Abbas Bahmanpour väittää suomalaisia rasistisiksi, koska enemmistö ei hyväksy poikien sukuelinten silpomista

0

Kuvakaappaus 2018-02-18 23-44-12

28.4.2018

Helsinkiläinen imaami Abbas Bahmanpour kertoo HS:n artikkelissa, että suomalaisten vastustut poikalasten sukuelinten silpomiseen johtuu vähemmistöjen syrjinnästä, ts. rasismista.

Bahmanpour jatkaa, että erilaisilla lakialoitteilla halutaan kieltää muutenkin muslimien uskonnonharjoitusta, kuten huiveja, minareetteja. Bahmanpourin mukaan on olemassa tällainen kieltoja vahvistava trendi.

Artikkelissa kerrotaan siitä, että lisääntyvät muslimit ovat saaneet aikaan yrityspuolelle ainakin yhden yksityislääkäriaseman, joka silpoo poikalasten sukuelimiä vanhempien tahdosta. Bahmanpour kertoo niin ikään:

– Islaminuskoisten määrä kasvaa Suomessa ja siten myös leikkausten kysyntä. Olisi hyvä, että se olisi vaivatonta ja turvallista suorittaa kotimaassa.

Tällä hetkellä muslimit matkustavat Ruotsiin tai kotimaihihinsa Lähi-itään silpomaan lapsensa.

Mitäpä muuta voi odottaa Abbas Bahmanpourilta? Ei oikein mitään. Väite suomalaisten rasistisuudesta, koska nämä kavahtavat lasten rituaalisilpomista on kuitenkin niin järjetön ja kertoo vain sen, että Bahmnapourilla ja muilla muslimeilla ei näytä olevan sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Miten on muka mahdollista, että rintarinnan eläisi vähemmistö, joka rituaaliamputoi lastensa ruumiinosia kun toisaalta suomalainen yhteiskunta on maailman moderneimpia ja sivistyneimpiä.

Näin ollen on selvää, että koska muslimit eivät ymmärrä omaa ja lastensa parasta, on Eurooppaan saatava kaikenkattava silpomiskielto. On hyvin kummallista, että sukuelinten silpomista katsotaan valtion taholta läpi sormien. Jos minä nyt hetken mielijohteesta silpoisin naapurini, saisin syytteen ainakin pahoinpitelystä. Mutta nuoria poikia saa silpoa ihan kuin ei mitään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Abbas Bahmanpour väittää suomalaisia rasistisiksi, koska enemmistö ei hyväksy poikien sukuelinten silpomista

 1. Kyllä se on nyt väärässä. Ei suomalaiset vastusta. Ei muut kuin suvakit, he vastustavat sitä operaatiota. Muiden mielestä asia on ihan ok, ja sen voisi tehdä täydellisemminkin.

 2. Tämä Mellunmäen juniori-imaami tuli tunnetuksi aikoinaan missäs muussa kuin YLEn maahanmuuttajia hymistelevässä A-studiossa, jossa hän esiintyi lämpimänä sharian kannattajana ja homoille kuolemantuomiota julistavana. Ja nyt siis on saatu jo privaattiklinikkakin hoitamaan ympärileikkaukset kun ne on kiva suorittaa ”kotimaassa” eli Suomessa. En nyt puutu tuohon kotimaa-sanaan, mutta eikö kukaan todellakaan valvo tällaisen laittomia toimenpiteitä suorittavan klinikan toimintaa? Valviran ylimitoitettu ja hyväpalkkainen henkilökunta vaivojaan säästelemättä kontrolloi jokaisen suomalaisen mummon aspiriinin käyttöä, mutta tässä kohdin ilmeisesti voimat uupuvat. Valvira valvoo myös lääkäreiden kelpoisuuksia – myöskin tämän klinikan osalta?

  1. Se ei valitettavasti ole laitonta. Ja mikä vielä parempaa: me myös pitkälti maksamme koko homman, koska amputaatiopalvontaa harjoittava ryhmä elää pitkälti sosiaalietuuksilla.

