Irakilainen tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen törkeästä raiskauksesta

Screenshot from 2018-04-26 15-05-02.png

26.4.2018

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi 1.12.1987 syntyneen irakilaisen Ali Abbas Mohammedin törkeästä raiskauksta ja huumausainerikoksesta kolmen vuoden vankeuteen. Mohammed määrättiin odottamaan tuomion lainvoimaisuutta vangittuna.

30- vuotias Mohammed oli tammikuun 21. päivä ollut Lahdessa liikkeellä ja tavannut 14-vuotiaan suomalaisen tytön. Tyttö kertoo oikeudelle, että oli saanut Mohammedista mukavan kuvan ja lähtenyt tämän mukaan säälistä, koska Mohammed oli yksinäinen. Asunnolla istuttiin ensituimaan sohvalla ja polteltiin hashista. Tuolloin Mohammed oli alkanut hipelöimään tyttöä, joka oli useaan otteeseen kieltänyt.

Kun Mohammed oli ruinannut mm. sanoen ”please”, oli tyttö alkanut itkemään. Sen jälkeen pyydeltiin anteeksi ja Mohammed kertoi olevansa huono mies. Tyttö kertoi, että vaikka hän ei halunnut seksiä, ei Mohammed ollut huono. Mohammed ilostui.

Ilta jatkui nyt siten, että Mohammed veti tytön puoleensa lukiten tämän kädet ja sai vedettyä tytön housut pois. Mies yritti työntää elintään tytön suuhun, mutta se ei onnistunut, koska tyttö piti suunsa kiinni. Nyt Mohammed työnsi sormensa tytön alapäähän ja sen jälkeen raiskasi tytön. Mies piti teon aikana tytön käsistä kiinni. Ja vaikka tyttö yritti pitää jalkoja kiinni sai Mohammed levitettyä vahvempana ne. Teko aiheutti tytölle kipua, sillä hän oli neitsyt.

Kun teko oli tehty, oli tyttö lähtenyt asunnolta ja tapasi kavereitaan, joille kertoi mitä oli tapahtunut. Kaverit soittivat hälytyskeskukseen, josta tilanne eteni niin, että tyttö toimitettiin sairaalaan.

Mohammed tuli Suomeen invaasiovuonna 2015 ja sai oleskeluluvan 2016. Mies itse kiistää raiskauksen ja kertoo, että tyttö oli ihastunut häneen ja hän itse vaati seksiä.

Oikeuden mukaan akti oli tapahtunut kiistattomasti ja 30-vuotiaan irakilaisen olisi pitänyt tietää tytön oikea ikä eli 14. Lisäksi teon törkeyden astetta lisäsi se, että Mohammed oli tarjonnut tytölle hashista.

Näin ollen oikeus tuomitsi Ali Abbas Mohammedin törkeästä raiskauksta ja huumausainerikoksesta kolmen vuoden vankeuteen. Lisäksi maksettavaksi tuli vahingonkorvauksia. Hänet passitettiin odottamaan tuomion lainvoimaisuutta Mikkelin vankilaan.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Irakilainen tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen törkeästä raiskauksesta

 1. Röyhkeät matuniljakkeet ja nuoret tytönhupakot ovat vaarallinen yhdistelmä sanoo:

  Näin käy kun media painaa päälle ja tekee Itämaan sotamiehistä apua tarvitsevia, säälittäviä uhri-ressukoita. Mitäpä tietää 14- vuotias tyttönen elämän kovuudesta: siitä on vain 14 vuotta kun hän syntyi tähän maailmaan.

  1. Mutta puhuttiinko mitään irakilaisenlapsenraiskaaja huumemiehen karkottamisesta tuomiossa ?
   Sitä ne tottelevat jonkunverran,muut rangaistukset on sitä sun tätä..Elukat on elukoita.

 2. Ei pikkutytöt ymmärrä, että nämä on vaarallisia tyyppejä. Ja jos niitä varotat olet natsirasisti ja löydät pian itsesi leivättömänpöydän äärestä.

