Malmössä toistakymmentä autoa poroksi viime yönä

0

Kuvakaappaus 2018-04-22 20-22-55.png

22.4.2018

Malmössä ja naapurikunnassa Burlövissä poltettiin sunnuntain vastaisena yönä toistakymmentä autoa Malmössä neljässä eri paloryppäässä ja Burlövissä kahdessa.

Malmön palot ovat kaikki ghettoalueella Rosengårdin ympäristössä. Bennetsin tiellä sytytettiin klo 01.00 jälkeen kaksi autoa. Tunnin päästä sytytettiin samoilla nurilla Hårdin tiellä yksi auto. Kun nämä palot oli saatu sammutettua alkoi urakka.

Klo 02.50 ja 02.54 saatiin hälytyksiä Thomssonintieltä ja Rosengårdin toiselta laidalta Vitemöllentieltä. Molemmissa paikoissa oli sytyttetty muutama auto palamaan. Palo levisi viereisiin autoihin ja kaiken yhteensä kymmenkunta autoa paloi kahdessa palossa. Illan saldo kaiken kaikkiaan Malmössä oli 15-20 palanutta autoa.

Burlövin Arlövin alueella sytytettiin klo 01.20 ensimmäinen palo, jossa poltettiin yksi auto ja palo levisi viereisiin autoihin. Muutaman minuutin päästä sytytettiin vielä yksi auto lähistöllä.

Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi, mutta ketään ei ole toistaiseski otettu kiinni epäiltynä teoista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Malmössä toistakymmentä autoa poroksi viime yönä

  1. Ei kannata enää ostaa autoa jos asuu Ruotsissa isommilla paikkakunnilla. Polttoja on vain liikaa.

    1. Eipä niin. Kannattaa ostaa polkupyörä ja säilyttää sitä olohuoneessa, koska kolhoosien pyörän säilytyspaikoillakin on pahanenteinen nimi: VARASto.

  2. Ruotsista loppuu kohta autot! Sitten kun elämme vähän vielä enemmän Mad Max- tunnelmissa voimmekin siirtyä esimerkiksi potkukelkkaan.

  3. Ihanan sivistymätöntä toimintaa. Pääasia että on jotain mielekästä puuhaa, ettei syrjäydy.

  4. Ruotsalaiset miehet katsoo vierestä. Avuttomat ressukat rasismin pelossa edes uskalla taskulamppua sytyttää. Ziisus. Ullatus ei ole se että ketään ei saatu kiinni, koska rasismi. Koska poliisin uskallus lähteä hakemaan janttereita, koska tulee turpaan jos ei ole armeija mukana. Koska uusruotsalaiset hallitsevat. Koska muslimit = rikkaus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.