Ruotsin lapsiavioliitot, 120 db, Telford – miksi valtamediat vaikenevat?

0

cadcb12f5a5177ba91bc33c6a78251ea

25.5.2018

Moni tämän median lukijoista muistanee Ruotsissa sosiaaliministeriön toimeenpanosta tehdyn esitteen ”Sinulle joka olet naimisissa lapsen kanssa”. Kiirestihän se – jopa Ruotsissa – jouduttiin ottamaan pois ”jakelusta” ja selitystehtaalla oli taas töitä.

Tosiasiassa yksinomaan 2015 maahanmuutossa ja sen seurauksissa (= perheenyhdistämiset) on Ruotsissa tiedossa olevia ja yhteiskunnan näin hyväksymiä (!) lapsiavioliittoja yli 300 – eli vanhat(kin) ukot elävät yhdessä lapsivaimojensa kanssa Ruotsin veronmaksajien tukemina. Eli tosiasiassa esitteellä oli töitä ja tilaus – sitä ei vain poliittisen oikeamielisyyden johdosta koskaan kerrottu.

Toinen vastaava, vaikenemisen tai kosketusarkuuden johdosta hirvittäviin seurauksiin johtanut tapaus on Telfordin pedofiilihärvä Englannissa, missä pakistanilaiset maahanmuuttajat käyttivät sijaiskoteihin siirrettyjä tai kotioloistaan karanneita – siis muutenkin heikossa asemassa olevia – lapsia vuosikymmeniä hyväkseen (useita tapauksia eteni aina lasten murhaamiseen) järjestelmällisesti ja suorastaan business-mielessä, jossa paikalliset taksikuskit olivat usein keskeisiä hahmoja niin tiedon levittämisessä uusista ”tarjouksista” kuin itse asiakkaiden ja uhrien hankkijoina. Vaikka paikallinen poliisimestari on leimannut yli 1000 alaikäiseen kohdistuneen seksuaalirikosten määrän olevan vain liioittelua, niin yksinomaan 2010-luvulla rekisteröityjä tapauksia lasten hyväksikäytöstä tällä alueella on useita satoja (!).

Ja edelleen jatkokysymys: miten tämä oli mahdollista, vuosien, jopa vuosikymmenien ajan kenenkään puuttumatta asiaan?

Kolmas erittäin ajankohtainen vaikenemisen kohde on #120 db. Termi tulee Saksan viime vuosien myyntimenestyksestä – naisille tarkoitettu taskuhälytin –  minka äänen teho on juuri 120 desibeliä. Miksi tällaiselle apuvälineelle on ykskaks tullut tarve ja tilaus? Ja miksi valtamedia vaikenee täysin liikkeestä #120 db, mikä on saksalaisten naisten ruohonjuuritasolta aloittama liike, jolla halutaan kohdistaa huomio maahanmuuttajien aiheuttamiin brutaaleihin kaikenikäisiin naisiin kohdistamaan väkivaltaan. Liikkeen järjestämissä mielenosoituksissa ja tapahtumissa (Berliini, Cottbus, Kandel, Buttrop..) on ollut tänä vuonna jo useita tuhansia (!) osallistujia.

Koska tämän liikkeen marsseissa ja tapahtumissa ei ole mukana sateenvarjolippuja eikä pikkulapsia  S/M-asuissa, niin liikettä on esimerkiksi Antifa häirinnyt ”natsiliikkeenä” ja vähintäänkin ”white power” -ääriliikkenä ja onpa jopa samojen asioiden (=naisten oikeuden, naisten suojeleminen miehiseltä väkivallalta)  puolesta kampanjoiva MeToo -liike kieltänyt #120 db:n mielenilmaisut tapahtumissaan. Ja eroja toki liikkeistä on toisen keskittyessä leimaamaan kaikki miehet siitä että 10 vuotta sitten joku on läimäyttänyt avokämmenellä takalistoon tai kurkannut liian pitkään (liian uurrettuun?) kaula-aukkoon. Toisen liikkeen teemana puolestaan huomion kiinnittäminen räjähdysmäisesti nyt  kasvavaan brutaaliin seksuaaliväkivaltaan naisia kohtaan – ja koska tämä nousu korreloi aivan liian voimakkaasti EU:n avoimien ovien politiikkaan maahanmuutossa niin siksi tämäki on poliittisesti vääräoppista ja siksi siitäkin vaietaan.

Eli jokaisesta kolmesta kohdasta löytyy yhteinen nimittäjä:

Kun taustalla olevan ”häiriön” takana on tietty käsittämättömästä syystä ekslusiivisen suojelun saanut uskonto, niin tämä vaientaa niin poliitikot kuin valtamediankin.

Tätä hirveyttä ylläpitää siis karmaiseva pelko leimautua rasistiksi (islam ei ole muuten rotu) ja jatkuva varoittelu kaiken tuhoavasta vihapuheesta, minkä kitkemiseen käytetään enemmän voimia kuin lapsiavioliittojen kieltämiseen Ruotsissa (kielto pitäisi olla itsestäänselvyys), tai lopettamaan pakistanilaisten pedofiiliringien systemaattinen toiminta (Englannissa lapsiin kohdistuvista törkeistä seksuaalirikoksista tuomituista oli 87% pakistanilaisia kun he edustavat vain 1,25% prosenttia maan väestöstä) tai ollaan ihan kuulematta (#120db!) ja mainitsematta tätä liikettä, koska he ovat todistaneet 2015 maahantunkeutumisen islamilaisista maista korreloituvan täsmällisesti räjähdysmäisesti kasvaneisiin törkeisiin seksuaalirikoksiin. Saksassa ilmoitetaan päivittäin (!) keskimäärin 10 ahdistelutapausta poliisille ja tuomittujen turvapaikanhakijoiden määrä kasvaa.

Tällä hetkellä Saksassa luvatta olevien ja jo kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautuslentoihin tarvitaan lähes 20.000 lentokonetta. Ekslusiivisesti.

Lähteitä,

Telford:

http://www.bbc.com/news/uk-england-shropshire-43385049

#120db esittely (englanniksi):

 

Advertisements
, ,

6 thoughts on “Ruotsin lapsiavioliitot, 120 db, Telford – miksi valtamediat vaikenevat?

  1. ”Ruotsin lapsiavioliitot” tarkoitit tietysti Ruotsin laillinen pedofilia?

    1. Sitähän se, Muhammedillakin – islamistien miehisyyden esikuva ja roolimodelli – viimeinen vaimo (se numero 13., vain 11 yhtäaikaa vaikka Koraani suosittelee vain neljää..) oli nipinnapin ehtinyt 9 vuotta täyttää.

  2. Suura 4:34 Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä, mutta jos he silloin tottelevat teitä, niin älkää etsikö riitaa heidän kanssaan. Katso, Jumala on ylevä ja suuri. ( lapsiavioliitot ovat islaminuskoisten hellää huolenpitoa heikommasta sukupuolesta, tottakai allhin antamaa lahjaa pitää myös käyttää eikä ylenkatsoa sitä mikä on jumalalta saatu ) Insh Allah.

  3. Valitettavasti näitä Koraanin sanomia ei haluta sivistyneen maailman korviin. Jopa uudet käännökset Koraanista ovat pehmennettyjä ja sokerikuorrutettuja. Vain fakta.
    Rauhan uskonto – anna mun kaikki kestää.

  4. Ruotsissa vain valkoiset lihaa syövät ruotsiaanomiehet ovat syyllisiä, Suomessa vastaavasti suomiaanot.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.