Tukholman poliisi otti kiinni henkilöitä epäiltynä terroririkosten valmistelusta

0

Kuvakaappaus 2018-04-30 12-44-28.png

30.4.2018

Tukholman turvallisuuspoliisi SÄPO ja poliisi iskivät aamulla Akallan maahanmuuttajalähiöön ja ottivat kiinni useita henkilöitä epäiltynä terroririkosten valmistelusta.

Syyttäjä Per Lindqvist kertoo SVT:n uutisille, että SÄPO ja poliisi tekivät aamun aikana useita iskuja eri puolilla maata ja kahdesta paikasta on otettu kiinni henkilöitä; Pohjois-Ruotsista, jota ei tarkemmin määritellä ja Tukholman Akallasta. Kaikenkaikkiaan kolme henkilöä on otettu kiinni.

Syyttäjän mukaan kyseiset henkilöt ovat olleet jo pitkään seurannassa ja heillä tiedetään olevan kansainvälisiä yhteyksiä. Kuitenkaan mitään varsinaista terrori-iskua ei poliisin mukaan ole ollut odotettavissa lähipäivien aikana. Kiinniotetuila oli kuitenkin sellaisia yhteyskiä kansainvälisiin terroristeihin, että on ollut syytä epäillä jotain toimintaa.

Ruotsin terroristitaso on edelleen 3/5 asteikolla. Viimeistään torstaina päätetään yritetäänkö kiinniotettuja vangita.

Akalla kuuluu Järvan akseliin, jonne sijoittuvat muut ongelmalähiöt Rinkeby, Tesnsta ha Husby.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tukholman poliisi otti kiinni henkilöitä epäiltynä terroririkosten valmistelusta

 1. Yllätys, järkytys, pöyristys, mielenpahoittaminen, shokki, muslimin suvaitsemista ja ymmärtämistä, valkoisten kristittyjen olemassaolosta muslimien hätähuuto, islam mielenterveysongelma, yksittäistapaus, millään ei mitään tekemistä minkään kanssa…

 2. Tietenkin hyvä, etteivät ehtineet tehdä mitään. Mutta tulee vielä joku muu joukko joka onnistuu rikastuttamaan kantiksia, eikä siihen välttämättä mitenkään pitkään mene. Onhan kuitenkin ihan kohtuullista, että tämä tulee osaksemme kun länsimaiden ohjukset ja pommit ovat kerran tappaneet kehitysmaalapsia. Liian turvallinen maa on silkkaa rasismia.

  Ja kansainvälisyys on mitä kuuminta hottia ihan kaikilla saroilla:

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005657497.html

  ”Siellä myös paikalliset rikollisryhmät ovat suorastaan pelänneet heitä”

  Eli terroristien lisäksi tulevaisuuden multikultiin kuuluu olennaisena osana myös se, että rikollisuuskin rikastuu. Nämä eivät varmaankaan jätä rispektiään palauttamatta ja jos katsot vähänkään liian pitkään päälle, tulee varmasti nappia otsaan, vaikka olisit ihan tavallinen pellehermanni.

  Mutta kyllä: kansallinen turvallisuus voidaan täysin uhrata, että saadaan oikea kulttuurinen unelmautopia tänne meillekin ja köyhien maiden raakojen rikollisten ihmisoikeudet ne yksinkertaisesti ovat arvokkaammat kuin kansalaisen henki.

  1. Hyvä kirjoitus, näinhän tämä ”ei saa antaa pelolle valtaa kamppanja” menee. Kumma juttu vaan kun Lontoon vii e iskujen jälkeen sitä mantraa hokevat Suomessa nostivat heti esimerkiksi eduskunnan vartioinnin tasoa ja roimasti.
   Suomi, EU:n suurimpana hännystelijänä on valmis todellakin siihen, että päästään tulevaisuudessa etnisen värinän kärkiryhmään. Jos se tarkoittaa sitä, että toreilla ja turuilla lentelee suolenpätkiä harva se päivä niin so be it.
   Kunhan päättäjillä on edes jotain saumaa hillotolpalle niin ei mitään väliä vaalikarjasta.
   Unohtavat vaan sen tosiasian, että jossain vaiheessa päättäjät itsekkin ovat suojattomia maaleja tai perhe tai suku on sitä.
   Aika lyhytnäköistä toimintaa.

 3. Tää on jännää tämä sossumuslimien elättäminen vaikka ovat pahimpia syöpäläsiä eivätkä muuta tee kun vihaavat elättäjiään ja suunnittelevat murhia. Vähänku syöttäisi torakoita.

 4. Terot ja muut rikolliset ulos ja rajat ikuisiksi ajoiksi KIINNI! KIINNI! KIINNI! KIINNI! KIINNI! sanoo:

  Onko nyt todellakin tarkoitus että tätä kissa ja rotta- leikkiä joudutaan leikkimään maailman tappiin asti ja se on päättäjien mielestä ihan okey? Rajoilta valuu uusia terroriyrittäjiä maahan 24/7 ja se on vihervassareiden ja kepun mielestä normaalia eikä se estämiseksi aiota tehdä mitään muuta kuin tällaisia yksittäisiä poliisiratsioita joilla yritetään luoda kuvaa että tilanne on muka hallinnassa? Paukku tulee jo ehkä tänään. Tai sitten huomenna. Ihan normaalia sekin.

 5. Ainakin yksi pidätetyistä on Akilovin tuttu ja myös Uzbekistanista ja jo kotimaassaan hänellä on ollut uskonnollista häikkää. Mutta silti yhtä tervetullut Swedustaniin joko elämään sossurahoilla ja/tai rikoksilla ja/tai kaikenmaailman ahneilla mus-öxxenuzznujeneilla jotka ostavat pimeästi heidän työvoimaansa ja näin mahdollistavat varjoyhteiskunnan kasvun.

 6. Antakaa poikien keppostella koska sehän on harmitonta näköalattomien nuorten hätähuutoa ja vain oman identiteetin etsimistä.Heitä pitäisi tukea antamalla oma verstas tykötarpeineen että pääsisivät toteuttamaan itseään. On suuri vaara että masentuvat muuten lopullisesti ja Ruotsi menettää heissä valtavan mahdollisuuden.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.