Tallinnassa raiskattiin 23-vuotias suomalainen nainen- irakilainen vangittu epäiltynä

0

Screenshot from 2018-04-24 20-12-29

24.4.2018

Virossa Tallinnan poliisi otti lauantaina kiinni 35 -vuotiaan Irakin kansalaisen epäiltynä suomalaisen 23-vuotaan naisen raiskaamisesta Tallinnassa. Mies vangittiin eilen epäiltynä teosta.

Raiskaus tapahtui 14. huhtikuuta Tallinnan kaupunkialueen kupeessa Raua-kadulla. Nainen teki asiasta ilmoituksen. Hän ei tarvinnut sairaalahoitoa.

Poliisialueen johtaja Reimo Raivet kertoo Postimees-lehdelle, että teko on hyvin poikkeuksellinen Virossa. Ulkomaalaisten raiskaukset ovat vielä harvinaisempia.

– Havaitsimme välittömästi teon jälkeen kyseisen tekijän silminnäkijöiden ja saatavilla olevien tietojen perusteella. Mies otettiin kiinni 22. huhtikuuta ja kiinnioton tunnistustilanteessa meitä auttoivat vartiointiliikkeen työntekijät.

Raivetin mukaan tällaiset katuraiskaukset, joissa uhri ja tekijä eivät tunne toisiaan ovat hyvin harvinaisia Virossa. Niin ikään Raivet kertoo, että kun asioista kerrotaan nopeasti poliisille, niihin voidaan myös reagoida nopeasti.

Raivat kertoo Postimeehelle, että oikeustoimet irakilaista vastaan aloitetaan siinä järjestyksessä kuin rikoslaki sen määrää. Syyttäjä vaati miehen vangitsemista ja oikeus myöntyi siihen.

Postimees

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Tallinnassa raiskattiin 23-vuotias suomalainen nainen- irakilainen vangittu epäiltynä

 1. Nyt vei pippeli pakolaista väärässä paikassa: Tuomio voi olla Virossa tuntuva, Viron vankilat lienevät oikeita vankiloita, ei ole muslimijengiä tukena ja sympatiaa ei heru muilta vangeilta.

  1. Nyt irakilaisella ei tainu olla tietoa siitä,että Viro ei ole yhtäkuin Suomi nuissa raiskauksista tulevissa rangaistuksissa.Suomessa irakilainen kunnialansalainen voi päästä ehdonalaisella ja pikku moitteella,Virossa tulee linnatuomio ja viron vankilat ei ole mitään huvikeskuksia kuten suomessa.

   Samalla virolaiset sai selvän varoituksen siitä,mitä seuraa jos nuita kehitysmaamuslimeita maahan aletaan päästämään.

 2. Taas osoitus siitä, ettei tarvita kuin promillen murto-osia
  koneinsinöörejä kun rikastaminen alkaa.

  Toivottavasti virolaiset ottavat tuosta onkeensa ja
  käsittävät, että heille on alkanut vuosikymmeniä kestävä
  EU:n ja suvakkien käymä väsytystaistelu jonka tarkoituksena
  on monikulttuuristaa heidän maansa.

  Periksi ei saa antaa nanometriäkään, hivutustaktiikalla jota
  käydään kaikkialla yhteiskunnassa asiat ovat lännessä paskottu.

  Ja sama koskee myös suomalaisia pikkukuntia, joissa osassa
  ollaan itsetyytyväisesti ja osittain varmaan myös vahingoniloisesti
  seurattu ”etelän” hulluutta! Uskokaa pois heinäkengät, tätä
  syöpää levitetään kyllä aikanaan teillekin.

  Toivottavasti taannoinen matuvyöry herätti ihmiset ja että he
  myös muistavat sen opetuksen ensi vaaleissa!

  1. Anteeksi vaan, on pakko vielä lisätä tähän tämä artikkeli:

   http://beta.oikeamedia.com/o1-64706

   ”Belgiasta tulossa ensimmäinen islamilainen valtio Euroopassa”

   Tuossa artikkelissa kuvataan se lopputulema mikä tällä
   monikulttuuriprojektilla on. Täydellinen monikulttuurivaltio.

