Sotapakolaiset nälkälakkoon vääränväristen kahvikuppien takia

Kuvakaappaus 2018-04-23 18-35-09.png

23.4.2018

Kun selasin vanhoja juttuja eteen tuli muuan tapahtuma keväältä 2015, josta en voi olla kirjoittamatta uudestaan. Tapahtuma oli niin hauska. Kyseessä on vastaanottokeskuken asukkaiden nälkälakko Bergby gårdissa Norrtäljessä.

Eikä mikä tahansa nälkälakko vaan syynä on se, että ruskeille ihmisille annettiin  valkoiset kahvikupit. Sotaa, vainoa ja kidustusta paenneet henkilöt olivat sitä mieltä, että heitä kohdellaan Ruotsissa huonosti ja kaikki huipentui tosiaankin siihen, että osa ruskeista ihmisistä joutui juopaisemaan kahvia valkoisesta kupista.

Valkoiset kupit koettiin ikäänkuin kamelin selän katkeamisena, jonka jälkeen sotapakolaiset laittoivat nälkälakkoprotestin pystyyn.

– Vastaanottokeskuksen asiakkaat ovat kokeneet rasistisena sen, että ruskeille ihmisille on annettu valkoiset kahvikupit ja valkoisille ihmisille ruskeat kupit.

Porukka oli viikon päivät nälkälakossa, kunnes vastaanottokeskuksen johto antoi periksi ja kupit vaihdettiin uusiin kuppeihin. Ei tiedetä minkävärisiä kuppeja ostettiin tilalle, mutta musta/ valkoinen kontrasti poistettiin. Ainakin 15 sotapakolaista oli lakossa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Sotapakolaiset nälkälakkoon vääränväristen kahvikuppien takia

 1. Luulen että nämä puuro- ja kahvikuppimiekkarit kääntyvät vielä omaa ryhmää vastaan. Kukaan ei halua olla tekemisissä hyvienkään tyyppien kanssa, jos mahdollisuus saada paskaa käteen on suuri. Suomen romanit ovat asiasta hyvä näyte.

  1. Muuten hyvä, Valtsu, mutta älä sekoita romaneja tähän. He ovat kumminkin omia!!! Ero on valovuosia
   noihin murjaanilaumoihin, jotka on vain paskatsunamia. Onhan romskuilla tapansa, kyllä tiedetään, mutta mutta: Niitten kanssa pärjää ja ennen muuta: Ne on omia!

   1. Pyrin antamaan minkä tahansa ryhmän edustajalle mahdollisuuden, jos yksilönä yrittää. Romaneita on vaikea kokea varsinaisesti omiksi, koska ajatus ei yleensä käy nimenomaan heille. On heitäkin muutama tullut työharjoittelijoina vastaan, mutta ei siitä oikein mitään ole tullut.

    Romaneita ja muslimeita yhdistää se, että vallitsevaa tapakulttuuria monesti halveksitaan ja jo pukeutumissäännöillä ehkäistään ”työllistymisen vaara” ja valtakulttuurin hyväksyjät suljetaan ulos omasta yhteisöstä.

    Ja molemmat ryhmät esitetään normaalisti uhreina, vaikka ongelmat ovat pääosin lähtöisin omasta perseilystä. Rinnastamiselle on paljon oikeutusta – valitettavasti.

   2. romanit eivät ole omia. He kuuluvat eri kulttuuri ja geeniryhmään. Saamelaiset ja suomenruotsalaiset ovat omia.

    – Minulla ei ole juuri mitään bosniakkimuslimeja vastaan. Olen työskennellyt parin sellaisen kanssa. He eivät kauheasti eronneet suomalaisista, muuta kuin kielen osalta. He eivät ulkonäkönsä ja sekularisminsa puolesta eroa muista eurooppalaisista.

    mustalaisista minulla taas on vai hyvin huonoja ja erittäin huonoja kokemuksia. islamista on mahdollista parantua, mustalaisuudesta ei, sillä geenit määrittävät merkittävästi ihmisen käyttäytymistä.

    – mustalaiset kuuluvat takaisin Intiaan. Heistä ei ikinä voi tulla meikäläisiä.

 2. Acha acha acha nic, kyllä meinaa kahvi mennä väärään kurkkuun. Mitenkähän noi albino-eläimet, acha acha. ÖÄ noin kengännumero.

 3. No jos ruskeille olisi annettu ruskeat kupit ja valkoisille valkoiset kupit, niin sehän vasta olisi ”rasismia” ollutkin! Moisesta rotuerottelusta olisi syttynyt sota?

 4. No mutta tämähän selventää erinomaisesti miksi arabiloisen pitää kusta lavuaarikin iloisen väriseksi.Kyseessä on rasismin vastainen taistelu jossa he ottavat tilaa pois fasistiselta valkoiselta patriarkaatilta kaakelissa.

 5. Miksi antoivat periksi noin pian? Muutama viikko lisää ja orpokotiin olisi voinut ohjata uudet pakolaiset.

 6. Siis voi saatana tuota hätää ja vainoa, mitä pakoloiset kokee Ruotsissa! On se niin kauheeta, että… Eikö nyt vokin johtoa ois pitänyt kiireesti panna säilöön, tutkintavankeuteen ja lätkäistä kunnon kakku kiven sisään, kun turvattomille noin katalan tempun järjesti. Kyllä on havaintoesimerkki siitä, että rasisminperkeleellä on kotipaikka- ja nautintaoikeus R-paskastanissa. Ja täytyy vissiin ruveta itsetutkisteluun, kun itsellä on noita kahvikuppejakin monenmoisia, aina sirppi/harava – kuviosta tuttuun hakenkreutziin ja kaikkea siltä väliltä. Kumma juttu vain, että hyvä kahvi maistuu hyvältä kahvilta mukin väristä riippumatta. Ei jumalauta jummara!

 7. Huh, onneksi taas selvittiin rahalla ettei tarvinnut alkaa kauloja veistämään sentähären

 8. Meille kelpaa mikä tahansa syy, vähäinen tai vielä vähäisempi. Tärkeintä on että, näytämme päättäväisyytemme ja lujan tahtomme asiassa kuin asiassa. Kun saamme tahtomme läpi, kiitämme Allahia. Vääräuskoiset pitää alistaa kahvikuppi kahvikupilta ja jatkaa jihadia vaatimus vaatimukselta kunnes vääräuskoiset on alistettu. Sopivin väliajoin aiheutamme terrori-iskuilla kauhua päättäjissänne ja Teissä. Käperrytte pelkoonne koska näette voimamme ettekä nosta kättänne sitä vastaan. Nauramme heikkouttanne ja syljemme vääräuskoisia jotka haluavat esiintyä liittolaisinamme. Valloitamme maanne, otamme omaisuutenne, naisenne ja lapsenne alistamme orjiksemme ja pakotamme heidät kääntymään islamiin, kieltäytyjiltä irrotamme päät. Kalifaatti on päämäärämme. Lopuksi kiitämme Allahia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.