Skip to content
Mainokset

Yöbiisi: Sinan: Me otetaan valta

Kuvakaappaus 2018-04-26 23-18-49

26.4.2018

Tässä  Sollentunassa sijaitseva ”Sinan”  laulaa laulujaan. Tulijoista koostuva jengi laulaa kuinka aikovat ottaa vallan. Kuinka koko Tukholma tullaan ottaan valtaan ja te vitun kuulumattomat tapetaan.

”Tukholma city/ on olemassa paljon falskoja niehiä/ meidän miehet eivät ole niitä/ 100 presenttisesti tapetaan kaikki svedut/ nussitaan niide lumput tytöt…

Mainokset

12 Comments »

 1. Nyt ei millään jaksanut perehtyä korkeakulttuuriin, mutta riimit vaikuttivat rehelliseltä tilannekuvaukselta.

  Tykkää

 2. Sosiaalituet pois niin mutiainen itkee ja ”räppää” kuinka maailma on paha. Paskahousujahan nuo on. Tehkää, älkää uhotko niin näette mitä tapahtuu.

  Tykkää

  • Jos ihan rehellisiä ollaan, niin se on ruotsalainen yhteiskunta, joka itkee, kun lähiöistä tulee miljoona vihaista kehitysmaamuslimia vaatimaan ”omia” rahojaan.

   Tykkää

 3. Ruotsalaiset ovat täysiä odiootteja ja aiheuttavat itse oman sukupuuttonsa oikea suvakkien unelma maa.

  Tykkää

 4. Kuka heidät elättää, jos elättäjät tapetaan. Tuo osoittaa heidän tyhmyyden. Mutta vielä tyhmempiä on Ruotsalaiset, jotka eivät ota opikseen. Luultavasti vaan nauravat biisin tekstille.

  Tykkää

 5. Melkoista tekstiä. Kuvitelkaa miten vihervasemmisto olisi barrikadeilla jos heidän mielestään rasistit tekisivät vastaavan laulun.

  Tykkää

 6. Videossa esiintyy nuoria vihaisia miehiä, jotka uhoavat kostoa. He tuntenevat olevansa väärin kohdeltuja. Viha on siis heidän mlelestään oikeutettua.

  Tulee mieleen Jared Taylorin hiljattainen haastattelu. Hän kertoo USA:n mustien uskovan, että valkoiset estävät heidän menestymisensä. Tällainen luulo johtuu osaksi siitä, että on valkoisia, jotka itse niin kertovat mustille. Siis suvakit ja hyvät ihmiset.

  Oletan, että ruotsalaiset ovat tekemässä samaa virhettä. Rikastajia ei tulisi paapoa. Heidän toiveisiin ei tulisi mukautua. Ruotsalaisten suvaitsevaisuus rikastajia kohtaan lisää rikastajien suvaitsemattomuutta ruotsalaisia kohtaan. Konfliktia ei siis voi välttää.

  2018-01-31: Israeli Journalist and Politician Interviews Jared Taylor

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: