Pientä ohjetta kommentointiin

0

Viime aikoina on tullut paljon herjaavaa ja solvaavaa kommentointia.

Emme sensuroi kenenkään mielipidettä, mutta poistamme kaikenlaiset herjaukset ja solvaukset. Kohtelias pyyntö onkin, että vältetään karkeinta alatyyliä. Niin ikään uhkaukset ja väkivaltafantasiat joutuvat roskakoriin.

Kerro ytimekkäästi, mutta älä laita solvauksia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Pientä ohjetta kommentointiin

 1. Varmasti ”rajoilla olevista” kommenteista moni
  on raivoissaan ja ajattelemattomasti skrivattu
  mutta sopii myös kysyä: moniko niistä on suvakin
  kirjoittama tarkoituksena tehdä kantelu ja saada
  PT-media kuseen?

  Paavona ottaisin tylysti sen kannan, että ainakin
  turhat onelinerit ja riskirajoilla olevat täysin turhat
  ja epäilyttävät purkaukset lanataan.

  Tämä ei tietenkään tarkoita että annetaan poliittiselle
  korrektiudelle ja turhalle varovaisuudelle mitään sijaa.

 2. Oikein. Näytetään vastustajillekkin että maahanmuuttokriittisyys ei tarkoita väkivaltaa tai rasismia.

   1. Totta, mutta muistetaan myös täsäskin porukassa että herjaukset ovat kiellettyjä. Pilkkaamalla ja sairailla kommenteilla emme saa aikaan kunnon keskustelua. Joskus luin kuinka joku ehdotti, että ruvetaan me kantasuomalaiset raiskaamaan musliminaisia. Tämä kommentti oli jostain Iltalehden uutisesta. Ei ole mitenkään tervejärkistä ehdottaa toisen raiskaamista. Ne naiset on jo uhreja.

    1. Kyseessä oli anarkomarxistien trolli / false flag. Heillä niitä fantasioita tosin siitä tyylistä ja sen ihailusta löytyy ihan oikeastikin. SDP listoilta taitaa löytyä suurin kokoelma, jos toki myös muista puolueista.

 3. Olen ikäni tehnyt kauppaa !!!.
  Se on tosiasia,että kenenkään tuotetta/tavaraa ja kilpailijaa haukkumalla ei paranneta omia myynti mahdollisuuksia.
  Sinun pitää pystyä vahvasti perustelemaan miksi sinun tuotteesi on parempi kuin kilpailian.
  Sama pätee tähän maahanmuutto kysymykseenkin.
  Ps.En jaksa kirjoitella pitempään,mutta varmaan fiksuimmat teistä ymmärsivät mitä tarkoitan.

  1. Tuo oli todella viisaasti sanottu, toveri!

   Siis kaiken tämän häiriköinnin, ilmiantojen,
   puheenaiheiden vaihdon ja olkiukkojen takana
   on se yksinkertainen FAKTA, että meillä on 100%
   tosiasiat tukenamme.

   Meidän ei tarvitse muuta kuin levittää esim.
   tiettyjä ikäviä tilastoja ja videoita suuren yleisön
   tietoon ja ajan mittaan voitamme. Se on saletti!

   Vastapuolella tämä taidetaan jossain määrin ymmärtää
   ja heidän ainoina keinoinaan on em. temppuilu.

   Hämäyksestä huolimatta, pysykäämme lujasti
   asialinjalla, lähdeviitteitä syytäen! Siinä ei matalaotsaisesta
   neekerinhuutelusta ole kuin haittaa.

 4. Rasmuksen haukat käyvät läpi jokaisen sanan ja tavun etsiessään sitä kuuluisaa rasismia ja heitä raivostuttaa entistäkin enemmän kun keskustelu täällä on enimmäkseen asiapohjalla.

  On läpinäkyvää että monet ylilyönnit tulevat juurikin rasmuksen suunnalta.

 5. Kaikenlainen väkivaltafantasiointi ja törkeät alatyyliherjat ovat aina omia maaleja. Sellaisen tyylin käyttäjä on todella helppo osoittaa idiootiksi, koska hän on idiootti. Mutta pahinta on, että hän leimaa koko yhteisön. Kaikkein parasta on pistää sanalla ja perustelluilla mielipiteillä – niillä ei pärjää tyhjällä aukomisella.

