Sunnuntain saarna: Miksi ylisikiävyyttä ihannoidaan?

0
main-qimg-7e7004a3a90bd9dc3ae33a908990d1ec
Pikajuna Helsingistä Ouluun lähtee raiteelta viisi. Ensimmäiset pysähdyspaikat ovat Pasila, Tikkurila ja Tampere. Junassa on ravintolavaunu. Hyvää matkaa. 

22.4.2018

Viime aikoin Suomen ja Ruotsin ns. medioissa on keskusteltu paljon syntyvyydestä. Mediat tietävät kertoa, että kantalaisten syntyvyys on laskusuhdanteinen ja sitä voidaan paikata kehitysmaista tulleilla idiooteilla.

Ruotsissa ennenkuin 10 miljoonan rajapyykki saatiin rikki, asiaa pidettiin ykkösprioriteettinä. Mediat pommittivat kymmpikerhoon pääsyä ihan kuin se avaisi taivaat. Kun kympin lapsi syntyi, joka sattui syntymään kolmannesta maailmasta tulleeseen perheeseen, asia nähtiin juuri sen takiana jotenkin erityisen tärkeänä. Jos kymppilapsi olisi ollut hailakas kantalainen, ei asia olisi ollut niin suuri ilon aihe.

Tuohon aikaan kun kymppikerhon lapsi syntyi, noin vuosi sitten, esimerkiksi Tukholman Söderin sairaalasta kerrottiin, että ruotsalaisten syntyvyys on juuri nyt erityisen korkealla tasolla. Lapsia syntyy ennätystahtiin. Sairaalassa eivät synnytyssängyt tahtonee riittää. Tässä jätettiin tietenkin se sanomatta, että kantaruotsalaisten syntyvyys ei ole sen suurempaa kuin suomalaistenkaan.

Sikiävyydestä, tai sen puuttesta on tullut nykypäivänä yksi peruste islamilaista maista tulleelle maahanmuutolle. Ajatus menee jotenkin siten, että koska Pohjois-Euroopassa ihmisten sikiävyys on laskusuhdanteinen sitä voidaan paikata kolmansista maista tulleilla idiooteilla. Ajatukseen sisältyy kaksi kummallista tekijää: Miksi syntyvyyden pitäisi olla nousujohteista ja miksi laskujohteista syntyvyyttä pitää paikata idiooteilla?

Kun katsotaan maailman väkirikkaimpia maita niin lista on hyytävää luettavaa. Nussiminen näyttää olevan prioriteetti yksi.

Bangladesh, jossa väkimäärä 170 miljoonaa. 170 000 000. Suomen väkimäärä on 5 500 000. Bangladeshin pinta-ala on suurinpiirtein jostain Jyväskylästä etelään Etelä-Suomi, ja tällä alalla asuu yli 30 kertaa enemmän ihmisiä. Maailman laajimmassa valtiossa Venäjällä, joka on puoli maapalloa, asuu vain 143 000 000 ihmistä. Tuo väkimäärä uppoutuu hyvin maahan ja Venäjällä onkin suuria erämaa-alueita. Mutta mitä lisäarvoa suomalaisten elämään tekisi se, että Jyväskylän ja Helsingin välinen rataosuus olisi tupaten täynnä ihmisiä. Välille ei mahtuisi yhtään metsää, järveä eikä mitään. Kaikki paikat viimeisintä kalliokiveä myöten olisi asutettu. Eikä sekään riittäisi. Ihminen ei käytännössä voi ottaa edes pitkiä juoksuaskeleita, koska ei ole tilaa. Liian pitkä askel on toisen kantapäälle.

Moni sanoo, että Suomessa tai Ruotsissa on tilaa. On hyvin kummalista miksi esimerkiksi ympäristöpuolueet pitävät yllä tätä ajatusta. Tosiasiassa Pohjoismaat ovat yhtä ylikansoitettuja kuin vaikkapa Bangladesh. No ei ehkä ihan niin pahasti, mutta ovat kuitenkin.