   Toivon kaikesta sydämestäni, että eteläinen kovia kokenut
   veljeskansamme ymmärtää tämän vaaran eivätkä väsy EU:n
   tulevan loputtoman propagandavyörytyksen tai taloudellisen
   kiristyksen edessä!

   1. Miksi tuon hyökkäävän muslimin naama oli sumenettu videolla?
    Ilmeisesti ei ole tarkotuskaan nuita tunnistaa,saavan rankaisematta tehä
    tuomosta euroopan kaduilla.Ajatelkaapa sitä,että nuo lisääntyvät jatkuvasti
    euroopassa,mädättäjäpolitikkojen ansiosta.

 3. Tarina ei kerro oliko Iraki Suomesta vai joku harvoista Eestiin harhautuneista ? Jos tuomio on linnaa niin lusiiko silloin missä ? Toivottavasti Eestissä koska siellä rikos on tapahtunut vaikka uhri oli suomalainen.

   1. Tuo ei ole ihan varmaa, oliko kyseessä Virossa asuva turvis, mutta se on selvityksen alla ja saadaan tieto huomenna tai lähipäivinä. Itse arvioisin kuitenkin kyseessä olevan uussuomalainen, sillä irakilaisia Virossa on niin vähän, että kyseessä olisi tosiaankin lottovoittoon verrattava tapaus..

 4. Virokin on saanut aitoa lähi-itäläistä kulttuuria osakseen. Nyt kova tuomio, 20 vuotta linnaa niin eiköhän seuraava rättipää mieti seuraavaa raiskausta.

 5. Ihmisoikeudet eivät kuulu tänne tai Eurooppaan laittomasti tulleille Matuille. Eihän tienvarsilla olevilla koiranpaskoillakaan sitä ole, Miksi siis kävelevät koiranpaskat ne saisivat. Nämä ns. Ihmisen esiasteet eivät koskaan tule kunnioittamaan ihmisoikeuksia eivätkä integroituminen länsimaisiin tapoihin ja arvoihin. Koko ihmiskunnalle olisi parasta jos täällä jo loisivat poistettaisiin kotimaahansa missä saisivat aivan rauhassa raiskata lampaita,kameleita ja omia karvaisia naisia ja lapsiaan.

 6. Kumma juttu kun tämä iRakilainen moniosaava avaruusinsinööri ei löytänyt uhriksensa virolaista (tai viron-venäläistä) daamia vaan suomalaisen? Olisiko niin, että näin pikkuilkeästi sanottuna eestittäret osaavat varoa näitä ”etelän mokkakikkeleitä”? Ja onko ollut monta ”läheltä piti tilannetta” ennen tätä keissiä? Nyt vain sattui oikeanlainen uhri kohdalle.

  Seuraavaksi vuorossa sitten lienee ns. kylddyrellinen joukkorikastustapaus Tallinnassa….

  1. Virolaisilla on edelleenkin hyvä muisti siitä, millaista oli elää vieraan vallan alla. Ovat siis läksynsä oppineet. Pitäisiköhän perustaa jonkinlainen kilpineito-osasto naisille? Tässä olisi yksi halukas.

 7. Seurasiko irakki suomineitoa laivalla tallinnaan asti että pääsi käsiksi. Eikö osannut suomen puolella tehdä tekosiaan? On siinäkin tapaus, ehkäpä virolaiset nauravat makeasti, kun voivat vain seurata sivusta suomalaisten hölmöilyä, joka näyttää jatkuvan maailman tappiin.

 8. ” Havaitsimme välittömästi teon jälkeen kyseisen tekijän silminnäkijöiden ja saatavilla olevien tietojen perusteella ”

  Niinpä. Miksiköhän (retoorinen kysymys) esim Malmössa , Tukholmassa ja Göteborgissa on vaikeampaa havaita ”välittömästi” epäilty henkilö …
  Antaa viitteet ennalta ehkäisevään toimintamalliin, mutta mutta mehän emme …

 9. Virossa raiskaaja saa oikean tuomion ja oikean rangaistuksen. Suomeen ei pidä tuoda lusimaan vaikka olisi turvapaikanhakija.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.