Värmdöläisessä vokissa sotapakolaiset eivät itse siivoa, petaa sänkyjään eivätkä tee mitään

0

img-2470.jpg

23.4.2018

Värmdössä on mielenkiintoinen tilanne Draguddenin vastaanottokeskuksessa, jossa on apeaa. Paikka on vanha pelastusarmeijan kurssikeskus, mutta ikkunta ovat rikki ja vessat likaisia.

Kuvakaappaus 2018-04-23 14-29-38Vuonna 2016 päätettiin, että Draguddenin keskus otetaan vastaanottokeskuskäyttöön. Tästä seurasi, että rasistit kävivät yöaikaan rikkomassa kaikki rakennuksen ikkunat ja paikkaa vandalisoitiin muutenkin. Siitä taas seurasi se, että paikkaan tehtiin pientä pintaremonttia. Ikkunat vaihdettiin ja sellaista peruskunnostusta tehtiin.

Mutta kun mikään ei riitä niin se ei riitä. Jostain kumman syystä on olemassa sellainen käsitys, että kun sattuu olemaan turvapaikanhakija, niin mikään normaali ihmistoimi ei koske häntä. Vessojen siivous tai pieni huoltotoimenpide. Ei. Kaikki pitää hoitaa jonkun toisen toimesta. Draguddenissa jopa sängyt pedataan turvapaikanhakijoille. Laila Nyström (kuvassa alla) kertoo, kuinka tekee auttaakseen mitä voi. Ja petaa idioottien sänkyjä.

img-2457

Muita vastaanottokeskuksen puutteita on vessojen paskaisuus. Sotapakolaiset eivät itse vaivaudu siivoamaan vessoja, ja nyt vessat ovat siivottomassa kunnossa. Pönttö on kusen keltainen ja lavuaariinkin on kustu jättäen allas huuhtelematta. Nurkissa on paskaa. Sotapakolaiset eivät vaivaudu siivoamaan. Kuva alla.

img-2418-1536x2048

 

Joku on vienyt suihkusta kynnyksen. Suihkua ei voi käyttää sen takia. (!) Suihku on siis rikkinäinen, koska kukaan miehistä ei osaa laittaa kynnystä paikalleen. Kuva alla.

img-2419-1536x2048

Kaiken kaikkiaan hyvin apeat verhot.

Advertisements
,

22 thoughts on “Värmdöläisessä vokissa sotapakolaiset eivät itse siivoa, petaa sänkyjään eivätkä tee mitään

 1. Tiedostaakohan Nyströmin Laila, että hän on käytännössä hotellisiivooja?

  Onko kuva ajalta ennen vokin avaamista vai miksi Ruotsin lippua ei ole poltettu ja korvattu Irakin/Afganistanin/ISISin lipulla?

  1. Peduiinien Keisarit ei siivoa itse,senhän jo uskontokin kieltää!

   Sitäpaitsi ,,,,, tuskinpa Kallekustaakaan itse siivoaa,vaikka on
   vain ”vääräuskoisten kuningas.

 2. Ei tuossa mitään outoa ole! Et sinäkään joudu hotellissa siivoamaan! Muslimit ovat kunniavieraita, heille pitäisi maksaa paljon enemmän koska he ovat sinua paljon arvokkaampia! MUSLIMIT PELASTAVAT EUROOPAN!!!!!

 3. Idiooteiksi sanoisin ensikädessä niitä jotka tekevät pakoloisten työt. Toiskädessä sanoisin niitä jotka haali niitä kuntaan. Ja kolmantena niitä jotka antoivat kiinteistönsä niiden käyttöön.

  Mutta, elämä on valintoja täynnä ja sen seurauksena sitä saa mitä tilaa.

 4. Paistaa läpi aika rajusti täydellinen kunnioituksen ja kiinnostuksen puute.

  Tulee mieleen ne Unkarista läpi tulleet junat joissa oli tuota remuavaa sakkia ja se miten ne oli pakko viedä joka ainoa vaunu varikolle sen yhden reissun jälkeen, joka paikassa oli ulosteita ja kaikki oli rikki. Siis, ei nämä omissakaan kotioloissa tee tarpeitaan lattioille ja seinillekin? Vai tekeekö?

