Sotapakolaisia vierailutetaan helsinkiläisten mummojen luona

0

27.4.2018

Sotapakolaisia vierailutetaan nyt Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa vanhusten palvelukeskuksessa.

Tarkkaa puuhamiestä ei saatu selville,  mutta RHC:ssä jaetaan tällä hetkellä sotapakolaisten toimesta kuvia, joissa ainakin afrikkalais- ja afgaanitaustaiset sotapakolaismiehet paijaavat helsinkiläisiä mummoja. Tapahtumapaikka on Kinaporin palvelukeskus.

Kuvan jakava mies on turvapaikanhakija ja kertoo, että ”auttaminen on hänen elämäntyö”. Mies on siis paennut kotimaastaan auttamaan suomalaisia mummoja.

On hyvin kummallista miksi taustaltaan tuntemattomia miehiä viedään vanhusten luo. Mitä jotain lisäarvoa hoitotyö saa miehistä, joista osa tullaan palauttamaan kotimaahansa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Sotapakolaisia vierailutetaan helsinkiläisten mummojen luona

 1. Vittu mitä touhua viekäähän meidä mummon luo niin voi tullvähä helevetin kiire!!!

 2. Hienoa, VOK:keihin levitetään sanaa yksinäisistä
  ja avuttomista vanhuksista, joiden luona ei edes
  hoivapalvelut käy ja monella vielä kodeissa arvoesineitä
  ja käteistä rahaa.

  Mikä voisikaan mennä pieleen?

 3. Sairasta myötätunnon kerjäämistä suomalaisten suvakkiämmien tuella. Nuo retkut ovat jättäneet omat perheensä, vanhempansa ja isovanhempansa oman onnensa nojaan ties minne, ja nyt paijataan täällä suomalaismummoja kun tarvitaan suomalaisten myötätuntoa. Todella sairasta touhua!

  1. Vituttaa ja raskaasti koko laillistettu turvapaikkarosvoilu ! Suomalaiset täällä tundrassa elävä kans joutuu tuomosten iilimatojen imettäväksi.

 4. Sepä onkin varmaan tarkoituksena, että saadaan vanhukset tapettua johonkin mutiaisten levittämään multiresistenttiin bakteeriin.

 5. Onkohan pakoloisilta tarkastettu tarttuvia tauteja kune sim. tuberkuloosi? Se on menoa jos vanhus saa sellaisen.

 6. mmmmmm pikkupojat pääsee panee VARTTUNUTTA LIHAA mmm niin sexyä niinsexyä!!!!!! Mummot antaa taxirahaakin! Tai siis itkee ja antaa

 7. Miksi suvakit järjestävät näitä päiväkoteihin ja vanhainkoteihin kun tiedetään että nämä saalistavat kaikkein heikoimpia uhreja eli naisia, lapsia, vanhuksia, vammaisia jne? Sairasta.

 8. Noita vanhuksia on helppo aivopestä kuten pieniä päiväkoti lapsia. Säälittävää touhua jota mm. SPR käyttää härskisti hyväkseen.

 9. Meijän mummun tykö ei kyllä uskalla mennä, hän kertoo heti mitä sotakarkurille kuuluu tehdä.. Helveti loiset lähtis hyvänsä aikana helvettiin täältä..

 10. Tästä tulee heti mieleen se, että Ruotsissa uusruotsalaisia turvapaikan saaneita on paljonkin otettu töihin vanhusten hoitajiksi. Varmaan samaa haaveilevat joko Suomeen tulijat itse tai heidän asioitaan järjestelevät tahot. Kuitenkaan muistamatta sitä ilmiötä, että Ruotsissa on jo jäänyt kiinni jokunen uusruotsalainen vanhusten ryöstäjä, joiden joukossa oppaana oli vanhustyöntekijä.

  Malmön alueella on myös saatu huomata, että hyvin suuret uusruotsalaislaumat pelottelevat myös vanhuksia ja esim. keskellä päivääkin syleksivät näiden päälle.

  Vuoden 2005 tienoilla kuuntelin Ruotsissa kesällä radiota (olisiko ollut P4-kanavalta), ohjelmassa nostettiin kunnon haloo siitä, että eräässä vanhustenkodissa oli erotettu tummaihoinen työntekijä. Ensi juonnossa mekkaloitiin järkyttävästä rasismista ja ”laittomasta irtisanomisesta”. Sitten lähetyksessä soitettiin vanhainkodin johtajalle, jota haastateltiin potkujen annosta. Johtaja sanoi, ettei hän oikein nähnyt muuta vaihtoehtoa, kun heillä monet vanhukset olivat valittaneet, ettei kyseinen työntekijä osaa ruotsia ja useat vanhukset myös pelkäsivät kyseistä työntekijää. Toimittaja meinasi, ettei rasististen vanhusten mielipidettä tarvitse ottaa huomioon, mutta johtaja puolusti tarmokkaasti vanhusten oikeudesta vaatia hoitajiltaan kielitaitoa sekä itse kieltäytyä hoitajista, jotka heitä pelottavat tms.

  Jos asuisin Ruotsissa muuttaisin sieltä viimeistään nyt takaisin Suomeen. Suomessa tosin meidän on pidettävä varamme, sillä useiden puolueiden poliitikot kuvittelevat, että turvapaikan saajista täälläkin saataisiin apua tulevaisuuden huoltosuhdevajeeseen. Hyvin kyseenalaista on apu henkilöryhmässä, joista suurin osa halveksii meitä kulttuurisista ja uskonnollisista syistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.