Växjössä raiskattiin nainen parkkihallissa

x-garage-jpg

29.4.2018

Växjön poliisi otti yöllä kiinni 42-vuotiaan miehen epäiltynä raiskauksesta. Noin 50-vuotias nainen raiskattiin växjöläisessä parkkihallissa lauantai-iltana klo 23.00 aikaan.

Poliisi sai ilmoituksen klo 23.00 jälkeen, jonka mukaan nainen raiskattiin keskustassa sijaitsevassa parkkihallissa. Poliisi kertoi tiedotteessaan, että henkilöt tunsivat toisensa entuudestaan.

Parkkihalli suljettiin teknistä tutkintaa varten.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Växjössä raiskattiin nainen parkkihallissa

 1. Arvaus, joku matumyönteinen suvakki joutunut antautumaan ”ystävälleen” vastentahtoisesti ja kun taikalapaset ja jyrkkä ei eivät toimineetakaan.

  1. Aika kurjaa kun näitä matujen kepposteluja tulee kuin liukuhihnalta, niin niihin turtuu. Uusi normi. Tai ei nyt enää mikään uusi.

 2. Luulisi että pensan käry on känsän peru mutta ei. Jokapaikka ja -reikä kelpaa kun himo iskee päälle xtralujaa.

  1. Eipä se ullatusrakastelija niinkään ajattele olosuhteiden mukavuutta, kuten lukuisat täällä raportoidut lumihankiraiskaukset osoittavat. Yöllisen parkkihallin eristyneisyys, hiljaisuus ja yksinäisyys sen sijaan tuottavat niin kiihottavan yhdistelmän, ettei sitä voi vastustaa edes tietoisuus sataprosenttisesta kiinnijäämisestä.

   Olisiko jokin tällainen ollut taustalla tässä Peter Madsenin sukellusvenemurhassa? Kyseessä oli kuitenkin mies, joka on todistanut kykynsä pitkäjänteiseen ja määrätietoiseen suunnitteluun avaruusrakettien ja yksityisten sukellusveneiden suunnittelijana ja rakentajana.
   Hän olisi aivan varmasti kyennyt suunnittelemaan ja toteuttamaan Täydellisen Murhan tavalla, joka ei mitenkään viittaa häneen – ja sitten kuitenkin jostain ihmeen syystä teki tolkuttoman seksuaalikidutusmurhan tavalla, josta Afrikan sarven tyhminkin somali olisi tajunnut jäävänsä varmasti kiinni.

   1. Mitäsä selität. Ei se ollu murha! Ensin tyttö sai kansiluukusta osumaa, sitten sai hapenpuuttesta semmosta vikaa että rupesi lävistämään pilluaan ja tissejään löytämällään terästangolla. Viimeisillä voimillaan tyttö raiskasi itsensä, sahasi kädet jalat ja päänsä irti kunnes lopulta upotti sukellusveneen yrittäen hukuttaa miespoloisen joka oli hänelle vaan tarjonnut kahvia ja pullaa.

    1. Ja tähän perään sanon että näin Kim Wall dokumentin..Kaunis terävä nuori nainen ei tuommoista karmaisevaa kohtaloa ansainnut. Kukaan ei ansaitse. Ympärillämme on sairaita eläimiä, emmekä edes huomaa. Rauha hänen sielulleen.

 3. Munikulturismi ulla rukkaus. Ullatuuus.

  Stubbi ehkä tulla ilosta oma pöksy?
  Sweden is paradis for mi brou?

  Koska ne tajuta mika vika?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.