  Toki jos tulee jostain Afrikasta ja koko savimaja on muutenkin koverrettu isoon norsun p…skakasaan niin mitäpä väliä sillä siinä vaiheessa on?

  Toinen mikä paistaa läpi on täysin eri kulttuuri käsitys mm. Kotitöistä.

  Ne kotityöt kun ovat täysin naisten hommia ja naisten pitäisi ne tehdä. Nyt kun tulijasakissa ei ole naisia niin ei mikään ihme että on paikat tuossa kunnossa.Pelkkiä nuoria miehiä täynnä joka ainoa VOK ja koska tulijoiden määriä eikä mitään ei kontrolloida niin naisten osuus on aivan marginaalinen.

  – Se miehen paskojen pyyhkiminen kirjaimellisesti sieltä vessan seinistä on naisten tehtävä. (Nyt voikin moni nainen miettiä olisiko sittenkin kantasuomalainen mies ihan jees juttu?) niin aikalailla Afrikan mantereella kuin Lähi-idässäkin. Lähi-idässä ne miehet menee sentään pelloille töihin ja tekee ne työt kodin ulkopuolella mutta etenkin itäisessä Afrikassa siellä pelloilla raataa ne naiset ja lapset, samalla kun miehet istuvat kahviloissa tai puiden alla kylillä.

  Ei mikään ihme että tuo kynnyskin on revitty irti… Sitä kynnystä kun on hyvä käyttää taistelunuijana seuraavassa tappelussa.

  Se tupakkakin palaa jatkuvasti sisätiloissa koska edelleen Lähi-idän maissa tupakoidaan missä huvittaa, roskat heitetään minne haluttaa kuten muuallakin kehitysmaissa ja sitten ihmetellään kun paikalliset joet ja järvet ovat pilalla ja puhdas vesi ei meinaa riittää kenellekään?

  Ai niin, siitäkin syytetään toki Euroopan kolonialisteja ja niidenkin vesistöjen puhdistamiseen, puhtaanapitolaitoksiin ja uusiin kaivoihin varatut varat ensin pummitaan YK:lta. Sitten ne varastetaan ja pihalle ostetaan se mersu ja päähän asettuu gebardinnahkainen lakki. Jossain kohti yritetään sitten alkaa tunkemaan Eurooppaa kohden?

  – Tämä on nyt sitä korkeampaa kulttuuria taas kerran käytännössä minkä jälkiä siivoamaan pitää tuoda sitten ruotsalaisia mammoja ja mummoja.

 5. Fasismin julmat kasvot 2018!!1! – edes keskitysleireillä eivät vangit joutuneet elämään tuollaisissa epäinhimillisissä ja saastaisissa oloissa kuin eläimet.Hirviömäistä kohtelua.Missä ovat ihmisoikeudet?Missä on ihmisarvo??Työttömät ja muut rasistiset juopot pitäisi velvoittaa siivoamaan ja kunnostamaan noiden lapsukaisten tilat jotta Ruotsistanin jo aivan kulman takana odottava paratiisimainen tulevaisuus ei vain vaarannu.

 6. Mitä naurettavaa paskaa te rasistit seuraavaksi keksitte, pitääkö muslimin pyyhkiä oma perseensä ja maksaa omia laskujaankin? On teillä länsimaisilla alempirotuisilla arvottomilla orjilla kovat luulot itsestänne! Odottakaapas vielä muutama vuosi, kohta loppuu se kitinä.

 7. Eikö muka Ruåtsistanissa ole vielä palkattu jokaiselle omaa perseenpyyhkijää??Luulis että jo ovat oppineet tietään ,mitä kunnianarvoiset matut vaatii..

 8. Kukaan miehistä ei voi laittaa kynnystä takaisin paikoilleen, koska silloin keskuksen muut miehet voisivat nauraa moiselle neitimäiselle käytökselle.

