Vuoden 2017 yksintulleista noin 75 % valehteli ikänsä

asgasghas

25.4.2018

Ruotsin oikeuslääketieteellisen tutkimuskeskuksen tilasto vuoden 2017 ikätestauksista osoittaa, että noin 75 % yksintulleista, joille tehtiin ikätesti, kertoi väärän iän.

Lääketieteellinen tutkimuskeskus sai maahanmuuttovirastolta vuonna 2017 yhteensä 10 701 toimeksiantoa, joissa pyydettiin lääketieteellistä iän määritystä. Tuloksien mukaan:

 • 66:ssa tapauksessa ikää ei voitu määritellä.
 • 8 007:ssä tapauksessa tutkittava oli 18 vuotias tai vanhempi.
 • 119:sta tapausessa tutkittava oli mahdollisesti 18 tai vanhempi.
 • 1 425:ssä tapauksessa tutkittava oli alle 18 vuotias.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Vuoden 2017 yksintulleista noin 75 % valehteli ikänsä

 1. Kuuluu islamilaiseen kulttuuriin, valehdellaan ja liioitellaan, eli ei mitään uutta. Vielä kun päättäviin viranomaisiin saisi taottua kalloihin tämän totuuden. 99,9% tarinoista on paskan jauhamista. Tuo 1% tulee että ovat lähteneet paremman elämän toivossa, länsimaat ja veronmaksajat maksavat koko lystin.

  1. Ruotsin poliisiin voi aina luottaa. Ny poliisi dementoi murhan eikä se ollut edes nainen vaan mies joka löydettiin.

 2. Kuinka monelle prosentille näistä itseään alaikäisiksi väittäviksi tuo ikätesti ylipäänsä tehdään? Mikäli tehtäisiin jokaiselle, sehän olisi silkkaa säästöä (riippumatta testin hinnasta) koska näihin ”alaikäisiin” kuluu huomattavasti enemmän rahaa kuin täysi-ikäisiin. En tiedä Ruotsin käytäntöä, mutta ainakin Suomessa yli 18-vuotiaiden perheenyhdistämisanomuksiin suhtaudutaan nykyään melko nuivasti, alaikäisten anomukset menevät tietyin ehdoin (joita ei välttämättä kylläkään noudateta) läpi. Jos Hassan, 14 v. onkin todistetusti 26 v. eikä saakaan iskää, äiskää ja 13 sisarustaan seurakseen, kukin voi itsekseen laskea paljonko veronmaksajien rahaa säästyy. Kaksinumeroisista miljoonista kuitenkin puhutaan yhden perheen elinkaaren osalta. Ja kuinka monta prosenttia turvallisuustaso nousee, kun maassa on 16 kpl hassanilaista vähemmän?

 3. Jos koiraa palkitsee siitä, että hän paskantaa nurkkiin, tietenkin hän paskoo nurkkiin.

  Muslimi palkitaan valehtelusta, tietenkin se valehtelee.

  Rehellistä muslimia tuskin lottovoitto kohtaa. tira tuossa yllä arvuutteli muslimin elinkaarikustannuksia. Norjassa laskettu, että ½ miljoonaa menee, pari kertaa lukenut, että meneepi miljoona. Uskaltaisiko laskea hieman. 2015 ja jälkeen tullut ehkä 50000 muslimia, jotka eivät takaisin Ruotsiin suostu lähtemään. Joka ukko perheenyhdistetään, saattepa nähdä parin mellakan jälkeen. Ihan ydinperhettä noin alkuun tulee, sanotaan 3 kpl/ähly. Tekee 200000 persettä. Kerro puolella miljoonalla, tulee satamiljardia? Kerro miljoonalla, tulee kaksisataamiljardia? Siis valtionvelka, tai se kertaa 2. Ei tunnu missään. Jos joka vuosi vyöryisi 50000 ukkoa (miksei olisi mahdollista), pitää velkaa ottaa aivan ***tanasti vuosittain. Muslimit eivät kuitenkaan maailmasta lopu. Pitää olla ekaluokkalaisen tasolla, että kannattaa moista touhua. Pääministeristä lähtien…

 4. Tullessa valehtelemme olevamme 16v. Kun ikätestiä ei tehdä ja elätätte meidät sopivan vanhoiksi tulemme itse ikätesteihin. Eläkkeenmaksut lankeavat meille 10 vuotta aiemmin kuin luulitte. Arvaa naurattaako meitä silloin makeasti ? Olette taas näyttäneet hölmöytenne ja heikkoutenne islamin edessä. Tämä tietenkin senaikaa kunnes pakotamme Teidät orjiksemme ja jokainen oikeauskoinen nostaa jizya rahaa raadantanne tuloksista. Bismillah.

 5. Jännää on vielä, että näille hankalimmille tapauksille (joilla ei mitään papereita, ei edes hyvää tarinaa – ei edes iästä – migrille kerrottavaksi) Ruotsissa tarjotaan Center (Sipilän tauti täällä?) -puolueen tuella vastoin muita täysjärkisiä mahdollisuutta jäädä suorittamaan lukio loppuun. Kukaan ei ole vilkaissut heidän (9000 partalasta kaikkiaan) alkaneita – surkeita – koulutuloksia, kukaan ei ole huomannut, että opettajista (ja erityisesti niistä joille ruotsia pitäisi opettaa ensimmäisenä vieraana kielenä!) on maassa huutava pula. Kustannus vain miljardi eikä tunnu missään. Olisi ymmärtänyt jos vihreät ja kommunistit tällaista esittävät yhteiskuntajärjestelmän ja -järjestyksen tuhoamiseksi, mutta keskustapuolue??? Ei mitään järkeä, ei mitään toivoa..
  https://lararnastidning.se/forslag-pa-ny-chans-for-ensamkommande-klart/

 6. Kyllä luvut Suomessa olisivat samaa luokkaa, jos tuollainen tutkimus tehtäisiin noin laajana. Valehtelemalla ovat kymmenet tuhannet saaneet elinkäisen elatuksen, asunnon ja ilmaiset palvelut.

 7. Enpä olis uskonut että prosentti on noin korkea. Olisin luullut sen olevan paljon korkeampi.

  1. Varsinaiss-Suomessa todettuna noin 99% valehtelee ikänsä nuoremmaksi. Lisäksi nostavat tukiansa 6 -10 eri nimellä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.