Borlängessa puskaraiskattiin nuori nainen, poliisi etsii neljää epäiltyä

0

Kuvakaappaus 2018-04-27 11-06-51

27.4.2018

Borlängen keskustassa raiskattiin nuori nainen viime yönä. Poliisi etsii neljää tekijää.

Nainen soitti itse poliisille puoli neljän aikaan yöllä ja kertoi joutuneensa raiskatuksi Borlängen keskustassa sijaitsevassa Liljeqvisksan puistossa. Poliisi ei kerro tapahtumien kulusta tällä hetkellä muuta kuin sen, että neljää iältäään 18-25 vuotiasta miestä etsitään teosta.

Nainen toimitettiin yöllä sairaalaan ja poliisi eristi ison alueen puiston ympäriltä teknistä tutkintaa varten.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Borlängessa puskaraiskattiin nuori nainen, poliisi etsii neljää epäiltyä

 1. Jälleen yksi ruotsin hallituksen aikaansaama monikulttuurinen teko (laillistettu raiskaus) josta valitettavasti taas yksi nuori nainen joutuu maksamaan kovaa hintaa.

 2. Hallituksen käsissä on verta ja tuhottuja perheitä. Hallitus pääsee aina livahtamaan vastuusta, kantis maksaa jopa hengellään.

 3. 4-5 muslimia/neekeriä sai 30 sekunnin kiihottavan naisenhakkaamisen jälkeen ejakuloida ja sitten takaisin ilmaisiin kämppiinsä polttelemaan pilveä sossurahoillaan. Tyttö sai 5 eri sukupuolitautia ja koko elämänsä pilattua. Melko reilua. On ne upeita jätkiä!

 4. Ettekä Te heikot vääräuskoiset pysty puolustamaan tai suojelemaan naisianne. Kuinka ratkiriemukasta onkaan nähdä nöyryytyksenne. Nauramme tuomioille jos aisankannattajapoliisit jonkun harvan joskus tavoittaa. Suurimman osan rikastuksista he salaavat, se sopii meille. Raiskattujen lähipiirit saavat tietää ja naisista tulee saastuneita. Heidän loppuelämänsä on antamamme muiston käsittelyä. Alistuneet koirat vikisevät voimamme edessä. Insh Allah.

 5. Enää ei oikein jaksa miettiä, miten tällaista voi ylipäänsä jatkuvasti sattua Ruotsissa. Lähinnä faktat kiinnostavat: Montako näitä sattuu ja tapahtuu vuositasolla? Ja ennen kaikkea: Ruotsalaisilla ei tunnu olevan jonkinlaista hyväksyttävän määrän ylärajaa lainkaan. Olisiko sellainen Suomessa? Itse haluan uskoa, että olisi. Jo Tapanilan somalikakaroitten sikailut saivat yleisönosastot täyttymään, jotta moderaattoreitten delete-nappulat olivat kovilla. Jos alkaisi joukkoraiskausten aalto, kuten Ruotsissa, en usko, että suomalaisten pinna venyisi. Toivottavasti.

 6. Aftonbladetin mukaan miehet oli ulkomaalaistaustaisia ”utländsk härkomst och pratade med varandra på ett språk som hon inte förstod”

 7. Eikö ruotsalaiset itse ole tietoisia miten paljon heillä tapahtuu raiskauksia ja joukkoraiskauksia. Eikö näillä naisilla ole yhtään itsesuojeluvaistoa, kun lähtevät yksin ja yleensä humalassa liikenteeseen?

 8. Raiskattu ja raiskattu.. jos..KUN nainen, saa lerssiä joka reikään, pakostakin syvään huokaisee/huoramaisesti NAUTTII tilanteesta.. huoran pillukin kostuu, kiimasta kusee ja kakkaa..onnestaan itkee ja vaatii 7-8 muslimispermalatinkia naamansa. Vihdoinkin, niinkuin pikkutyttönä jo unelmoi!: kyseessä ei ole raiskaus, vaan huoran seksuaalisen fantasian toteutus. On rasismia syyttää viriilejä jättikyrpäisiä kauniita muslimimiehiä kun Suomalaiset rumat pikkukikkelit eivät osaa naisiaan/lehmiään tyydyttää! SAATANAN RASISTIT!!!!! MENKÄÄ TÖIHIN!!!!!!

  1. Paavo kerroit että on nyt tullut liikaa kaikenlaista solvausta ym. etkö pidä tämän El Mohammed:in juttuja sairaina ja suomalaisia aliarvostavina, tämä sairas provosoi ja haukkuu suomalaisia lapsia ja naisia. Eikö kannattas poistaa tämmönen muslimiählämipaska.

   1. rasisti

    Tuohan on mitä ihaninta monikulttuurin ilosanomaa. Ettehän vaan aio Stubbbin julistusta vastoin taistella? Rasismia moinen ajatuksen tasollakin, hyi!

   2. Turpa kii alempiarvoinen sontaläjä. Mee töihin ja maksa mun sossurahat! Minä muslimina, ylempiarvoisena, saan solvata ja kirjoittaa tasan mitä huvittaa! Jos sinulla köyhällä luuserilla on asiaa, on se rasismia! Tajua jo, tyhmä Suomalainen orja, että muslimit kuten minä valloitamme maasi koska sinua pelottaa rasistileima. Hahhaaaaaaaa ikinä missään ei ole maa valloitettu näin helposti!!!!!

    1. Haista paska, oletpa sit suvakkimädättäjäpaska tai muslimipaskakasa. Sinun paikkasi tulee olemaan helvetissä. Eipä pelota nuo sinun sontalälä muslimi uhkailut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.