Afgaani tuomittiin pieneen nuorisohoitoon pikkutytön kymmenistä raiskauksista

0

Kuvakaappaus 2018-04-28 23-37-58

28.4.2018

Uddevallan käräjäoikeus tuomitsi perjantaina afgaaninuorukaisen lapseen kohdistuneesta raiskauksesta ja törkeästä raiskauksesta 10 kuukauden nuorisohoitoon ja pieniin vahingonkorvauksiin.

Vuonna 2000 syntynyt afgaani on ns. yksintullut, joten ikä voi tosiasiassa olla kaikkea 18 ja 30 väliltä. Tapahtumat alkoivat joskus loppuvuodesta 2016, jolloin tyttö juuri täyttänyt 14. Nuorukaiset tapasivat pari kertaa kunnes tyttö kertoi vanhemmilleen uudesta poikaystävästään. Vanhemmat antoivat tytölle luvan tapailla afgaanimiestä, mutta vain tytön kotona. Tytön isä teki myös hyvin selväksi, että seksiä afgaanin kanssa ei saa harrastaa.

Kun afgaani oli taas kerran vierailula tytön kotona ja pariskunta oli huoneessa, sattui tytön äiti tulemaan huoneeseen. Nuorukaiset olivat tuolloin yläosattomissa. Tytön isä kertoi nyt afgaanille, että Ruotsin lain mukaan seksiä ei saa harrastaa alle 15-vuotiaan kanssa. Tytön mukaan afgaani ymmärsi tämän, tai ainakin väitti.

Tytön vanhemmat olivat hyvin tarkkoja, että olivat aina kotona kun afgaani tuli kylään.

Tammikuussa 2017 afgaani alkoi kuitenkin vaatimaan seksiä. Osoittautui, että hän oli kova panomies. Seksiä harrastettiin usein pari-kolmekin kertaa peräkkäin. Tyttö ei olisi varsinaisesti halunnut itse seksiä, mutta afgaani käytti jankutus-metoodia ja sai tytön aina levittämään jalkansa. Kevään mittaan afgaani alkoi haluta persepanoja ja tyttö suostui. Vaikkakin ensimmäinen kerta ei onnistunut. Afgaani oli kuitenkin aunus-miehiä, kova jankuttamaan ja lopulta tyttö antoi periksi ja voiteli ahterinsa afgaanille tarjottavaksi. Afgaani muuttui myös kovakouraiseksi. Hän otti tyttöä hiuksista kiinni ja tunki kikkelinsä tämän suuhun. Tyttö kertoo, että suuhoito, ja varsinkin ass-to-mouth ällötti häntä.

Tyttö ei olisi halunnut jatkaa avioleikkejä afgaanin kanssa, mutta ei uskaltanut tehdä bäniä, koska pelkäsi afgaanin tulevan vihaiseksi. Samaan aikaan afgaani alkoi käyttää tytöstä karkeaa kieltä, mm. huoritteli tätä. Viimeisin seksiakti hoidettiin kesäkuussa siten, että mies piti toisella kädellä tytön käsiä lukittuna, toinen käsi oli tytön suussa ja sen jälkeen afgaani raiskasi tytön anaalisesti. Tyttö kertoo teon tehneen todella kipeää. Lisäksi tapahtuman jälkeen hän oli ”kuohuksissa”.

Syksyllä tyttö kertoi tapahtumista äidilleen, ja kun padot aukesivat vanhemmat saivat tietää asiasta kokonaisuudessaan. Tyttö ei olisi halunnut ensin tehdä asiasta rikosilmoitusta, mutta asia meni kuitenkin lopulta poliisille.

Oikeudessa afgaani kiisti raiskauksen, ja kertoi, että seksitapahtumissa ei ollut mitään pakkoa. Niin ikään hän kertoi, että ei tiennyt 14-vuotiaan kanssa seksin olevan laitonta.

Tyttö on käynyt teon jälkeen nuorisopsykiatrilla ja saanut pahimpiin paniikki- ja ahdistuskohtauksiin rauhoittavia lääkkeitä.