   1. Se valitettavasti alaikäisen kohdalla on laitonta.monet vastustajatkaan ei halua kieltää vaan antaa lapsen kasvaa aikuiseksi ja päättää sitten itse.
    Kauneus kirurgiakin on alaikäisiltä kielletty jos kyseessä ei ole korjaus-leikkaus.

  2. Ai niin tosiaan! Toi oli se neitihomon näköinen pikkutyttö piilohinaaja meikkaava muslimikusipää joka vaati homojen kuolemaa livenä telkkarissa! Ja tommoset muslimitransut saa levittää vihaa miten huvittaa? Minä perustin juuri muslimikikkeleiden esaripoistamisyhtiön! Teen nipsautuksia parilla kympillä missä vaan! Tervetuloa saastaiset juustokyrvät.

 3. Bahmanbour edustaa vastenmielisintä islamia ja hänen kaltaisiaan ei pitäisi sivistysmaassa katsoa nanosekuntiakaan. Jätkä saa käydä vapaasti televisiossa heittelemässä islamnatsikommenttejaan – oisko vihapuhepoliisit olleet donitsilla?

 4. ”…on Eurooppaan saatava kaikenkattava silpomiskielto. ”

  Kannatan. Kielto saattaa myös olla tervetullut niille muslimeille, jotka eivät haluaisi olla edes nimellisesti muslimeja, mutta eivät voi jättää islamia pelätessään tulevansa tapetuiksi, jos niin tekisivät. Ainahan suvussa voi olla ainakin yksi islamin tosissaan ottava.

  Kielto antaisi henkistä tukea nimellisesti muslimeille. He voisivat sanoa suvulle, että meidän tyttöä silvota, koska lakien rikkomisesta on seuraamuksia. Lastensuojelu voi ottaa lapset huostaan ja vanhemmat pääsevät vankilaan. Kielto auttaisi muslimeja irtaantumaan islamista ja kannustaisi siihen parantumattomasti sairastuneita muuttamaan Euroopasta pois.

 5. uskonnonvapaudella ei ole mitään tekemistä vauvaikäisen sukuelin silpomisen kanssa.mutta bahmanbourhan on kuvottava ihminen muutenkin.vähän niin kuin kaikki muslimit.

 6. Kiitos Abbas tästä tunnustuksesta. Minä myönnän että jos sukuelinten silpomisen vastustaminen on rasimisa niin minä olen tosi-rasisti!!

  En hyväksy poikien enkä tyttöjen sukuelinten silpomisia. Mitäs Abbas sanoisi jos koko hepin pää leikattaisiin pois sillä verukkeella että se tekee miehen seksin orjaksi? tai kivekset poistettaisiin samasta syystä? Ai niin, nehän on jo.

  En usko että henkilöt jotka eivät osaa lukea ja/tai kirjoittaa ovat kelvollisia päättämään parannuksia asioihin jotka evoluutio on luonut.

 7. Mun puolesta saisivat silpoa juuresta poikki loppuisi ainakin naisiin kohdistuvat seksuaaliset väkivallan teot ehdottomasti silpokoot.

 8. Kyllähän me tiedämme että esinahan poistoa selitellään hygieniasyillä, mutta kaikki muslimimiehet haisevat paskalle muutenkin. Koska pyyhkivät perseensä kädellään ja eivät tiedä miten saippuaa käytetään. Döfä dunkkis piilotetaan parin litran partaveden alle. Entäs tytöt, miksi pillut pitää repiä paskaksi? Tasaarvon nimissä tai jotain? On varmaan upeeta muslimityttönä kun on kymmenen vuotta lapsena tullut raiskatuksi veljien, isän ja koko suvun myötä..pääsee pakoon noita hulluja, ja löytää länsimaalaisen pojan..sitten houst pois ja pillu näyttää auto-onnettomuudelta. Kaikki kosketus tekee kipeää. On siinä pojalla mietittävää. Saatanan muslimit, te olette SAIRAITA!

 9. tyhmät saa päättää ja toteuttaa.tuohon ei voi kyllä lisätä mitään.loistavasti sanottu!!!!!!!!!!!!!

 10. Hieman ristiriitaista että Jumala loi ihmisen ja sitten hänen luomassa pitäisi lääkärin korjailla. Ilmeisesti isolle herralle kävi joku virhe.

  Silpomista on tapahtunut jo vuosituhansia ja koraanista esinahan leikkaamista ei tietääkseni löydy eli perinne jatkuu hadithien pohjalta?

  Silpomisikä vaihtelee eri maissa, minusta jos kieltoa ei saada aikaiseksi, niin ainakin ikärajaksi pitäisi saada 18-vuotta. Tällöin ihminen olisi ainakin teoriassa tietoinen ja vapaa päättämään itse operaatiosta.

  Naisten silpominen on kielletty monessa maassa, mutta sukulaiset usein vaativat operaation suorittamista. Tietyissä maissa voi värkistä päätellä onko nainen mitä uskonryhmää, ainakin muutaman kymmenen naisen empiirisen kenttätutkimuksen pohjalta.
  Silpominen on todella arka asia monelle naiselle ja moni ei sitä mahdolliselle jälkipolville en tahdo, mutta saako ja pystyykö nainen vaikuttamaan asiaan on eri asia.

  Poikien silpomiskysymys taitaa yhdistää kahta ns. abrahaminuskoa eli skeptinen olen kiellon läpimenon suhteen.

  1. Maailman suurimmat ongelmat saataisiin ratkaistua jos esinahan sijaan leikattaisiin muslimipoikien kikkelit pois. Nämä kiimansa valloissa olevat eläimet rauhoittuisivat kummasti. Muslimi on eläin.

 11. Nehän tekee sen uskonnollisista syistä, eli mihin se allah niitä esinahan riekaleita tarvitsee? Neulooko se niistä beduiinitelttaa?

 12. Tämähän on se sama imaami joka pokkana kertoi Ylen islam-illassa kuinka homoudesta seuraa kuolemantuomio asiaa kysyttäessä. Ja yksi kansanedustajista rupesi nauramaan. Vain yksi kyseenalaisti imaamin puheita ja se oli perussuomalainen. Antoikos tämä samainen imaami mediassa ohjeistusta kättelyyn liittyen että kaupassakin käydessä mies ei anna niitä rahoja kassaneidin käteen ettei vain vahingossa koske hänen ihoa.

 13. On kyllä huumorin kukkanen tämäkin että imaami, siis ammattinsa takia äärirasisti, väittää yhtään ketään toista rasistiksi.
  Jos joku ei ymmärrä miksi imaami on rasisti jo sen takia jos tunnustaa olevansa imaami, lukekoon koraanista. Todisteita löytyy melkein joka toisesta jakeesta.

 14. Emme myöskään hyväksy kivitystuomioita.
  Käden katkaisemista jos varastaa.
  Eurooppalaiset ihmiset ajattelevat erilailla, mikäli haluat oman kulttuurin ja tapojen pariin voit palata kotimaahasi.

 15. xena.tämä on juuri sama leuaton beduiini,joka haluaisi kuolemantuomion homoille.tarja filatoff ja heidi hautala hihitteli tuolle kuolemantuomio kommentille,kuin hauskallekin vitsille.että kyrpi katsoa se lähetys.samaisessa lähetyksessa se pystyyn nostetun sian näköinen imaami anais joku.oli sitä mieltä,että varkaalta voisi katkoa kädet.tuollaisia veijareita se leipä suomessakin elättää.vaarallistahan tuossa on juuri se,että nämä kaksi kusipäätä opettavat koraania suomessa.ja kuten tuolla ylempänä kirjoitettiinkin jo suurin osa seuraajista ei osaa edes lukea tai kirjoittaa,joten suuri vaara on,että näillä kahdella imaamilla on suuri vaikutus muslimeihin.

 16. Lasten kehoissa ei ole ylimääräisiä osia, joita saisi leikellä pois jonkin vanhempien uskomuksen perusteella.

  Kun lapsi täyttää 18, saa hän omasta tahdostaan leikata vaikka koko vehkeen pois.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.