Partalapsien paratiisi?

0

7b054eda-8f12-4a9e-92fd-fe0a8f98149a

29.4.2018

Ruotsi on sulkenut rajansa, kiristänyt – jopa punavihreän hallituksen toimesta – maahanmuuttopolitiikkaansa lähelle ”normaalia” (?!) eurooppalaista tasoa, mutta hullun hyvyyden ja hulvattoman humanismin julistamiselle ei näytä tulevan loppua:

Maa on näet ”armahtamassa” 9000 laittomasti maassa oleskelevaa afgaaninuorukaista karsein seurauksin – ja hyvin kyseenalaisin perustein.

Kysymyksessä on 2015 vyöryssä saapuneiden ns. yksinsaapuneiden afgaanilasten asema Ruotsissa. Tuolloinhan pääministeri Löfven (sos.dem) julisti kaikille syyrialaisille sotapakolaisille vapaan maahantulon ja automaattisesti pysyvän turvapaikan ilmaisine ylöspitoineen kaikille sodanuhreille. No, sota oli Syyriassa mutta lapset Afghanistanissa söivät aamupuuronsa, pakkasivat laukkunsa ja aloittivat vaelluksen läpi koko Euroopan ja päätyen lopulta Ruotsiin (valui niitä toki Suomeenkin kun Ruotsissa tilat täyttyivät).

Koska tulijoita oli paljon, paperit hukassa ja tarinat monenkirjavia, niin näiden vaikeimpien tapauksien käsittely on venynyt vuosia ja monet pääsivät odotellessaan päätöksiä  myös koulunpenkille, vaikka luku- ja kirjoitustaito olivat olemattomia. Kaiken lisäksi useimmilla – joidenkin lähteiden mukaan peräti kaikilla tästä arviolta 9000 afgaaninuorukaisen ryhmästä – on jo se paras paperi (maastakarkoituspäätös) lompakossa.

Perusteina tälle esitetylle järjettömälle ”amnestille” (=armahdus) on punavihreän hallituksen huono omatunto. Turvapaikka-anomusten ja niiden valitusten käsittely on kestänyt  kauan ja jotkut näistä ikänsä jo alkuun valehdelleista on käynyt niin vanhoiksi, että jopa sokein suvakki näkee, että kysymys ei ole lapsista vaan jopa eläkeikää lähestyvistä miehistä. Eli he ovat ikäänkuin ylittäneet 18-vuotiaan rajan pitkän asiankäsittelyn johdosta – ei siksi, että he jo tullessaan valehtelivat ikänsä.

Lakiesitys, jolle vasemmisto antoi tukensa on niin tökerö, että maan perustuslakiasioiden valiokunta (Lagrådet) tyrmäsi sen täysin. Asianajajaliitto kritisoi sen diskriminoivaksi ja arveli sen romuttavan täysin normaalin turvapaikkakäytännön. Näin hullu esitys ei luonnollisesti voi mennä läpi ja sitä pidettiin oppositiossa lähinnä naurettavana – eli ei saa ikipäivinä enemmistön tukea taakseen eduskunnassa.

Mutta Ruotsi se on toista maata: Keskustan (C) puheenjohtaja Annie Lööf – vaikka oli luvannut syödä vanhoja kenkiä, jos asettuu tukemaan sossuja – käänsi kelkkansa parin liberaalisuvakittaren kanssa ja simpsalapim: 9000 yli-ikäistä huonolla kertomuksella maahantunkeutunutta partasuista miestä saakin ”armahduksen” ja luvan käydä ainakin lukio loppuun (kuten useimmiten tällaisissa tapauksissa tämä tarkoittaa elinikäistä vapaata ylläpitoa koko sakille).

Ja mitkä ovat sitten seuraukset?

 1. Maahan tulee yhdellä iskulla elätettäväksi 9000 partalasta lisää.
 2.  Koska koulunkäynti on perusteena niin SFI-opettajien (se eka vieras kieli) tarve kasvaa – ja jo nyt pätevistä opettajista juuri SFI:ssä on maassa huutava pula.
 3.  Nuorten miesten todellinen ikä tullaan ”lain” päätöksellä veivaamaan keinotekoisesti alas (tämä lienee mahdollista vain Ruotsissa?).
 4.  Maahanmuuttajien tekemissä rikoksissa kaikkialla Euroopassa afghanistanilaiset ovat järjestelmällisesti mukana Top-3 -listalla – eli turvattomuus lisääntyy.
 5.  Ruotsin lehmänhäntää muistuttava käyrä Pisa-tilastoissa vahvistuu.
 6.  Koska laki-esitykseen on leivottu sisään, että armahduksen saaneiden tulee aktiivisesti osallistua koulunkäyntiin ja jopa olemaan tunneilla mukana (!), niin tuomarin ja pyövelin (!) asemaan tulevat lakimiesten ja tuomareiden sijasta tavalliset luokanopettajat (jotka saavat näin päävastuun turvapaikan jatkosta ja pysyvyydestä tämän ryhmän osalta).
 7. Tämä jo alunperin kyseenalainen ryhmä vie 9000 paikkaa todellisilta turvapaikan tarvitsijoilta väärin ja järjettömin perustein – eli lakiesitys asettaa turvapaikanhakijat diskriminoivasti eri asemaan ilman laillista turvapaikkaperustetta (koulunkäynti ei kai koskaan ole ollut asyl-syy?)

Ja seurauksista sokerina pohjalla: Centerin – Keskusta – puoluetoimistoon on posti kantanut jo useita tusinoita pareja vanhoja, käytettyjä kenkiä.. Kun asiat menevät tarpeeksi pitkälle pieleen, niin näköjään ruotsalaisillakin on huumoria..

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/darfor-skickar-folk-gamla-skor-till-centerpartiet

Advertisements

18 thoughts on “Partalapsien paratiisi?

 1. Ruotsi on niin naurettava sketsi että nyt ei jaksa enää edes itkeä.. Järkyttävä, munaton takapajula. Ennen Ruotsi oli Pohjolan naurun aihe, nyt se on koko maailman naurettavin häpeällisin paskaläntti. Kartassakin ironisesti pitkän paskajöötin näköinen.

  1. Ei se Ruotsikaan ollut naurunaihe vielä 210 vuotta sitten. Sen jälkeen onkin sitten tapahtunut paljon…tai paremminkin, ollut tapahtumatta.
   Yli 200 rauhan ja hyvinvoinnin vuotta on tehnyt korjaamattoman tuhoisaa jälkeä entiselle suurvallalle.

 2. Kun sipilän toimet vit..aa niin katsaus ruotsiin saa hyvälle tuulelle. Huonoa asiassa on se ettei suomalaisilla ole totuutta käytettävissä näistä omista nekke lukemista, vaan kaikki on todennäköisesti siivottua tilastoa.

  1. Ruotsin tilanne huvittaa niin kauan kunnes muistaa että jos sen paikalla olisi Unkari, sieltä ei tulisi tänne yhtään partalasta Sipilän loikkarihallituksen toimista (ja toimimattomuudesta) huolimatta.

 3. Oikeauskoiset tulevat palkitsemaan Annie Lööfin kun kalifaatti on valmis ja kukaan ei ole estämässä tekojamme eikä pako ole mahdollista. Kuvitelkaa sitä shokkia kun maailmanparantajat tajuavat että emme oikeasti kunnioita ketään hänen aikaisempien tekojensa johdosta. Myymme hänet veljillemme jos hinta on kohdallaan ja joku pitää punatukkaisesta orjattaresta. Ruotsissa on paljon kaupattavaa. Insh Allah

  1. Mitä, eikö pride-kulkueeseen osallistuneet turvikset olleetkaan vilpittömiä? Tarkoitatko, että 200-kiloinen kumiasutransu anustappinsa kanssa tai kalju rekkalesbo ei nautikaan muslimien kunnioitusta? Voisiko heille oikeasti tapahtua jotain ikävää, jos persestanialaiset pääsevät valtaan? Mulle on ainakin kerrottu, että ihan samanlaisia ollaan! Shokin puolelle karkaa!

 4. Ihan sama kunhan eivät tule rajan yli ruotsia en jaksa surra itseppähän ovat soppansa keittäneet lähinnä rupeaa naurattamaan koko pöljä kansa. Valitettavasti meidän oma hallitus ministereineen on vaan äo:ltaan samaa tasoa.

  1. ”kunhan eivät tule rajan yli” HAH! Nehän tulee, heti kun Ruotsin sossurahat loppuvat. Seuraava sossutaivas on lyhyen laivamatkan päässä. Arvaan että korkeintaan 10 vuoden päästä meille tunkeutuu puoli miljoonaa Ruotsalaista muslimia.

   1. Se on ikävän todennäköistä, ellei nykymenoon saada muutosta. Mutta miten sellainen saataisiin? Täytynee yrittää katsoa mallia sieltä, missä nämä asiat on osattu hoitaa täysin toisella tavalla…

    Kuinkahan todennäköistä on, että Unkariin alkaa lähitulevaisuudessa tulvia islamistimaahantunkeutujia? Arvioisin todenäköisyyden jonnekin nollan ja olemattoman välimaastoon. Ehkä voisimme ottaa mallia sieltä? Meillähän on siihen mahdollisuus jo ensi vuoden keväällä?

    1. Oikeassa olet. Muutaman vuoden päästä on selvä pesäero: maat jossa sossumuslimit määrävät, maat jossa sossumuslimit pahoinpidellään. Unkari ja Puola, tsekki ja muut järkevät maat ovat jo näyttäneet esimerkkiä. Itä/länsi-menoo. Ryssät ei taivu. Suomi on siinä ja siinä rajalla: Skandinavia on menetetty, belgia hollanti saksa ranska samoin, milloin me heräämme?????

 5. Tämän typeryyden takana ovat siis kaikki vihervassarit ja kepun (c) maajussit!!! Toivovat kai maatalouteensa halpatyövoimaa jos ja kun afgaanit eivät 30 koulunpenkinhinkkaamisvuoden jälkeenkään osaa lukea ja kirjoittaa?

 6. Tähän hajosi Ruotsin oikeistopuolueiden allianssi lopullisesti ja kepu on nyt siirtynyt vihervassareiden puolelle. Toivottavasti moderaatit ottavat järjen käteensä ja alkavat yhteistyön Sverigedemokraattien kanssa. Turha toivo kait mutta se plus KD antaisi vaaleissa 50% ja ylikin.

 7. eli lakiesitys asettaa turvapaikanhakijat diskriminoivasti eri asemaan

  Päätöksen tulos: Raskasta rasismia. swedustanian poliittinen mutakuonohallitus.

 8. Mikä tuonne Centern:n toimistolle on osoite?`
  Mullon muutama pari vanhoja lantalenkkareita. 😉

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.