Kuukauden takainen lapsiavioliittotapaus jatkuu hovioikeudessa

0

24.4.2018

Syyttäjä valittaa Värmlandin käräjäoikeuden päätöksestä, jossa lapsen pakkoavioliittotapauksessa sulhanen vapautettiin syytteistä.

Lapsen vanhemmat tuomittiin pakkoavioliiton järjestämisestä 4. maaliskuuta, kun he olivat yrittäneet loppuvuodesta 2015 naittaa tuolloin 13-vuotiaan tyttärensä tämän 24-vuotiaan serkkunsa kanssa. Oikeudessa sulhasen osuutta ei osattu arvioida, sillä ns. avioliittosopimuksesta oli epäselvyyksiä. Oikeus vapautti sulhasen, koska avioliittosopimuksen mukaan mies ei täysin ollut varma oliko avioliitto tytön tahdon mukainen.

Syyttäjä kertoo SR:lle, että sulhanen kuitenkin oli itse mukana järjestämässä avioliittoa eikä kyseessä ollut mikään pakkoavioliiton yritys, vaan täysimittainen avioliittosopimus.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Kuukauden takainen lapsiavioliittotapaus jatkuu hovioikeudessa

  1. ” Täysmittainen avioliittosopimus ” Häh ? 13 vuotiaan tytön avioliitto Ruotsissa ? Mitä sanoo Ruotsin laki lapsiavioliitoista ?Kyllä ruotsalaiset on totaalisesti menettäneet otteensa siihen, mitä heidän maassaan nykyään tapahtuu.

  2. Meidän sharia-lain mukaan liitto on voimassa ja pätevä. Tulette näkemään että näin on. Me paskat välitämme vaikka asia tuli Ruotsin viranomaisten tietoon ja oikeuskäsittelyyn. Ette mahda meille mitään koska islam ja sharia ovat voimakkaampia kuin Teidän länsimaiset lakinne. Insh Allah.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.