Ylikansoitus kuulostaa tietenkin naurettavalta, koska kehä kolmosen ulkopuolella on vain siellä täällä pieniä kaupunkikeskittymiä, muuten alue on metsää ja peltoa. Kysymys on siitä, että Pohjoismaiden energiankulutus on moninkertaista verrattuna lämpimiin maihin. Päiväntasaajalla asuntoon ei tarvitse lämmitystä, joka vie energiaa. Kun taas Pohjoismaissa jokainen asunto tarvitsee 10 kuukautta vuodesta lämmitystä. Niin ikään muut rakennukset kuten ostoskeskukset, parkkihallit jne tarvitsevat lämmitystä liki ympäri vuoden. Näin ollen Pohjoismaissa vajaa 30 miljoonan ihmisen lämmitykseen käytettävä energia on moninkertaisesti suurempi kuin koko Bangladeshin lämmityskulut kokonaisuudessaa, vaikka väkimäärä Bangladeshissä on kuusinkertainen.

Jos vihreällä puolueella olisi ns. ympäristöarvoja, se ei missään nimessä tukisi holtitonta maahanmuuttoa Pohjolaan vaan päinvastoin pitäytyisi siinä ideassa, että Pohjolan väkimäärä alkaa olla jo tapissa juurikin energiankulutuksensa takia. Jos Pohjolaan saataisiin samanlainen väkimäärä kuin Bangladeshissa, tarvittaisiin saman energian tuottamiseen kymmeniä ydinvoimaloita.

Holtittomalla sikiävyydellä ei ole mitään hyviä seurauksia, paitsi tietenkin turvapaikka-aktivistien mielikuvituksissa, jossa kaikki paikat pursuavat ruskeita idiootteja. Maailman pahiten ylisikiävät maat ovat todellisia ihmiskaatopaikkoja ahtautensa ja muutenkin jälkijättöisen yhteiskuntajärjestelmänsä takia.

Näin ollen yleisesti Euroopassa oleva tahti syntyvyyden laskuun on oikea suuntuas, johon kaikkia ihmisiä pitäisi kehoittaa. Järjettömän suuresta lapsikatraasta ei ole mitään iloa ja kolmansista maista tulleita idiootteja pitäisi myös kehoittamaan olemaan nussimatta joka kertaa lastia sisälle kun vähänkin panettaa.

Jokainen järkeävä ihminen tajuaa, että maapallo ei voi kantaa tolkutonta ihmismäärää.

 

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Sunnuntain saarna: Miksi ylisikiävyyttä ihannoidaan?

 1. On siitä lapsikatraasta iloa nimenomaan sille kehitysmaalaiselle miehelle juuri niistä syistä, miksi valkoinen heteromies katsoo naisessa rintoja mutta mitä lähemmäs mennään Päiväntasaajaa, sitä enemmän mies katsoo takapuolta.

  Meillä pohjoisessa ihmisten on hengissä selvitäkseen ollut kyettävä ajattelemaan pitkällä aikavälillä: miten selvitä pitkästä ja kylmästä talvesta kevääseen elossa ja toimintakykyisenä? Siksi mies on kumppaninvalinnassaan painottanut tulevan lapsensa äidin kykyä ruokkia tätä pakostakin niukoissa ravinto-olosuhteissa ja kiinnittänyt huomiota tämän rintoihin.
  Lapsia ei myöskään ole ollut syytä hankkia yhtään enempää kuin on voinut kohtuudella olettaa kykenevänsä elättämään, kunnes he seisoisivat omilla jaloillaan kykenevinä aloittamaan itsenäinen elämänsä.

