Mona Walter: islam tuhoaa yhteiskuntamme

0

WP_20180318_015

 

20.4.2018

Milloin länsimaiset poliittiset johtajat oppivat kuuntelemaan niitä, joilla on asiaa. Kuuntelemisen oppiminen  koskee varsinkin ruotsalaista mediaa ja politiikkoja, kertoi Mona Walter jo 24.3.2015

”Hei,

Ruotsin Nuoret Muslimit– järjestö sai tänään pitkän puheenvuoron Ruotsin Radion P1- kanavalla, jossa muslimit valittelivat tapansa mukaan islamifobista ruotsalaista yhteiskuntaa. Tällainen alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään todella paljon, sillä journalistit antavat näiden väitteiden mennä eetteriin ilman pienintäkään vastaväitettä.

Mistä he oikeastaan puhuvat? Onko niin, että ruotsalainen yhteiskunta on fobisen pelokas islamin edessä vai onko kyse pikemminkin siitä, että ruotsalainen yhteiskunta on rasistinen, koska maahanmuuttajien joukkoon sattuu kuulumaan niin monta muslimia?

Me ex- muslimit emme ole millään tavalla islamfobisia. Tämä ei ole mikään fobia, joka voidaan parantaa kognitiivisella terapialla. Me olemme yksinkertaisesti kuoleman peloissamme, sillä ideologia islam hivuttautuu sisään demokraattiseen yhteiskuntaamme ja tuhoaa sen.

Ex- muslimit ja kristityt, jotka ovat eläneet islamin terrorin alla, pelkäävät henkensä puolesta, että se sama, joka on tapahtunut jo toisella puolella maailmaa, tapahtuu kohta myös Ruotsissa. Jos toimittajat vain vaivautuisivat hankkimaan hiukankaan tietoa islamin opeista, voisi keskustelukin olla edes aavistuksen järkevämpää.

Media tekee tällä hetkellä Sverigedemokraateille suuren palveluksen, vaikka se ei sitä haluaisi. SD:n joukossa on jo nyt paljon maahanmuuttajia, kuten minä, jotka olemme eläneet islamin alla. Omasta kokemuksesta tiedän millaiset seuraukset islamin vaikutuksesta on yhteiskunnallemme.

Lisäksi tällä kuvitellulla islamifobialla on sellaiset seuraukset, että se hämmentää vihaa ja nettirasismia yksittäisiä muslimeja kohtaan, jotka yhdistetään suoraan islamin ideologiaan.

Me vaadimme oman kokemuksemme kautta, että islamin on uudistuttava. Kutsukaa meitä rasisteiksi, islamifobikoiksi tai miksi haluatte. Me emme joka tapauksessa aio hyväksyä islamia sellaisessa muodossaan kuin se nykyään on, eikä kenenkään muunkaan pidä sitä hyväksyä. Ei edes muslimien itsensä.

Tervesin Mona Walter, Henkensä puolesta pelkäävä ex- muslimi.”

Näin siis Mona Walter vuonna 2015. Saan viikonlopun aikana tekstit Mona Walterin haastatteluun, jonka tein kuukausi sitten Helsingissä.

Advertisements
,

12 thoughts on “Mona Walter: islam tuhoaa yhteiskuntamme

 1. Kuinka kauan kestää, että ihmiset tajuavat, että Islam EI OLE uskonto. Se on teokraatinen, totalitaarinen laajennuspoliitinen inhottava kultti jolla on sotilaalinen komponentti ja joka on sivilisaation uhka. Siinä on myös uskonnollinen komponentti. Islam tarkoittaa täydellistä alistumista. Islam pakottaa sen seuraajia sokeaan kuuliaisuuteen, raakuuteen ja opettaa suvaitsemattomuutta, julmuutta ja lukitsee kaikki muslimit ja ei-muslimit taisteluun joka juontaa suoraan seitsemännen vuosisadan Bedouin kulttuurista.
  Islam on vaaraksi koko SIVISTYNEELLE maailmalle. Kaikki muslimit lukeavat samaa kirjaa joka 100 + vaatii tappamaan kaikki ei-uskovat.
  Kun muslimiväestö on yli 5% väestöstä myös niin kutsuttu ”rauhalliset” alkavat vaatimaan, että koko maan on seurattava heidän typerää sharia lakia ja ne kaikki myös menevät väkivallan puolelle.
  On aika heittää ulos kaikki muslimit kuten Eurooppa teki 400 vuotta sitten ennen kuin on liian myöhäistä.
  On aika kieltää islami SIVISTYNEISSÄ maissa.

  1. Historiassa aiemmin palvottuihin perseideologioihin verrattuna islamissa on yksi todella iso ero: se ei edes yritä peitellä taantumuksellisuuttaan, se jättää avoimesti ihmisoikeussopimukset allekirjoittamatta ja sen nimissä voidaan kivittää naisia aviopetoksesta, se julistaa avoimesti valloitushaluaan – Neuvostoliitto ja natsi-Saksa jaksoivat edes vakuutella rakkauttaan ihmisiin ja naapurivaltiohin – kaikki islamilaiset valtiot ovat aivan tajuttomia persläpiä, mitään ei ole saatu itse aikaan, vain jos taivaasta on pudonnut rahaa (öljyä), on johonkin kyetty.

   Ja sitten meidän tiedostajat, samat jotka haluavat pienimmällekin vähemmistölle oman vessan, ettei kellekään tule paha mieli, palvovat tätä jättämäistä kasaa paskaa! Kai se on se saatanallinen rasismin pelko. Tai en oikein muutakaan keksi, mikä muu selittäisi samanaikaisen ihmisoikeuksien vaatimisen ja niiden vastustamisen.