Uddevallan käräjäoikeus tuomitsi miehen siis 10 kuukauden nuorisohoitoon lapseen kohdistuvasta törkeästä raiskauksesta ja raiskauksesta. Tekoja arvioitiin kaiken kaikkiaan olleen useita kymmeniä. Ahteriakin sormirassattiin yksin ainakin 20 kertaa. Karkoitusta ei kuitenkaan tuomittu.

UDDEVALLA TINGSRÄTT
2018-04-27
Mål nr: B 589-18

Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja lapsia. He päästävät tyttäriensä makuukammareihin toiselta puolen maailmaa tulevia ikänsä valehtelevia afgaaneja ja antavat tyttärille luvan seurustella näiden kanssa. Sen jälkeen tyttäret rasvaavat persesilmiään, koska eivät uskalla suututtaa poikaystävää.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Afgaani tuomittiin pieneen nuorisohoitoon pikkutytön kymmenistä raiskauksista

 1. Tämä feminismin aikakausi on sitten kummallista, kun tavalliset nuoret saavat pelätä lähestymisyrityksistään ties mitä leimoja, mutta kun vastassa onkin raavas afgaanimies niin yhteiskunta joskus jopa omia vanhempia myöten oikein yllyttää parittamaan näitä ja sitten täytyy koston pelossa toteuttaa jokainen afgaanin keksimä seksifantasia. 14-vuotias ei ole fyysiseltä kooltaan enää pikkutyttö, mutta tuo ruotsalaismedian teini-ikäinen sitten vääristää helposti mielikuvaa vuosia ylöspäin. Parasta tiedonvälitystä jos kertoo iän suoraan otsikossa.

  1. Itsekin ihmettelen tätä pikkutyttöä. Mulle pikkutyttö on alle 10v. Nykyään 14 vuotiaat juovat alkoholia, polttavat tupakkaa ja harrastavat seksiä.

   Mutta ei heitä saa pakottaa seksiin. Vanhempien olisi pitänyt kieltää seurustelu mutta kun vanhemmat kieltävät 14 vuotiaalta seurustelun niin sehän on suorastaan yllytystä seurusteluun.

   Raiskata ei saa ketään. Ulos tuollainen Islam saasta. Harmi että niitä otettiin avosylin Suomeen.

   1. Onhan tuossa vähän oikeata asiaakin. Mutta kyllä 14-vuotiaista aivan mitättömän pieni vähemmistö juo, polttaa ja harrastaa seksiä – eikä tuo mainittu kolmen könttä ole mikään harrastuspaketti, joka väkisin kuuluisi yhteen.

    Ei jokainen joka käyttää päihteitä silti aloita seksin harrastusta samalla kertaa, ja on niitäkin, jotka aloittavat seurustelun ja seksin nuorena mutta ovat täysin päihteettömiä.

    Pohjoismaissa alaikäisille alkoholin ja tupakkatuotteiden myyminen ja välittäminen on rikos. Samoin rikos on täysi-ikäisen alkaa harrastamaan seksiä suojaikärajaa nuoremman kanssa. Näitä lakeja rikkovat ansaitsevat rangaistuksensa.

    Muslimiäijät muslimimaissa voivat mennä jopa 9-vuotiaiden tyttöjen kanssa naimisiin mutta eivät hyväksy alkoholia eivätkä omien sanojensa mukaan huumeitakaan, vaikka muslimimaissa esim. poltettava kannabis on melkoisen yleistä.

    Nykynuoret ainakin Suomessa ovat huomattavasti raittiimpia tutkimusten mukaan kuin esim. 70- ja 80-luvun nuoret. Tupakointi Suomessa harvinaistuu koko ajan joka ikäluokassa.

  2. Kyllä 14-vuotias on pikkutyttö, ei ole aikuisen järkeä, ei vastuuta eikä oikeuksia. Hyvin usein 14-vuotias tyttö on myös ainakin päätä lyhyempi kuin täysikasvuiseksi kasvettuaan. Useimmilla 14-vuotiailla on nykyään alkanut kuukautiset mutta yleensä edes rinnat eivät ole vielä täysikokoiset, he ovat selkeästi murrosikäisiä pikkutyttöjä, joista vanhempien tulee kantaa vielä suurta vastuuta.

   Juuri sen vuoksihan suojaikärajat seksille on säädetty, että tiedetään tuo alaikäisten kokemattomuudesta johtuva avuttomuus ja suoranainen TYPERYYS.

