Tiesitkö, että eritrealainen voi muuttaa Italiaan aivan vapaasti ilman turvapaikkahakemuksia?

0

Screenshot from 2018-04-25 14-43-46

25.4.2018

Ville Tavion kirjallinen kysymys Eduskunnassa osoittaa hyvää tietoisuutta ja suuntaa asioiden kulussa. Kuka julkisuudessa ollut toinen kansanedustaja tm henkilö on osannut tähän asti selväsanaisesti kyseenalaista ertireaanojen lennättämäisen Pohjois-Eurooppaan?

Lisään Tavion juttuun sen seikan, joka tulee hyvin harvoin esille missään, mutta joka on aivan oleellinen asia tajuta miksi eritreaanot alkavat sotapakolaisiksi juuri Pohjoismaihin tai Saksaan.

Eritrea on Italian entinen siirtomaa vuodesta 1890 aina jonnekin toisen maailmansodan jälkipuoliskolle, jolloin Britannia valtasi maan Saksalta. Sen jälkeen mukana kuvioissa on ollut YK:n alaisuudessa toimiminen ja erilaiset sotakuviot Etiopian kanssa, viimeisin 1998, jolloin sodittiin pari vuotta. Eritrea itsenäistyi -93. Sen jälkeen maassa on ollut rauhallista lukuunottamatta tuota yhtä pikku sotaa, joka sekin on enempi keihäin käytyä pullistelua kuin oikeaa sotaa.

Koska Eritrea on siis Italian entinen alusmaa, ovat italialaiset säilyttäneet eritrealaisille joitakin pikku etuuksia. Mm. sen, että kuka tahansa eritrealainen voi aika helposti muutta Italiaan ilman mitään eritystä perustetta. Eritrealaisia ollaankin käytetty varsinkin takavuosina Italiana suurilla viinitiloilla työvoimana. Eritrealaisten on annettu muuttaa Italiaan ja nämä ovat keränneet viinirypäleitä palkkaa vastaan.

Aika hurja tilanne vai mitä? Eritrealaiset saavat muuttaa Italiaan vapaasti, mutta hakeutuvat kuitenkin Pohjoismaihin tai Saksaan sotapakolaisina.

Kyse on tietenkin siitä, että Italiassa viinitiloilla rahan eteen joutuu tekemään pitkää päivää kun taas Suomessa tai Ruotsissa rahan eteen saa nukkua puolille päiville tekemättä mitään. Niin ikään pohjoisesta saa ilmaisen asunnon, kun taas viinitiloilla joutuu asumaan renkituvissa, jos ei itse saa hankittua asuntoa.

Myös Italia käyttää tätä hyväkseen. He ottavat aivan normaalisti eritrealaisten turvapaikkahakemukset vastaan, jotta näitä saadaan sen jälkeen siirrettyä toisten maiden niskoille taakanjako-ohjelmalla. Italia siis ottaa vastaan eritrealaisten turvapaikkahakemuksia, vaikka eritrealaiset voivat muuttaa maahan ihan vapaasti.

Eritrealaisten lennättäminen taakanjaolla ympäri Eurooppaa on turvapaikkapolitiikan yksi tyyliesimerkki siitä, miten afrikkalaiset ovat löytäneet hyvin toimivan automaatin eurooppalaistesta hyväuskoisesta turvapaikkapolitiikasta. Kirjaesimerkki täydellisestä bluffista.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Tiesitkö, että eritrealainen voi muuttaa Italiaan aivan vapaasti ilman turvapaikkahakemuksia?

 1. Voi Luojan pyssyt. Montakohan muuta vastaavaa musunreikää vielä löytyykään? Tähän on saatava loppu. Mahtaakohan Ruotsin nykyinen tyhmä vihervassarihallitus edes tietää asiasta? Well, vaikka tietäisi niin tokko tajuaisi tai välittäisi…

 2. Turun puukottajakin oli marokkolainen juhlapaik ei kun turvapaikanhakija vaikka mitään sotaa marokossa ei ole.Kyllä tämä on niin ihme touhua.

 3. Kyllä tämä on tiedetty jo useamman vuoden. Paavo on valistanut meitä jo aikapäiviä Monokulttuurin lähetyksessä. EU tietää tämän. Viimepäivinä Ranskan Macron ja itse juoppo Juncker ovat liputtaneet afrikkalaisten invaasion olevan euroopan pelastus ja ainoa vaihtoehto. Koko vitun keharien hyysäys on EU vetoinen hanke koska EU ja jäsenmaat ovat sitoutuneet UN agenda 2030 sopimukseen jossa siirtolaisuutta kolmansista maista suositellaan ja pidetään jopa tavoiteltavana. Uutta maailmajärjestystä ajetaan kuin käärmettä pyssynpiippuun ja 150-200 miljoonan mustan tännepäästäminen vuoteen 2050 mennessä tekee perinteisistä kansallisvaltioista selvää. Jos hanke toteutuu ei Suomi ole suomalainen Suomi 100 vuoden kuluttua vaan kahvinruskeaa väestöä raapii perseitään siellä missä Ryynäset ja Horttanaiset vielä tänään. Miltä tuntuu, häh ?

