Skip to content
Mainokset

Malmössä toistakymmentä autoa poroksi viime yönä

Kuvakaappaus 2018-04-22 20-22-55.png

22.4.2018

Malmössä ja naapurikunnassa Burlövissä poltettiin sunnuntain vastaisena yönä toistakymmentä autoa Malmössä neljässä eri paloryppäässä ja Burlövissä kahdessa.

Malmön palot ovat kaikki ghettoalueella Rosengårdin ympäristössä. Bennetsin tiellä sytytettiin klo 01.00 jälkeen kaksi autoa. Tunnin päästä sytytettiin samoilla nurilla Hårdin tiellä yksi auto. Kun nämä palot oli saatu sammutettua alkoi urakka.

Klo 02.50 ja 02.54 saatiin hälytyksiä Thomssonintieltä ja Rosengårdin toiselta laidalta Vitemöllentieltä. Molemmissa paikoissa oli sytyttetty muutama auto palamaan. Palo levisi viereisiin autoihin ja kaiken yhteensä kymmenkunta autoa paloi kahdessa palossa. Illan saldo kaiken kaikkiaan Malmössä oli 15-20 palanutta autoa.

Burlövin Arlövin alueella sytytettiin klo 01.20 ensimmäinen palo, jossa poltettiin yksi auto ja palo levisi viereisiin autoihin. Muutaman minuutin päästä sytytettiin vielä yksi auto lähistöllä.

Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi, mutta ketään ei ole toistaiseski otettu kiinni epäiltynä teoista.

Mainokset

7 Comments »

  • Eipä niin. Kannattaa ostaa polkupyörä ja säilyttää sitä olohuoneessa, koska kolhoosien pyörän säilytyspaikoillakin on pahanenteinen nimi: VARASto.

   Tykkää

 1. Ruotsista loppuu kohta autot! Sitten kun elämme vähän vielä enemmän Mad Max- tunnelmissa voimmekin siirtyä esimerkiksi potkukelkkaan.

  Tykkää

 2. Ruotsalaiset miehet katsoo vierestä. Avuttomat ressukat rasismin pelossa edes uskalla taskulamppua sytyttää. Ziisus. Ullatus ei ole se että ketään ei saatu kiinni, koska rasismi. Koska poliisin uskallus lähteä hakemaan janttereita, koska tulee turpaan jos ei ole armeija mukana. Koska uusruotsalaiset hallitsevat. Koska muslimit = rikkaus.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: