Värnamossa jättitappelu – useita haavoittuneita sairaalaan

0

Kuvakaappaus 2018-04-28 20-26-54

28.4.2018

Värnamossa käytiin eilen perjantai-iltapäivällä täysimittainen gangsterisota. Kymmeniä henkilöitä haavoittui vakavasti kun osapuolet löivät, puukottivat ja ampuivat toisiaan.

Poliisi sai hälytyksen joskus klo 17.00 jälkeen. Kymmeniä henkilöitä oli saapunut Värnamon lähiöön Österiin eräälle kadulle, jossa tappelu alkoi. Tilannekuva on hyvin sekava, eikä poliisi ole kertonut asiasta muuta kuin joitakin yleisiä asioita. Taustoja eikä motiivia kerrota.

Se kuitenkin tiedetään, että tappelu siis alkoi Österissä kadulla. Siinä yhteydessä kerrotaan useita laukauksia ammutun ja silminnäkijöiden mukaan eri medioille on kerrottu, että ihmiset puukottelivat ja löivät toisiaan erilaisilla aseilla.

Poliisi saapui paikalle useilla yksiköillä. Myös paikallinen sairaala turvattiin useilla poliisipartioilla ja sairaalan sisäänkäynti suljettiin. Taphtuma on listattiin Ruotsin poliisin ns. erityiseksi tapahtumaksi, jota tarkoitaa sitä, että teko on hyvin erityinen ja on odotettavissa, että tilanne jatkuu jossain muodossa. Tällaisia erityisiä tapahtumia on vaikkapa terrori-isku.

Poliisi otti illan mittaan kiinni ainakin kahdeksan henkilöä.

Vaikka poliisi ei ole kertonut tapahtumista paljon niin se tiedetään, että kyseessä on albanialaismafian välienselvittely. Värnamossa ja

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Värnamossa jättitappelu – useita haavoittuneita sairaalaan

 1. Erityinen tapahtuma? Eikös tuo ollut ihan jokapäiväistä normimeininkiä nyky-Ruotsissa?

 2. Vähän vituttaa että Cliff Burton kuoli tuossa roskaläjä-maassa ja muistokivikin on siellä keskellä tuota vitun muslimipaskaläjää.

 3. Tapahtuma osoittaa, että Ruotsissa rikastuttajilla on aseita ja he ovat niitä valmiita käyttämään. Ehkä ovat tällä kertaa selvitelleet välejään. Seuraava askel on, että aseväkivaltaa ruvetaan järjestäytyneesti käyttämään poliittisten tavoitteiden saavuttamiseen.

  1. Kumpaakohan USA sitten rahoittaa kun sisällissota alkaa? Hallituksen kaatajia vai puolustajia? Pommittavatko Tukholmaa vai Göteborgia? Ja ottaako Suomi osaa rikastuksen seuraukseen vai ei?
   Siinäpä tulevaisuuden palaveri aiheita tärkeille päättäjille.

 4. Olikos siinä se ikkunatehdas moottoritien vieressä? Muistelen ajaneeni siitä ohi montakin kertaa.

  No, lahi-idän ongelmat ja keskinäinen viha ovat vallanneet Ruotsinkin. Loiset ovat tuoneet omat käyttäytymismallinsa kansan keskuuteen.

 5. Mikäs siinä nyt ettei Staffan ja Håkan tule toimeen keskenään? Pitää vissiin antaa tukkapöllyä kun tulevat vastaan?

 6. Albaaneja lappaa Ruotsiin joka viikko, miksi heitä otetaan vastaan? Ja miksi uzbeekkejä jotka ovat niin hyvin edustettuina terroriteoissa ympäri maailmaa? Ja miksi, miksi, miksi yleensäkin ketään kouluttamatonta, osaamatonta, ei-tarvittavaa ei-työllistyvää menoerää otetaan hinnalla millä hyvänsä tänne hautomaan ties mitäkin?

 7. Albaaneista 60% on muslimeja ja kristityt ovat Albaniassa minoriteettikansanosana. Eli vähän niinkuin Swedustanissa muutaman vuosikummenen kuluttua.

  Maan tunnuslause: Ti Shqipëri më jep nder, më jep emrin shqipëtar

  eli suunnilleen ”Sinä Albania annat minulle kunnian kutsua itseäni albaaniksi”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.