 9. Voi voi, ettekö Te nyt ymmärrä muslimien tapoja. Kun kunniavieraan asema on allahin lahja oikeauskoisille niin vääräuskoisten on palveltava. Jos ei palvelut tyydytä, poltetaan koko höskä ja matka hotelliin voi alkaa. Siellä on nätimmät verhot. Mukava paikka asua ja kiva tunnelma. Palvelut kohdillaan. Kiitos Allahille, hän on suurin.

 10. Voi vain tehdä vertailua ja katsoa infrastruktuuria läpsyjen kotipaskastanioissa niin yllättyykö kukaan? Näistä avaruusvientimyyjäkirurgeista ei tule koskaan tule olemaan mitään hyötyä meille.

 11. Hallituksen on viipymättä aloitettava toimet estääkseen saman tapahtumista Suomessa, Naisille on määrättävä pakollinen asevelvollisuus-, ja siviilipalvelusaika.

 12. Laila Nyström todennäköisesti kokee olevansa hyvä ihminen auttaessaan ”sotapakoloisia”, mutta todellisuudessa kyse on siitä että röyhkeät opportunistit Lähi-Idästä hyväksikäyttävät armotta ruotsalaisten naiviutta sekä hyväuskoisuutta.

  Itse toivoisin että Ruotsi olisi 100% monokulttuurinen maa, mutta Lailan hyväuskoisuus johtuu siitä että hän on kasvanut aikuiseksi monokulttuurisessa maassa, jossa joka ainoa oli 100% rehellinen ja kunnollinen ihminen, joten hänen ymmärrykseensä ei mahdu ajatus huijaamisesta. Toisin sanoen: Monokulttuurisesta taustastaan johtuen hän olettaa että joka ainoa ihminen maailmassa omaa samat arvot kuin ruotsalainen. Hän ei yksinkertaisesti ymmärrä että maailmassa on erilaisia kulttuureita, osan kulttuureista ollessa hyviä osan huonoja.

  1. Juuri näin se on eli hyväuskoista ja kilttiä käytetään aina hyväksi ja varsinkin nämä partaheput ovat sen taidon mestareita sanoo:

   Naulan kantaan kirjoitit!

 13. Ymmärrän kirjoittajien tunteet, Venäläiset ovat tottuneet elämään myös paskan hajuisissa paikoissa, kenties nämä ovat rodullista sukua venäläisille. No sinnehän näillä ei ole asiaa, heillä on omat paskansa siivottavana.

 14. Antaisivat noittien loisten olla omissa paskoissa, helvettiäkö noita hyysää. Tässäkin olisi Suomen tapa joka oli voimissan vielä 1900-luvun alussa. Laiskat vietiin suolle suota kuokkimaan vedellä ja leivällä ja aseistettu vartija vartioimaan. Johan tulisi haluja omien paskojen siivoamiseen kun kuokkisi suota talvipakkasella ja kesällä itikoiden syödessä.

  1. Kuokkavieraat menkööt takaisin omaan maahansa kuokkimaan. Siellä riittää kuokittavaa ja muutakin hommaa.

 15. Käsienpesu auttaisi lavuaarin huuhtelussa, mutta sehän on ihan homojen hommaa. Jokainen keski-ikäinen pakolainen tietää, että oikealla kädellä osoitetaan Allahin olevan se yksi ja ainut ja vasurilla ronkitaan persettä. Pönttöä ei huuhdella, koska se kutkuttaa kivasti, kun laskee toisen miehen tuotosten päälle.

 16. Jos vesi on rautapitoista kutsutaan sitä paikallislehdessä ”myrkilliseksi” jotta kerättäisiin mahdollisimman paljon sympatiaa ja sääliä turvisraukoille joita näin sikamaisesti kohdellaan. Miksei heille ostettu heti kättelyssä jo omia omakotitaloja?

  Nämä auttajanaikkoset luulevat tekevänsä jotakin valtavan hyvää vaikka itseasiassa tekevät jotakin valtavan pahaa. Ei Ruotsiin 60-70- luvulla tulleitten suomalaisten sänkyjäkään kukaan tullut petaamaan. Miksi ei? Vaadin selitystä!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.