 6. Ihan hyvä että pahimmat kommentit siivotaan pois, niin se pitäisi olla muillakin alustoilla.

  – Rajansa kaikella.

  Asiasta toiseen, haluaisin tälle nyt puolueettoman arvion koska en tiedä näenkö unta vai onko tämä totta? Vai olenko tullut hulluksi?

  – Olisi kiva tietää voiko tämä nyt olla totta vai elänkö ihan fantasia maailmassa? Antakaa mielipiteenne kiitos.

  Kevään aikana on nyt Euroopan tilanne kehittynyt mielenkiintoiseen suuntaan, Macron on ottanut enemmän ja enemmän valtaa eräänlaisena EU.n johtajana joka haluaa pistää pystyyn liittovaltion nopeasti. Lisäksi hän haluaa avoimesti että ”Euroopan ja Afrikan kohtalo sidotaan toisiinsa”. Hän ilmoitti täysin suoraan että tulossa on satoja miljoonia ihmisiä.

  https://www.kansalainen.fi/macron-eurooppa-jakaa-kohtalonsa-afrikan-kanssa-siirtyen-ennennakemattomaan-massamaahanmuuton-aikakauteen/

  Ei tässä vielä mitään, Macronia komppaa Itävaltalainen entinen poliitikko, joka ennusti että nyt Kesä-Heinäkuussa tulee EU:seen massiivinen ihmisvyöry ja EU on jo varautunut tähän tekemällä muutosehdotuksia Dublinin sopimukseen. Uuden sopimuksen mukaan periaatteessa kuka tahansa EU:n alueelle pääsevä saa jäädä:

  https://www.kansalainen.fi/asiantuntija-kesakuussa-2018-alkaa-uusi-pakolaisaalto/

  ”– Dublin-sopimusta halutaan muuttaa EU:n rajamaiden painetta helpottamaan . Tähän mennessä pakolaisen tuli jäädä maahan johon hän ensimmäisenä saapui. Tämä ei päde enää, ja Eurooppa on suunnitellut pakkosiirtojen määrät jo EU:ssa asuvien ja tulevaisuudessa odotettavien osalta. Kesäkuussa 2018 tämä paketti vahvistetaan, kertoo Kirchweger”

  TÄMÄNPÄIVÄN UUTISISTA

  Huomioitavana onkin nyt sitten se miten YK:n ruoka-avun johtaja varoittaa Eurooppaa siitä miten ISIS ja vastaavat ryhmittymät yrittävät saada Saharan eteläpuolelta Afrikasta liikkeelle 500 miljoonaa siirtolaista:

  https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

  ISIS on jo ilmoittanut että tavoitteena on destabilisoida koko Eurooppa ja livauttaa mukaan mahdollisimman paljon Jihadisteja tulijoiden seassa.

  YHTEENVETONI:

  – Onko mitenkään hieman epäilyttävää että ensin EU petaa näille tien, pyrkii saamaan kuljetukset ja lainsäädännöt sekä sopimukset siihen pisteeseen että Eurooppaan tulisi mahdollisimman monta sataa miljoonaa tulijaa hetkessä ja samaan aikaan ISIS ilmoittaa järjestävänsä asian?

  Onko mitenkään mielenkiintoista että YK päättää leikata ruoka-apua kyseiselle alueelle juuri nyt koska ”resurssipula” iski yllättäen? Ihan kuin vain tukeakseen koko väestönsiirron aloittamista epäsuorasti?

  Voisiko tässä ehkä sen verran ”foliohattuilla” että ajatuksena on tosiaan murskata ”Vanha Eurooppa” täysin erittäin brutaalisti ja pakottaa ihmiset/ poliitikot Euroopassa hyväksymään totalitarinen EU:n Federaatio vain ja ainoastaan sen vuoksi että säilyisivät hengissä?

  1. Lyhyesti sanoen: tekeillä on white genocide. Valkoinen rotu hävitetään maailmasta tuhoamalla heidän maansa kaikkialla. Ei se ole foliohattuilua. Hysteeriset ja aivopestyt vasemmistoliberaalit ovat täysillä mukana tässä tuhotoiminnassa.

  2. Juuri näin se on. Macron ajaa tätä hommaa täysillä kun hänellä on nyt siihen suurempi mandaatti kuin Merkelillä.

   Macron oli joissain uutispätkissä silminnähden pettyneen näköinen kun Mr Trump ei ole kaikesta samaa mieltä pienen Ranskan kanssa vaikka Ranska edustikin tällä visiitillä koko EU:ta.

   Edessä voi olla todella mielenkiintoinen kesä.

 7. On hyvä,että tälläisiä paikkoja on missä pääsee kirjoittelemaan omia ajatuksia ja tuntemuksia.
  Itse olen kuitenkin sitä tyyppiä,että haluan/haluaisin keskustella asiasta kuin asiasta kasvotusten.
  Perustelen ajatustani sillä,että jokainen voi tulkita vakavasta asiasta keskusteltaessa miten sen haluaa.(välillä vituttuttaa enemmän kuin aina).
  Keskustelu pelkästään kirjoittelun avulla ei varmastikkaan tunteitten ollessa pinnassa johda kenenkään kannalta tyydyttävään lopputulokseen.
  Ps.Sanat ruudulla tai paperilla ovat,juuri sitä miten se haluamme tulkita.( se mikä tänään vituttaa sen voit ohitta huomenna huomaamatta ).

  1. Mä voisin tähän oikeestaan vähän tälläsenä
   vitutuksen asiantuntijana kommentoida, että
   juuri tuo tunteiden mukaan tuominen on
   yksi pääasiallisista suvakkien taktiikoista.

   Eli kun ei millään pärjätä faktoilla, niin hämärretään
   puheena olevia asioita olkiukkoilemalla, huutamalla,
   maalitolppia siirtelemällä, vittuilemalla, jne…

   Ben Shapiro on tehnyt aika hyvät ohjeet näiden
   vitun tiitiäisten kanssa ”keskustelemisesta”:

 8. Eikös suvaitsevaisten kanssa väitteleminen ole sama, kuin pelaisi shakkia pulun kanssa. Ensin se kaataa nappulat laudalle ja paskoo siihen, sitten kehuu voittaneensa väittelyn.

  1. Jos Paavo sallii, niin tähän pieni sananmuunnosleikki puluista. ”Piha oli liukas ja pulu kaatui, eivät edes pulun kannukset auttaneet, siitä alkoi Kettulan vintillä sokkelin kivitys. Lopuksi Vappulan Regina tarjosi jaffaa pennuille”….

 9. Jos on pinnapiukalla niin on VÄHINTÄÄN aiheellista ajatella kenen julkaisualustalla purkautuu.

 10. Sanon niin kuin ajattelen. Kiitos kun tarjoat sitä varten alustan. Lyö roskiin vaan ihan vapaasti jos katsot aiheelliseksi. Saitko muuten vihapuhepolpolta uhkavastimuksia?

  1. Pidetään PT:n alusta fiksuna ja asiallisena.

   – Kaikki törky poistoon vaan suoraan ja sekopää jutut myös. (Liskomies Ufot ovat Jeesuksen asialla) tyylinen roska suoraan poistoon.

   Valitettavasti verkossa on myös paljon mielenterveysongelmaisia liikkeellä ja kaikki alustat mitkä ovat vapaita kommentoinnille muuttuvat hyvinkin nopeasti heille suotuisiksi.

   Itse petyin MV:n alustaan jo vuonna 2015 – 2016 koska kuka tahansa täysi sekopää tai hullu kirjoitteli sinne mitä sattuu keskelle (Vielä silloin) – Fiksuja viestejä?

   Moni fiksu ja asiallinen ihminen kärsi sen takia.

   Moni fiksukin kommentoija maksoi siitä kalliin hinnan. Erittäin kalliin, vaikka kyse ei olisi ollut mistään ”vihapuhe” tuomiosta vaan yleisesti sosiaalisesta tuomiosta? Moni fiksu ihminen linkitetiin nopeasti täysin idiootteihin ja suoraan sanottuna kaheleihin ihmisiin ja ympäristöön.

   Moni näistä samoista kaheleista sitten kopioi näiden fiksumpien ja asiallisten ihmisten viestejä ja levitteli niitä hämärämmille verkkosivuille irti kontekstistaan näiden kommentoijien nimien kanssa mikä aiheutti lisää tuhoa ja johti mm. Työpaikkojen ja vastaavien menetyksiin.

   Näin kävi monelle ja moni tyhmyyksissään käytti aitoa nimeään FB-liitännäisen takia ja maksaa siitä yhä tänä päivänä, vaikka heidän oma tekstinsä alunperin ja alkuperäisen uutisen kohdalla olisikin ollut perusteltua asiaa lähteineen?

