Varoitus Alahärmään: liikkeellä ulkomaalaisia pikkutyttöjen kyttääjiä

 

29.4.2018

Alahärmässä on liikkeellä Lähi-itätaustaisia nuorten tyttöjen kyttääjiä. Tietojen mukaan sininen Citroen-merkkinen henkilöauto seuraa nuoria tyttöjä ja autossa olevat miehet yrittävät mahdollisesti ottaa yhteyttä lapsiin.

Useat paikalliset ovat kiinnittäneet huomiota auton liikkeisiin viikon aikana. Autolla ollaan seurattu yksinään kulkevia tyttöjä ja toisaalta myös mopoautoja ollaan seurattu. Lisäksi parkkipaikoilla ollaan yritetty erilaisia piiritystoimia. Autossa olevat henkilöt ovat lähi-itätaustaisia miehiä. Auto on suomalaisen naisen nimissä.

Kuvat on otettu tänään Alahärmän kylältä kun muuan isä oli nuorukaistensa kanssa liikkeellä ja lapset olivat vahvistaneet, että kyseessä on juuri tämä auto.

Tietojen mukaan poliisikin on tietoinen asiasta, mutta koska mitään rikosta ei vielä ole tapahtunut, ei poliisi voi oikein tehdä mitään.

Alahärmälaisten lasten vanhempien kannattaa olla asiasta tietoisia niin kauan kuin ei tiedetä mitä miehet haluavat. Useat tytöt ovat joutuneet kuitenkin juoksemaan karkuun miehiä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

34 thoughts on “Varoitus Alahärmään: liikkeellä ulkomaalaisia pikkutyttöjen kyttääjiä

 1. Buahhahaa Insinöörit ottanut suvakki-lepakon auton lainaan ja vaanivat kuin kojootit savannilla lapsia.

 2. Vai ei poliisi voi mitään. Onneton vale. Kyllä ne puhuttaa voivat, omistajan ja haltijakeijut. Korttia olisi myös syytä syynätä ja maassaolon edellytyksiä. Nyt on vaan käymässä niin, että saattaa Allah-sormi heilahtaa ja mitään poliisi ei pelkää niin paljoa, nähty on lähietäisyydeltä kuinka iso poliisimies uikuttaa ja pikkuruinen palleromuslimi käskyttää.

  Terroristi laitettiin lasten kanssa kouluun, kuinkas siinä kävikään. Kyllä noidenkin aikeet tiedetään.

  1. Eihän tuo nyt kyllä niin voi olla,että poliisi ei voi tehdä mitään jos tumosta vainoamista esiintyy.Mitä teemme mitääntekemättömällä poliisilla ???
   Oliskohan autonsa matuille luovuttanutta naista esim puhuteltava,sen lisäksi,että matujen taustat tutkitaan oikeasti.

  2. Taidan alkaa pitämään järjestystä kun on kuitenkin turvallisuusalan tutkinto käyty. Jos poliisi on voimaton niin musu-ukoille voisi olla sitten kauhistus lähes 180 cm koripalloilija- ja vartijanainen. Mua ei niin helposti nujerreta yhdelläkään iskulla. Sellainen amatsonijoukko olisikin hyvää pelottelua musuille tai riittää yksikin pelotteluun. Ei ole tarvinnut edes kääpiöpinseriäkään ottaa mukaan kun ilman koiraakin osaan hätistellä lähentelevät musut pois. Musut pelkää jopa pieniä koiriakin kuten mulla on.

   1. Kyllähän se naurattaisi, jos suomalainen amatsoni heittäisi trkyilevän musulmaanin ketoon. Sälli luikkisi varmaan häpeissään tiehensä.

    1. No siinäpä teille on viihdettä. Oon mä käynyt erikoisvoimakoulutuksenkin jossa heitin parimetrisen kaverin matolle. Nuo arabithan ovat lähinnä mahakkaita ja somalit näyttävät palanneilta tulitikuilta.

     1. Hyvä Xena! Arvostan ja kumarran. Sinunlaisiasi tarvitaan koska monet suomalaiset miehet ovat pupu pöksyssä kun pitäisi naisiaan puolustaa. Eivät kaikki mutta surullisen monet.