  Tropiikin miehen ei ole tarvinnut pohtia talvesta selviämistä, hänellä on vain sadekausi ja kuivempi kausi. Sen sijaan hänen tulevaa lastaan ja tämän äitiä yhtä lailla kuin häntä itseäänkin uhkaavat alati arvaamattomina vaaroina lukuisat trooppiset taudit sekä myrkylliset ja muuten vaaralliset eläimet. Näissä olosuhteissa miehen on ollut järkevintä panostaa laadun sijasta määrään:
  mitä enemmän hän siittää syntyneitä lapsia, sitä useampi heistä selviää aikuisikään toimiakseen hänen vanhuuden sosiaaliturvanaan – mikäli hän ylipäänsä elää vanhaksi!
  Näissä olosuhteissa mies katsoo naisessa lantiota arvioidakseen miten helppo tämän on synnyttää lapsi kerran vuodessa vuodesta toiseen. Oikeastaan projektiin tarvitaan toinen ja kolmaskin synnyttäjä, ehkä useampikin…

  Nämä erilaiset olosuhteet muokkasivat kymmenien tuhansien vuosien mittaan kaukasidisen eli valkoisen rodun ihmisestä pitkän tähtäimen ajattelijan, joka suunnittelee elämänsä vuosien aikajänteellä ja vastaavasti negridisen eli mustan rodun ihmisestä tässä ja nyt eläjän.
  Mainituista syistä kaukasidisen rodun edustajien laajamittainen muutto negridisen rodun asuttamille alueille on omiaan kohottamaan sikäläisen elämänmenon kokonaislaatua, mutta negridisen rodun laajamittainen muutto kaukasidisen rodun rakentamiin kehittyneisiin hyvinvointivaltioihin tuo niihin vain ja ainoastaan hajottavia elementtejä.

 2. Matuimportti ja suuri syntyvyys eivät paikkaa työvoimavajetta kompetenssin puuttuessa. Äänestäjien tuottaminen miljöhulluille ja sossuille on maalle (lievästi sanoen) kontraproduktiivista katsoi asiaa milta kannalta hyvänsä. sanoo:

  Muutama päivä sitten STVssä haastateltiin arabia joka pyöritti hyvinmenestyvää pizzeriää tms. en-muista-nyt-enää-missä, Helsinborgissa tai Göteborgissa? Liikevaihto 6 milj. kruunua. Mies oli hakemalla hakenut lisää kokkeja mutta oli aivan mahdotonta löytää niitä Ruotsista. Kukaan ei ollut kiinnostunut ja ne harvat jotka olivat eivät osanneet mitään eikä heitä voinut palkata. Joten mies joutuu pakosta etsimään kokkinsa Ruotsin ulkopuolelta. Tai sitten kyseessä on oman klaanin importeeraus…

 3. Paneminen on köyhän ainut huvi. Ruotsissa se on keharin ansaintakeino. Mutta asiaan. Meille valehdellaan naama pokkana afrikan väestöräjähdyksestä, ilmastonmuutoksesta ja neekereiden valtavasta työttömyydestä. Em. seikat aiheuttavat muka muuttopaineen eurooppaan ja luonnonvoiman edessä voimme vain toivottaa tervetuloa. Kaikki tuo on umpipaskaa ja silkkaa valhetta. Yhdeltä sivustolta selviää kokonaiskuva missä mennään. ( julkaisija UN.org ) Jos neekeri on nyt työtön niin mitä siellä on aiemmin tehty töiksi ? Aivan, enimmäkseen nussittu. Mitä osaa afrikasta ilmastonmuutos koettelee, eli mistä tähänmennessä on eniten sen perusteella lähdetty matkaan ? Just, saharan eteläpuolelta kohti pohjoista. Miksi ei etelään ? Väestöluvun ennustetaan nousevan koko mantereella, syntyvyys ei nouse vaan kuolleisuus vähenee joten väestöräjähdys ennusteet ovat suuresti liioiteltuja. Missä jengiä on niin että perseiden paljous haisee ? Olkaapa hyvät ja katsokaa. http://population.city/world/ ja jos vieläkin olet niin dorka että uskot afrikan väestöuutisointiin niin tässä https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/afrikan_vaesto_rajahdys_vai_tuho_ Ja kolmanneksi mutta ei vähäisimmäksi, avaa google maps ja sukella Kongon demokraattisen tasavallan viidakoihin, joenvarsiin jne. Koko valtava keskiafrikka on rehevää metsää tai viidakkoa. Paljonko löydät peltoja ? https://www.google.fi/maps/@-2.239946,20.2082083,2465589m/data=!3m1!1e3