   Sillä kun ei ole merkitystä sen jälkeen kun sitä ”Lainataan” ja se laitetaan johonkin aivan toiseen konseptiin kiinni.

   Sen suhteen tuho on jo tehty.

   Pidetään huoli siitä että PT-Median suhteen sitä samaa virhettä ei toisteta ja kommentteja kylvävillä pysyy nykyisessä mielipideilmastossa anonymiteetti loppuun asti ja idioottien jutut poistetaan.

   – Voin itse sanoa olleeni yksi naivi idiootti joka uskoi sananvapauteen ja siihen että jokainen kommenttini pysyisi erikseen kyseisen uutisen kanssa aikanaan ja minulle kävi aikalailla näin.

   Google ei suostu poistamaan hakutuloksia ja nimeni on liitettynä jatkuvasti sellaisiin sivuihin joissa en itse ole koskaan käynytkään elämäni aikana. Yksi vastaava tapaus yritti viedä Googlen oikeuteen Suomessa ja hävisi (Totta kai) ja sai 22 000 euron laskun vastineeksi.

   – Minulle kävi huonosti ja se on maksanut minulle paljon mutta toivon syvästi että muut ottavat oppia.

   Minun elämäni on aikalailla pilalla Suomessa enkä enää sinne voi palata.

   1. Kaikki ne jotka alkoivat copy-pastaamaan fiksumpien ihmisten kommentteja hämäräsivuille kommentoijien aitojen nimien kanssa ja ihan eri yhteyksiin kuin alunperin oli tarkoitus, tekivät sitä koska itse eivät pystyneet kirjoittamaan mitään älykästä ja analyyttista.

    Moni näistä ihmisistä oli oikeasti täysin hulluja suoraan sanottuna, mitenkään MT-ongelmaisia väheksymättä.

    Ei sillä mitään merkitystä enää… Tuho on jo tehty mutta mikäli joku osaisi auttaa minua puhdistamaan nimeni verkossa sellaisista sivuista irti missä en ole koskaan käynytkään, niin ottakaa toki yhteyttä tämän kommenttipalstan kautta vastauksena tähän kommenttiin.

    – Minä kyllä otan yhteyttä teihin mikäli tarjoatte apua ongelmaan ja yhteystiedot?

    Kyllä, minä mokasin ja rajusti. Käytin omaa aitoa nimeäni joskus 2015 aikana mm. MV:ssä silloin liittyen siirtolaiskriisin kovimpiin aikoihin enkä ollut asiaton.

    Tarjotkaa apua niin otan yhteyttä, pistäkää kommenttia tämän kommentin perään.

    BTW, sori PT mutta opin läksyni liiankin hyvin ja sähköposti osoitteeni tämänkin kommentin kohdalla on feikki.

 11. Albert jos ymmärsin oikein joku on viennyt leivän suustasi vääryydellä,ymmärsinkö oikein ???.
  Itse olen aina pelännyt sitä mitä tekisin jos minulta/perheeltäni niin sanotusti vietäisiin kaikki vääryydellä.
  Tosin tiedän mitä tekisin,mutta ,,,,,,,,,,.

  1. Tunnen valehtelematta tuhansia ihmisiä(niin sanottuja morjen tuttuja).
   Näiltä ihmisiltä olen kuullut uskomattomia tosi tarinoita millaisia ihmiset voivat olla toisilleen.
   Näiden kertomusten ja omakohtaisten kokemusten johdosta olen kyllä hyvin harkitsevainen puheissani mitä missä,milloin,kenelle,missä seurassa puhun omia ajatuksiani.
   Tunnen myös itseni niin hyvin,etten ole koskaan edes miettinyt naamakirjaan liitymistä.

 12. Tämä on hyvää clean-up keskustelua. Turhaa purkautua negatiivisella tunnelatauksella,olipa foorumi mikä tahansa ja joillain kohdin hengen vaarallista,kuten esim.liikenteessä. Mielipiteen saa lähes aina parhaiten kuulluksi jos asiasisältö on kohdallaan ja esitystapa asiallinen. Ja vieläpä muidenkin osalistujien mielipiteiden tunnustaminen. Erilaiset näkökannat ovat rikastavaa.-Toisin kuin taivasta halaileva ”multikulttuuri” ideologia,pakkopullana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.