvakkien takia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.