Tuli Iranista, haki turvapaikkaa, sai sen ja lähti takaisin Iraniin lomalle

7b054eda-8f12-4a9e-92fd-fe0a8f98149a

23.4.2018

Moni saattaa muista talvella paljon julkisuutta saaneen yksintulleen afgaanilapsen Amir Nabizadehin, joka saapui Iranista Ruotsiin ja lähti heti turvapaikan ja oleskeluluvan saatuaan Iraniin parin viikon hermolomalle.

kuvakaappaus-2018-01-11-10-34-24

Nabizadeh kertoi tuollin Twitterissä:

– Olen kotona Teheranissa kolmen vuoden jälkeen. Isä ja äiti ovat iloisia, mutta haluan olla Ruotsissa. Kaipaan ystäviäni ja koulua. Täällä Teheranissa ei ole sitä turvallisuutta jota Ruotsissa on. Miten teillä menee Ruotsissa?

– Olen vilustunut, vaikka Teheranissa on 13 astetta lämmintä ja aurinko paistaa koko ajan.

– Olen takaisin Ruotsissa ja ihan kuin juur-maahan-tullut. Olen kiitollinen siitä turvallisuudesta, joita juuri-maahan-saapuneille annetaan Ruotsissa. Matka meni hyvin vaikka oli pieniä ongelmia, mutta Teheranin poliisi auttoi minua. Olen edelleen sairas ilmansaasteiden takia, joita Teheranissa on.

Näin siis tarinoi Iranista Ruotsiin tullut turvapaikanhakija, joka matkusti heti oleskeluluvan saatuaan sinne, mistä tuli Ruotsiin hakemaan turvapaikkaa ja julkisesti tarinoi asiasta Twitterissä.

Amir Nabizadein tarina kuuluu Ruotsalaisiin klassikoihin. Nabizadeh tuli Ruotsiin muutama vuosi sitten ja kertoi olevansa 15-vuotias. Hän sai oleskeluluvan ja turvapaikan. Heti kohta sen jälkeen kun hän tuli julkisuuteen Ung i Sverige-organisaation kautta, joka teki viime kesänä isoja mielenosoituksia afgaanien pakkopalautuksia vastaan, alkoi pikkuhiljaa selvitä, että mies ei ollutkaan 18, kuten viime kesänä olisi ollut, vaan vähintään 23 tai jotain.

Nabizadeh nimittäin meni vanhanaikaiseen, hän ei älynnyt poistaa netistä vanhoja blogejaan ja senssi-ilmoituksia. Kymmeniltä sivuilta tuli esille vanhoja kuvia, jossa miehellä kasvaa jo parta, vaikka ikää olisi pitänyt olla 10-11. Nabizadeh kuittasi paljastukset rasistien vainona.

Mutta kun oleskelulupa oli tullut, ei sitä enää aleta ottamaan poiskaan.

Sen jälkeen Nabizadeh painui Teheraniin parin viikon hermolomalle. Mies siis saapui Iranista Ruotsiin hakien turvapaikkaa Afganistanin perusteella, jossa ei ole ikinä käynyt, ja josta hänen vanhenmatkin ovat muuttaneet jo 80-luvun alussa pois. Miehellä ei ole mitään siteitä Afganistaniin. Silti hänelle myönnetään turvapaikka. Heti kun turvapaikka myönnetään, mies matkustaa kotiin sinne, mistä tulee, parin viikon lomalle vanhempiensa luokse.

Nyt Nabizadeh on taas vauhdissa. Hän puuhaa Ung i Sverige-järjestön kanssa suuria mieenosoituksia toukokuun alkuun aiheena pakkopalautusten lopettaminen Afganistaniin.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Tuli Iranista, haki turvapaikkaa, sai sen ja lähti takaisin Iraniin lomalle

    1. Onnistuu Ruotsissa ja Suomessaki,mutta eipä enää onnistu Itävallassa takasintulo Itävaltaan,jos lähtee turvapaikan saatuaan lomaileen siihen maahan mistä on pakolaiseksi lähteny.Itävallassa jostakin syystä on alettu käyttään järkeä pakolaisten suhteen.

  1. Eikös alaikäisenä tulleet saa uuden EU päätöksen mukaan myös perheensä uuteen asuinmaahan vaikka olisivat jo täyttäneet 18. Pitäisi olla rutiiniasia saada isä ja äitikin Ruotsiin. Sen jälkeen voikin lähteä koko perheen voimin nostalgiamatkalle Iraniin.

  2. Tyhmä ei ole joka pyytää tai jolle tyrkytetään ja ottaa vaan se idiootti/t joka maksaa.

  3. Pitää olla todella fiksu niin kuin ruotsalainen vain voi olla, että uskoo tätä turvapaikka kusetusta.

  4. TEKNISESTIHÄN tämä valehteleva paskiainen ei ole lomailemassa maasta josta väitti paenneensa. Se että viranomaiset uskoivat valehtelevan paskiaisen tulevan Afghanistanista ja olevan pikkupoika ei ole valehtelevan paskiaisen ongelma, ja TEKNISESTIHÄN valehteleva paskiainen ei ole tehnyt mitään väärin. Valehteleva paskiainen on tehnyt juuri niin kuin islam käskee, ja kuten kaikki muutkin miljoonat valehtelevat paskiaiset jotka länsimaissa loisivat. Meissä ihmisissä on se fundamentaalinen ero että joillakin on moraalia, itsekunnioitusta, kunnioitusta muita kohtaan sekä osaavat tunteä häpeää. Muslimeilla näitä ominaisuuksia ei ole.

  5. Siinä vartiaiselle sitä työvoimaa ja käsipareja jolla euroopan maat nousevat maailman valtiaiksi ja innovaation kärkimaihin. mm. laiskat Suomalaiset saavat ottaa mallia näistä ahkerista moniosaajista jotka taitavat rahan tekmisen mallin.

  6. Tuon ukon takia 100 lasta joudutaan jättämään nääntymään, toivottavasti pärjäävät syömättä.

  7. Jossakin vaiheessa tulee tilanne kun valheellisilla perusteilla annettuja oleskelupäätöksiä halutaan perua ja suvakkiasianajajat rahankiilto silmissä hyppäävät peliin mukaan valehtelijoita puolustamaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.