      1. Minä kyllä haluan naisenakin asettaa rajat jos joku mua loukkaa syystä tai toisesta. Jokaisella naisella pitäisi olla sellainen itsetunto.En todellakaan heittäydy samanlaiseksi holhottavaksi prinsessaksi kuin tuntemani muslimiin hairahtanut nainen. Lähinnä naureskelen sen avuttomuudelle, kun pitää kauppakassit kantaa kotiovelle saakka ja miehen pitää tietysti aina rientää apuun joka asiassa 😀 ja tuollaista esimerkkiä antaa sitten tyttärilleen

     1. Tai sitten jollekin orientaaliselle ensirakastajalle
      voisi toteuttaa jonkinlaisen ”Pelon maantiede”-
      skenaarion 🙂

   2. Xena on mielenkiintoinen valtavirrasta erottuva nainen. Olisi hupia nähdä miten Xena käsittelee raiskaamistä yrittävää muslimisyöpäläistä 🙂 Olisipa sinunlaisia naisia enemmän Suomessa niin maamme olisi parempi paikka.Toisin kuin nämä suvakkimaanpetturiämmät teidänlaisia isänmaallisia naisia tarvittaisiin paljon lisää. Naisten jos joidenkin pitäisi pistää hanttiiin tälle islamisaatiolle sillä naisilla on eniten tässä hävittävää.

 3. Ei paskalakit mitään tee. Jos Suomalaiset kyttäisivät partalapsia niin johan alkaisi tapahtumaan.

  1. Eihän tuo nyt kyllä niin voi olla,että poliisi ei voi tehdä mitään jos tumosta vainoamista esiintyy.Mitä teemme mitääntekemättömällä poliisilla ???
   Oliskohan autonsa matuille luovuttanutta naista esim puhuteltava,sen lisäksi,että matujen taustat tutkitaan oikeasti.

  2. Toden totta,jos suomalaiset miehet hetkenkään kyttäisivät matunaisia ,niin laki löytyis sen lopettamiseen äkkiä,ennen kun mitään olis tapahtunut.
   Siitä kyttäämisestä olis jumalattoman suuret otsikot Hesarissa ja ylenuutisissa .

 4. Tuolla suunnalla on iso VOK. Vaikea arvata mistä nämä rikastuttajat ovat. Jostain syystä nuo mokkakikkelit vetävät puoleensa nuoria tyttöjä, tällainen ”seurue” kuljeskeli täällä päin viimevuoden puolella, nuori tyttö joka ajoi autoa ja kolme lähi-itäläistä kyydissa. Katsoin kait liian pitkään marketin parkkipaikalla tätä seuruetta ja matut mulkoilivat pahan näköisenä takaisin.

 5. Poliisilta fiksu tapa toimia olisi mennä tarkastamaan henkilöllisyys ja maassa olon edellytykset ja selvittää että tällaista toimintaa ei tässä maassa hyvällä katsota ja että heidän toimiaan tarkkailee niin poliisi kuin kansalaisetkin.
  Samoin pitäisi toimia aina kun tällaista havaitaan esim. asemilla ja kauppakeskuksissa ja muualla missä matut saalistavat alaikäisiä.
  Sitäpaitsi mistä lähtien lasten ahdistelusta on tullut laillista?

  1. ”Ehkä” näitä voisi alkaa valokuvaamaan ja
   levittämään kuvia netissä suurelle yleisölle.

   ”Pics or it didn’t happen!”

 6. Pitäisikö nyt jonkun vielä alahärmää pienemmästä paikasta naureskella että sitä saa mitä tilaa, pannaan aita ympärille ja annetaan mutiaisineen vaikka ruotsille. Samaa on Helsingin kohdalla täällä hoettu kommentoijien osalta pitkään.

  Tämä on globaali ongelma jota meidän pitäisi ruveta järjestelmällisesti hoitamaan kortteli kerrallaan. Yllä oleva uutinen on alahärmässä iso juttu, helsingissä kymmeniä vuosia jatkunut arki.

 7. Meilläpäin lasten ahdistelijat viedään putkaan odottamaan syytettä. Kyllä niille syyte löytyy jos vaan haluaa. Suomen poliisi löytyy kyllä syytteen silloin kun syyllinen tiedetään. Sen on PolPo todistanut monet kerrat. Ei vaan ole tahtoa kun kyseessä on kunniakansalaiset tai kunniavieraat?

 8. Poliisi voisi tehdä asialle jotain jos haluaisi. Kävisi esim. tarkastamassa miesten henkilöllisyydet, ihan siltä varalta että oliti tullut tuplahylsy. Ja sitten tivannut että milläs asioilla miehet liikkuu. Ja selkeästi ollut näkyvillä, näyttänyt että miesten touhuja seurataan.

  Mietin vain sitä naista joka antaa autonsa näille mahdollista rikosta suunnitteleville. Onko hän naivi? Auto rikoksentekovälineenä saatetaan takavarikoida valtiolle. Ja mikä nainen silloin on? Osasyyllinen?

 9. Onkohan tämä juttu edes totta.

  Miksi kuvien julkaisija on pikselöinyt auton rekisterikilven?