 4. Ratkaisu on sammuttaa sähköt kokonaan pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta joulu-helmikuulla. Lähtee väki etelämmäs!

  1. Mitä ajattelit tehdä kun sähköt on jo kolmatta vuorokautta poissa?

   Vaikka sinulla olisikin hyvät varmuusvarastot kotona, niin kaikilla ei ole ja lähimarkettikin alkaa olla tässä vaiheessa putsattu syötävästä sekä juotavasta.
   Kylmäkin saattaa tulla, mutta muuten menis varmaan aika hyvin ja olisihan aikaa katsoa kaikki Dead walking jaksot, sikäli jos muuta tekemistä ei tule;)

 5. Mistäköhän ne 3,6 maapalloa pieraistaan, jotka kuulemma tarvitaan, jos kaikilla on suomalainen elintaso? Tuleeko kuvan oletettu (pipojen perusteella) muslimijuna rakentamaan ne tyhjästä?

  Meillä on tilaa. Laskin Bangladeshin väestötiheydellä ja Suomen pinta-alalla, että meille mahtuu 425 531 576 muslimia, (suomalaiset toki hävitetty siinä vaiheessa). Ei ole suvakkiakaan enää olemassa, kuinkas sitten toimitaan? Muslimilauma on tuhonnut aivan kaiken ja lähtee pakolaisiksi, mutta minne? Heinäsirkoista nähnyt telkkarissa, kuinka ne parvella hävittävät neekerten sapuskat, tulee mieleen eräs toinenkin porukka, joka…

 6. Olkoonpa Afrikan, Lähi-Idän ja Aasian, vieläpä Etelä-ja keskiamerikan ylikansoitettujen maiden väestökehitys mikä tahansa, niin Eurooppaan ei saisi tulla yhtään ihmisiä lisää. Kuten Dalai Lama jokin aika sitten mainitsi ”Eurooppa on jo nyt ylikansoitettu”. Euroopan päättäjien kykenemättömyys on hämmästyttävää. Ikäänkuin vuotavan veneen ongelman voisi korvata ottamalla siihen lisää lastia.- Islaminuskoisten runsastuminen onkin sitten ihan toinen asia. Aivan varmaa on se,ettei muuttopaine näistä ko.maista ole vähenemään päin, vaikka joissain naiiveissa kannanotoissa niin oletetaankin. Turkki ja Venäjä tuskin malttavat olla käyttämättä tätä asetta, koska tilaisuus on heille otollinen painostaessaan Euroopan maita omien etujensa puolesta.

 7. Kun huomioon otetaan näiden ylikansoittuneiden maiden infrastruktuuri, niin tämä nykyisen mallinen väestönsiirto tulee vääjäämättä aiheuttamaan maapallon tukehtumisen, siinä jää ilmastonlämpeneminenkin kakkoseksi kun planeetta hukkuu yksinkertaisesti paskaan. Ehkäpä se on se, mitä pyritään peittelemään tuolla ilmastokohkauksella. Tosin eihän tämä väestöräjähdys asiaa mitenkään helpota ja on ilmeistä, että siinä ihmisoikeuksia poljetaan, jos kehitysmaalainen ei saa lisääntyä kanien tahtiin. Ja luonnollisen ristiriitaisesti viher-vasen-puna-hippiäis-feministi samaanaikaan kieltäytyy lisääntymästä, koska väestöräjähdys. Aivan kuin tämä tapahtuisi vain ja ainoastaan valkoisten toimesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.