 2. Suomessa tämä herääminen todella hidasta ja kämästä johtuen no tarvitseeko noita syitä aina luetella kyllä ne alkaa olemaan tiedossa,eikun ulos ja kertomaan ihmisille,lopulta se kaikki lähtee sieltä että ihmiset juorua pälättää vaan niin perkeleesti(suomalaisten vika liikaa turpakiinni istumista) ja sitten kun saadaan tarpeeksi puhetta niin suurin osa vastustajistakin kusee sukkaan ja herää ja lopettaa vinkumisen.

 3. Täytyy olla iloinen, että meillä on edes jonkin verran totuuden islamista sanovia etnoja, joita hyväntahtoiset pahantekijät ja muut uuninpankkolaiset eivät pysty kuittaamaan rasismilla.

 4. Islamia ei voi sanoa edes uskonnoksi vaan poliittiseksi ideologiaksi. Kertokaa yksikin muslimimaa, jossa elettäisiin maallisin lakien mukaan. Ei tule ainakaan itselleni mieleen. Ehkä joo joku Libanon, mutta vapaa pukeutuminen ja demokratia sielläkin lienee kristityn enemmistön ansiota, ei muslimien. Lähi-idästä Israel lienee ainoa valtio, jossa homoseksuaalilla on oikeus elää, nainen saa ajaa autoa, käydä koulua ja töissä eikä ole mies päättämässä naisen puolesta, tiede on kehittynyt jne. kun taas muslimimaissa mietitään kamelinkusen terveellisyyttä. Afganistan ja Iran ovat olleet ennen aivan erilaisia. Afganistanin valtauskonto oli ennen buddhalaisuus kunnes 600-luvulla arabivalloittajat tulivat kuvioihin. Taisi Iranissakin olla entinen valtauskonto zahratselaisuus. Iranissa (tai siis entinen Persia) vielä 70-luvulla ja Afganistanissa 60-luvulla naiset saivat pukeutua vapaammin, opiskelivat ja tekivät töitä samoissa tiloissa miesten kanssa ja meno oli muutenkin länsimaisempaa. Googlaa nettiin ”Afghanistan before” tai ”Iran before islamic revulution”, niin löytyy kuvia.

 5. Olenko minä islamofobikko kun en halua olla kenenkään muslimin kanssa missään tekemisissä? En tervehdi, en vastaa kysymyksiin, en auta olkoon tilanne vaikka mikä. Asenteeni on sama pedofiilejä, naistenhakkaajia, varkaita, valehtelijoita, raiskaajia sekä murhaajia kohtaan. Syntyperä/kotimaa ei vaikuta mitenkään. Jos täysin normaali, terve vaistoni on islamofobiaa, olkoon sitten niin. Kiinnostaa ku kilo paskaa. Huutakaa, haukkukaa, arvostelkaa ja mölytkää minkä ehditte. Kaikki kuitenkin tietävät ketkä ne oikeat kusipäät ovat.

 6. Ehkä tuossa shariassa juuri tuo kivitys viehättää telaketjufeministejä ja äärisuvakkeja, sehän on toimiva rangaistus tuon väen mielestä jo digitaalisena verkossa, toisinajatteleva pystytään aivopestyn yhteisön ja mullahien kokouksen (facen sensorit) päätöksellä ”tappamaan” linjoilta. Looginen seuraava askel olisi että siirretään se myös reaalimaailmaan.

  1. Feministi voipi ajatella musliminaisena olevan kristittyä tai juutalaista miestä ylempänä. Onhan musliminainen toki kristittyä tai juutalaista miestäkin arvokkaampi kunhan muistaa alistua islamilaiseen avioliittoon ja koko islamille vaikkei musliminainekaan ole minkään arvoinen mitä tulee perintöön, avieron ottamiseen, huoltajuustilanteisiin eron jälkeen ja todistamiseen oikeudenkäynnissä.

 7. Charlie Hebdo lehteen tehty islamilainen terrori- ja kostoisku antoi medialle ja sen toimijoille selkeän viestin. Vaietkaa tai kuolette ! Ja he vaikenivat. Muistakaa myös Jyllands Posten. Pim Fortuyn Hollannissa sekä Theo van Gogh. Kritisoi islamia tai muslimeita ja auo päätäsi niin se on poikki. Kuolemankultti hoitaa homman ja koko maailman muslimiväki hurraa tapahtumille julkisesti alleviivaten että siitäs saitte. Fasistinen kultti on ottanut niskalenkin lällyistä ja suvaitsevaisista länsimaista eikä siitä pehmeillä keinoilla vapauduta. Poliitikot antavat hiljaisen hyväksynnän, opetelkaa uimaan, sopeutukaa uuteen normaaliin. Islam on aina kuulunut Saksaan, Ruotsiin ja vittu vaikka Siperiaan kun oikein halutaan olla islamin aisankannattajia.

 8. Islamia ei voi uudistaa, koska uudistettuna se ei ole islamia. Koraani on lopullinen.

  Islam ehkä vastaa ihmisen toiveeseen hallita lajitovereitaan.

  Länsimaiden tulisi ottaa pitkäntähtäimen projektiksi islamin poistaminen maailmasta. Ehkä 200 – 300 vuotta riittäisi. Eräs edellytys tässä on islamia tukevien maiden täydellinen liikenne- ja taloussaarto.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.