  1. Käsi nyt ylös, ketkä tuputtaa tytöilleensä sitä ”kiltti tyttö”-ajattelua. Varmasti monikin sitä tietämättään tekee ja ajattelee itsepuolustuksen olevan miehinen oikeus. Hienon naisen mainehan siinä menee, jos alkaa naisena pitää puoliaan, vaikka sitten väkivalloin. Laski tämänkin naisen arvo, kun näytti kiusaajilleensa kaapin paikan. Vai olisiko pitänyt itkeä veljeä tai isää apuun? Ei me nyt kuitenkaan mitään keskiaikaa eletä.

   1. Eihän nyt hyvänen aika 14-vuotias tyttö pärjää 30-vuotiaalle miehelle yhtään mitenkään vaikka kuinka taistelisi. Ihan täysin selvää on, että yleensä 14-vuotias tyttö on hyvin riuku ja hento.

    Lisäksi jopa urheileva ja kamppailulajeja harrastava 14-vuotias (olipa poika tai tyttö) häviää 6-0 tavallista ruumiillista miestentyötä tekevälle terveelle miehelle. Jotta hän olisi edes teoriassa voinut pärjätä, olisi 30-vuotiaan miehen pitänyt olla vakavasti sairas tai täysin liikuntaa harrastamaton läskipallo.

    Jutussakin kerrotaan tytön yrittäneen vastustella. Tytön tilannetta vaikeutti myös se fakta, että 14-vuotiaan tytön ymmärrys seksuaalisuudesta rajoittuu käytännössä tietoon kuukautisista,

    14-vuotiaalla ei itsellään ole vielä seksihaluja (kuin ani harvoin) eikä hän ymmärrä miehen seksihaluja. 14-vuotias tyttö saattaa haluta halata ja pussata, ja hänen on helppo uskoa typerästi, että siihen miehenkin mielenkiinto pysähtyy.

    Harvat vanhemmat kehtaavat valistaa tyttöjä raiskauksen todellisuudesta. Moni tyttö on myös niin typerä (ehkä vanhempiensa ansiosta), että hän kuvittelee pärjäävänsä fyysisessä tappelussa ihan vaikka kenelle – ehkäpä Peppi Pitkätossuun samaistuen.

    1. Kyllä mä fyysiset erot tunnen, olenhan itse vartijataustan omaava nainen. Nyt lähinnä tarkoitin sitä ettei nainen saisi puolustaa itseään edes sanallisestikaan kun sekin on tietysti kukkoilua vaan pitäisi vain kiltti ja kiltti, pah! Olisi pitänyt itsekin olla vain hiljaa kun mua kiusattiin verbaalisen itsepuolustuksen sijaan. Valitettavasti vain tähän ilmiöön törmää. Sitten samat ihmiset ruikuttaa kun se oma tytär löytyy matun kainalosta. Kyllä tytöilläkin on oikeus sanoa ei, mutta sen sijaan opetetaankin olemaan niin korrekteja ja ystävällisiä. Mä aion tehdä toisin kasvatuksessa eli opetan että saa sanoa ei. Tästä on varoitettu moneen kertaan että tuollainen ajattelu pitää unohtaa. Eihän tämä Suomi nyt mikään muslimimaakaan ole jossa naisen pitäisi ottaa mies henkivartijaksi ulos lähtiessä.

 3. Tämä on TAAS yksi näistä sadoista tapauksista jossa sairas Suomalainen lapsi raiskaa täysi-ikäisen viattoman muslimimiehen! KUVOTTAVAA!!! HÄPEÄ SUOMI, HÄPEÄ!!!!!!

 4. Poliitikot vastuuseen sipilä ja orpo kavereineen vankilaan nehä tämän ovat mahdollistaneet ja tekijän elin valtiolle

 5. Hiekkaneekeri ”kärsii” siiis ensikertalaisena peräti 1v 6kk ennen kuin se pääsee uudelleen raiskuulle, paitsi jos se pannaankin avo-vankilaan.