  Kilven näkyessä voisi auton suvakkiomistajaan olla yhteydessä, ettei lainaisi ajoneuvoaan kyseiseen toimintaan.

  Toiseksi, eikö vanha pohjanmaalainen ’laki’ poista kyseistä ongelmaa, kun on muissa asioissa toiminut vallan mainiosti jo satoja vuosia?

 10. Onneksi pikkutytöt ei ole liikkeellä iltaisin niin säästyvät joukkoraiskaukselta.

  Teinitytöt ovat vaaravyöhykkeellä eikäene kauaakaan kun saamme lukea kauhean uutisen.

  Voisko ne suvakit hoitaa ja antaa jalkoväliään näille vonkaajille. Hehän näitä ihannoivat.

 11. Onneksi pikkutytöt ei ole liikkeellä iltaisin niin säästyvät joukkoraiskaukselta.

  Teinitytöt ovat vaaravyöhykkeellä eikäene kauaakaan kun saamme lukea kauhean uutisen.

  Voisko ne suvakit hoitaa ja antaa jalkoväliään näille vonkaajille. Hehän näitä ihannoivat.

 12. Siitä vaan Alahärmän nuoret miehet rohkeesti koputtelemaan panoauton ikkunaan ja jutustelemaan mukavia. Tulee joukkotappelu tai sitten panomuslimit luikkivat pakoon. Muistakaa vaan että muslimin kiimaa ei estä kukaan eikä mikään.

 13. Tässäkin tapauksessa poliisi on täysin hampaaton. Jos poliisit menisivät oma-aloitteisesti kyselemään heppujen papereita, ajokorttia ja rekisteriotetta, sekä tiedustelemaan, että milläs asioilla sitä liikutaan, niin asiasta nousisi kissankokoiset otsikot ”Poliisit suorittavat etnistä profilointia” ”poliisit syyllistyivät rasismiin” jne. jne. Nämä tietyistä maista tulevat ns. ”turvapaikanhakijat” nauttivat lähes diplomaattista koskemattomuutta. Kaiken tämän lisäksi konstaapelit todennäköisesti menettäisivät virkansa ja saisivat tuomiot.

  1. Juurikin näin. Pienen alaikäisen tytön joukkoraiskaus on aika pieni hinta kuitenkin verrattuna rasistiksi haukkumiseen.

  2. Valittajat ilmoittavat vain julkisesti että kannattavat terroria ja raiskauksia koska vastustavat niiden ennaltaehkäisyä.
   Eihän ne valita lentoliikenteen turvatarkastuksistakaan vaikka ne olisivat kuinka nöyryyttäviä. Mutta valittavat muista turvatarkastuksista. Se käytös kertoo mitä kannattavat.

 14. Toisessa ajassa tuon auton sisällä kyttäävät sandaaliparit olisi piesty porukalla heinäseipäillä ja ajettu huuthelvettiin. Autokin olis muistuttanut ”neuvottelujen” jälkeen lähinnä jättimäistä rusinaa.
  Naamioituneet ”neuvottelijat” olisi niin ikään jäänyt tunnistamatta, eivätkä paikalliset tietäisi heistä mitään muuta, kuin ”että näyttivät anarkomarkoilta…”
  Polpo olisi neuvoton – tai ei ihan: menisivät lähivokkiin neuvomaan oikeaoppista avainnipun kilistelyä…

 15. ”Varoitus Alahärmään: Sinisessä Citroenissa 4 kpl pikkutyttöjen raiskaaja-turvapaikanhakijaa, tarjoavat hasista ja kyrpää. Sossu maksaa.”

 16. Poliisi haluaa taas odotella ensin uhria. Eli vaativat murhaa tai raiskausta. Eivät osaa mitään ennaltaehkäisyä koska lakihan ei suojele ketään.
  Entä jos etsivät ihmiskauppaan henkilöitä jotka sitten vain ilmoitetaan kadonneiksi.
  Poliisi voisi edes tarkistaa henkilöllisyydet ja tehdä selväksi että vaanijoita tarkkaillaan.
  Jos joku katoaa niin ainakin sitten heti tiedettäisiin syylliset.
  Miksi laki ei suojele ketään vaan vaatii aina ENSIN UHRIN.
  Se tarkoittaa että laki on laadittu verenhimoiseksi eikä mitään turvaamaan.
  Kummallista on sekin että lakimiehet saavat tulkita lakia täysin oman kieron mielensä mukaan. Miksi heidän ajatusmaailmaansa ei valvota lainvastaisena kuten muiden ihmisten ajatusmaailmaa? Ovatko he lain yläpuolella kuten maamme hallitus?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.