   Olen PT-median kanssa samoilla linjoilla siinä, että hyvin pitkälle tällaisista tapahtumista voi syyttää näiden tyttöjen vanhempia. Heillä pitäisi olla ymmärrys valvoa ja opettaa lapsiaan paremmin.

   Murrosikäisille järkeä ei kyllä useinkaan saa taottua päähän seurusteluasioissa, joten valvontaa on pakko jaksaa tehdä. En käsitä vanhempia, jotka sallivat tuollaisen seurustelukumppanin, josta yleissivistyksen perusteella pitäisi olla arvattavissa kaikki riskit.

   Nyt saa tyttö sitten alkaa ravaamaan erilaisissa tautitesteissä ym. Toivottavasti ymmärtävät tuossa perheessä edes sen, ettei jää hoitamatta…

 2. Ööö… tytön vanhemmat olivat aina kotona ihmiskuonan vieraillessa, mutta eivät havainneet kymmeniä akteja?

  – Ett, två, tre, NU! (Ruotsalaisvanhemmat heittävät tyttärensä suvaitsevaisuuden Molokin kitaan)

 3. Kiva faija. Selittää n.25 vuotiaalle tuntemattomalle mille lie, ettei hänen lastaan tule raiskata, sitten kuvittelee asian olevan hoidossa. Ulkoisti siis vastuun tyttärensä raiskaamattomuudesta mahdolliselle sarjajoukkopersraiskaajaterroristille. Vuoden isä, toivottavasti ymmärtää suorittaa oikeat jatkotoimenpiteet, ainakin jos omaa muitakin lapsia.

  Pahoin pelkään, että lapsen rangaistus on oleva julma, mutta islamin mallisesti oikeudenmukainen.

 4. Vanhemmat ei sitten pistäneet koko hommaa kerrasta poikki? Siinä vaiheessa kun tytär kertoi poikaystävästään, olisi vanhempien pitänyt pistää homma kerrasta poikki. Tai ainakin kertoa kaikki mahdolliset seuraamukset sukupuolitaudeista tuberkuloosiin kuvineen ja näyttäneet pari kaulankatkaisu- ja polttovideota. Totuuden julkituominen on usein parasta lääkettä.

 5. Jostain lähteestä tuli jo aiemmin ilmi, että afgaanit ovat ruskean reiän perään. Vaatiiko pieni kikkeli tiukemman reiän, vai mistä on kyse?

  1. Tämäpä se juuri on. Afgaaneilla penis erektiossa keskimäärin 7-11 cm. Melko onnetonta. Lisäksi ~35 % kärsii jonkin asteisesta erektiohäiriöstä.

   Uimahallissa tai kuntosalilla äijät ei kehtaa ottaa housuja pois koska ”uskonto” , mutta todellinen syy on että löysänä näiden vuohipaimenten pippeli on lähinnä jonkun kuivatun luumun oloinen ja kokoinen.

 6. Itsekin ihmettelen tätä pikkutyttöä. Mulle pikkutyttö on alle 10v. Nykyään 14 vuotiaat juovat alkoholia, polttavat tupakkaa ja harrastavat seksiä.

  Mutta ei heitä saa pakottaa seksiin. Vanhempien olisi pitänyt kieltää seurustelu mutta kun vanhemmat kieltävät 14 vuotiaalta seurustelun niin sehän on suorastaan yllytystä seurusteluun.

  Raiskata ei saa ketään. Ulos tuollainen Islam saasta. Harmi että niitä otettiin avosylin Suomeen.

 7. 50 shades of brown. Minkä kotimaassaan oppii sen Pohjolassa taitaa. Ainakin Ruotsissa ovat sukupuolitautitilastot nousussa. Perssilmäkin saa tuta ties mitä.

 8. Voi jumantsuppa sentään kun edes tytön isän JÄMÄKKÄ seksikielto ei tehonnut persehinkkaajamuslimille! Tässä on nyt iskällä ja äipsylillä peiliin katsomisen paikka!

 9. Afgaani veti perseeseen vaikka ruotsalainen perheenisä Tobias oli sen jyrkästi kieltänyt. Ei tainnut Tobiaksella olla tarpeeksi karismaa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.