  1. Oppi ainakin sen että seuraavan lapsen raiskauksen jälkeen ei jätä lasta henkiin kertomaan asiasta.

 6. Olisi kuulostanut paremmalta: ”Tuomittiin ikuisiksi ajoiksi törkeään vankilaan raiskauksen yrityksestä.”

 7. Näistähän saa nykyään lukea joka päivä, että alaikäinen mies taas raiskannut jossakin.

 8. Olette heikkoja vääräuskoisia. Vain karkotus toimisi meidän kanssamme ehkäisemään rikollisuutta mutta ettehän te ihmisoikeuksien ja oikeudenmukaisuuden vuoksi siihen ryhdy. Ja kuten olette huomanneet olemme saaneet joukoistanne hyödyllisiä idiootteja jotka vastustavat karkotuksiamme. Kyllä meillä riittää hauskaa ja naurunremakat ovat mahtavia kun vertaamme asioita islamilaiseen oikeuteen kotimaissamme. Meillä tällaiset raiskaajat tapetaan joko suvun toimesta tai viranomaiset hirttävät. Te tarjoatte hetkeksi täysihoidon vaikka pilaamme huoraavat teinipillunne silmienne alla. Olette Koiria ja Sikoja alhaisempia koska Teiltä puuttuu kunnia.

  1. Sinä homo Gay Mohammad sika oot lastenraiskari, hah ha haa et saa Suomea kontalleen. Teidän teinipillunne on silvottu ja häväisty ja penikkanne myös.

  2. Tuo sinun pilakirjoitus ei oikein uppoa, jos oikeasti sattuu tietämään muslimien sharialaista yhtä ja toista. Sharia on kokonaisuudessaan voimassa kaikkein muslimivaltaisimmissa maissa ja siihen muslimit myös pyrkivät, että Sharia tulisi voimaan kaikkialla.

   Sharialain mukaan naisella pitää olla 4 miespuolista todistajaa, että hänet on raiskattu, muuten tuomiota ei tule. Useimmiten muslimimaissa uhri harvoin on niin tyhmä, että ilmoittaa raiskauksen: nimittäin kaikkein useimmiten uhri itse tuomitaan kuolemaan kivittämällä (syynä se, että hän pukeutumisellaan tms. vietteli tekijän seksiin ja syyllistyi siten aviorikokseen).

   Jos molemmat olisivat muslimeja, saattaisi mieskin saada rangaistuksen, mutta islamilaisen lain (sharian) mukaan vääräuskoisen naisen saa ottaa ns. seksiorjakseen, joten raiskaus on ihan OK heille näissä tilanteissa, joissa uhri ei ole kaapuun pukeutunut.

   Sharia sanoo vielä rankemmin: ns. uskottoman, eli vääräuskoisen (kaikki ei-islamilaiset) saa aina tappaa. Muslimi on aina muiden yläpuolella eikä muslimia koskaan rangaista ei-muslimin murhasta.

   Tämä laki on jopa voimassa maissa, joita johtaa muslimihallitsija ja kansa on muslimivoittoista. Kukaan siellä ei kuuluta olevansa homo, koska homoudesta tulee kuoleman tuomio, joka myös toimeenpannaan julkisesti mitä ”mukavimmilla” tavoilla – esim. pudottamalla katolta.

 9. Törkeää!

  Törkeää tuomita tätä ihanaa miestä, joka hakee turvaa häntä vahinkoa haluavilta tahoilta!

  Häpeän meitä!

  Häpeän suomalaisia!

  Miksi emme anna tällekin raiskarille turvaa?

  Hän tarvitsee sitä!

  Sitten kaksi valkotakkista astuu ovesta sisään ja antaa piston bebaan ja maailma on taas tasapainossa 😉

 10. Miten helvetissä muslimipakolainen voi olla noin järkyttävän tyhmä?! Olisi ollut 5v tullessan, niin olisi raiskannut lapsia ”ilmaiseksi” 10 vuotta. Sale olisi palkinnut vuoden pakolaisena ja kutsunut linnanjuhliin. Noin kuvottava islamisti joutaakin koppiin, että raiskaa lapsia sitten enää lomillaan. Onkohan vielä niin tollo, että menee töihin vapauduttuaan? Johan ”veljet” sylkevät silmille tuollaista ja ottavat Koraanin pois. Muka korkeasti koulutettuja, hyi saa****!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.