 4. Eritrean naapurissa, uinti-/kävelymatkan päässä mielenkiintoisia lomakohteita.
  -Djibouti 949 333 mustaa lärviä, joista 94-99% muslimeja, n.916 000
  -Etiopia 99 400 000 mustaa, joista 33,9% muslimeja, n.33,7milj
  -Sudan 34 848 000 tosi tummaa, joista 96,7% muslimeja, n.33,7milj
  -Somalia 10 428 043 hiukka vaaleampaa, joista muslimeja, n.10,4milj
  -Jemen 28 036 968 rättipäätä, joista muslimeja 28milj

  -ja tietysti Eritrea 5 228 000 parempaa pakolaista, joista 48% musluja, n.2,5milj

  Semmoinen 109 216 000 muslimia tulossa eritrealaisina hyvin helposti. Muut siihen päälle tietty.

  Luvut pyöristetty ja sitten vasta laskettu yhteen. Naaman väri saattaa poiketa ilmoitetusta, eikä pyyhe välttämättä ole päähineenä kellään. Laskuvirheet todennäköisiä, mutta suuntaa-antavia.

 5. Siis että Eritreasta kuka vaan voi muuttaa Italiaan ja saa automaattisesti oikeuden oleskella Italiassa? Ymmärsinkö oikein. Olisiko tälle tiedolle lähdettä. Hieno juttu eritrealaisille ja sellaisina uskottavasti esiintyville. Pääsee Eurooppaan ja voi saada ilmaisen elämän.

  1. Melkein kuka tahansa eritreaano voi muuttaa Italiaan maiden välisellä sopimuksella, joka pohjautuu tähän siirtomaa-aikaan. Italia käytti takavuosina tyyliin 70-80-luvuilla eritrealaista työvoimaa hyväksi viinitiloilla.

   Tälle ei ole olemassa mitään sellaista lähdettä kuin Helsingin Sanomat, SVT tai yle. En siis voi linkata jotain tällaista ”luotettavaa lähdettä”.

   Kaikki tietoni perustuvat Ruotsin maahanmuutoviraston tietoihin, joita olen kaivellut vuosia. Ainoa, joka näistä on kirjoittanut on ns. Migga eli Merit Wagerin blogi.

   1. Kiitos vastauksesta. Kyselin asiaa siksi, että olisi mukava antaa linkki johonkin Italian lakitekstiin. Italian ja Eritrean välinen sopimus siis de facto avaa Schengen-alueen eritrealaisille. Ratkaisu olisi Italian irroittaminen Schengen-alueesta.

    Ehkä myös muilla EU-mailla on vastaavia sopimuksia niiden entisten siirtomaiden kanssa.

    Schengen-sopimus tuo mukanaan haittoja, joita ei osattu ennakoida sitä tehdessä. Suomen olisi parasta irtaantua sopimuksesta jo nyt. Eikä tässä kaikki! Tulevaisuudessa Pohjoismaiden passivapauskäytännön ulkopuolelle pitänee jättää Ruotsi.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjoismainen_passivapaus

    1. Ohessa linkki englanninkielisen openmigration.org – sivujen tietopakettiin Ertirealaisten hakeutumisesta Eurooppaan. https://openmigration.org/en/analyses/5-things-everyone-should-know-about-eritrean-refugees/
     Suurin yksittäinen syy on 18-34 -vuotisiden miesten halu välttää joutumasta pakolliseen 18 kuukauden pituiseen asevelvelvollisuuteen. Viime vuonna sekä Tanska että Iso-Britannia tekivät päätöksen lopettaa vastaanottamasta eritrealaisten turvapaikka-anomuksia koska ihmisoikeustilanne maassa on kohentunut.

     1. Korjaus edelliseen: UK ja Tanska tekivät jo vuonna 2014 päätöksen olla ottamasta vastaan eritrealaisia turvapaikka-anomuksia…

 6. Lennätettiinkö näitä eritrealaisia italiasta yön pimeydessä Suomen lentokentille ja SPR:n turvaan?
  Tästä ilmasillasta ja maturahdista pitäisi ehdottomasti tehdä syväluotaava seuranta-artikkelien sarja.
  Eritreaanot pakenevat Italian sotaa ja vainoa Suomineidon sylkkyyn mutta joutuvat maksamaan Eritreaan veroja migrin refugeepalkasta, voi maailman julmuutta…

 7. Noitahan lennätettiin Ouluun salassa SPR:n täysihoitoon irakilaisten tilalle. Arabit suuttuivat ja lähtivät takaisin Paskastaniin, kun eivät päässeetkään asumaan Sipilän omakotitaloon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.