Uppsalan kotipalvelun työntekijät varustetaan hälyttimillä

0

DSCF2664.JPG

27.4.2018

Uppsalassa tilanne on mennyt siinä määrin ongelmalliseksi, että jopa kotihoitopalvelun hoitajille annetaan nyt henkilöhälyttimet, joilla on suora yhteys hälytyskeskukseen.

Varsinkin maahanmuuttajavoittoisella ongelma-alueella Gottsundassa ovat kotihoitajat ajoitta suoranaisen vainon kohteena. Autoja rikotaan hoitajien ollessa sisällä asiakkaan luona ja uhkailua esiintyy. Henkilökunta kertoo UNT:lle, että viime aikaiset ammuskelut ovat saaneet alan työntekijät pelkäämään. Tiistaina tapahtui ammuskelu, jossa yksi kotipalvelun hoitaja oli ampumapaikassa ja selvisi ihmeen kaupalla joutumasta luotien eteen.

– Olemme todella huolissamme työntekijöistä, jotka joutuvat iltaisin ja öisin liikkumaan alueilla, joissa voi tapahtua mitä vaan. Autopaloja, ammuskelua ja väkivaltaa. Lisäksi meidän kaikki työntekijät ovat nuoria naisia, joten eipä ihme, että tässä joutuu miettimään miten näillä ongelma-alueilla toimia, kerrotaan Gottsundan kotihoidosta paikallislehti UNT:ille.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Uppsalan kotipalvelun työntekijät varustetaan hälyttimillä

 1. Hallitus tykkää että on ihan normaalia odottaa joutuvansa rikoksen uhriksi 24/7 sanoo:

  Koskahan ensimmäinen kotiavustaja raiskataan ja/tai tapetaan? Vai joutuuko kunta kustantamaan triplamiehityksen eli kaksi tekee työt ja kolmas vahtii autoa?

 2. Gottsundan päättäjille on toimitettu selkeä viesti. Vaihtakaa kotihoitajat oikeauskoisiin niin he pääsevät ryöstämään vääräuskoiset asiakkaat ja oikeauskoiset saavat arvoistaan palvelua. Mekin vanhenemme ja vanhuksemme ansaitsevat arvoistaan huolenpitoa. Vääräuskoiset koirat eivät siihen toimeen käy, heille sopivat vähempiarvoiset orjan toimet jotka hyväksymme. Vanhustemme asuntojen siivous käy mutta saastaiset kätenne eivät saa koskea meihin.

  1. Kyllä olis viisainta läpsytellä samaa tietä takaisin sinne ”oikeauskoisten kahelien maahan” mistä on tänne vääruskoisten maahan läpsytellyt tulemaan.Siellä olis kaikenlainen hoitaminenki niin helvetin hyvää??? Taikaseinää siellä ei taida olla,siksiköhän sitä on pitänyt eurooppaan läpsytellä ???

   Eikö nuo koskaan osaa sitä heidän uskoaan islamia kurjuudestaan syyttää.Aina pitää hakea syylliset toisesta maanosasta Euroopasta saakka.

 3. Mitäpä sanot Paavo onko tämä herjaava paskanvärinen sikamuslimipaska (anteeksi siat) olette suomalaisten arvoasteikolla paaaljon ylempänä kuin nämä saastaiset kaapuakat ja muslimiraiskarit ja heidän penikantuotoksensa. Vai voisiko tämä olla vttuilua ja olevinaan sarkasmia?

 4. Jättää menemättä sinne. Vanhat ihmiset saa laittaa nuoret kuriin jos jotain arvostusta löytyy niitä kohtaan. Kun on pari päivää paskasissa vaipoissa tai ilman ruokaa, ja miettii että mikä mättää niin tulee mieleen vähän pitää kuria. Sama kun ammuskeluja ja muuta häiriöitä tietyillä alueilla. Antakoon kuolla ja ei auteta. Ruumiita voi hakea pois, ja antaa olla kuin eläimet. Tulevaisuudessa paremmat ihmiset asuvat muurien sisällä, ja muut villissä lännessä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.