Bodenissa iso Vastarintaliikkeen marssi – Lokka ja Monokulttuuri lähettää livenn

0

Kuvakaappaus 2018-04-30 07-38-19.png

30.4.2018

Huomenna Ruotsin mediasuurin tapahtuma vietetään eittämättä pohjoisessa Bodenissa, jonne on tulossa satoja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniä omalle vappumarssille. Paikalla on myös Junes Lokka kuvaamassa tapahtumaa. Linkki siitä myöhemmin.

Tapahtuma on saanut pohjoisessa suuret mittasuhteet. Monet paikalliset asukkaat ja lähikylien, kuten Kalixin äärivasemmistolaiset ovat yrittäneet paniikinomaisissa tunnelmissa saada vakuutusta sille, että etelässä sijaitsevat antifat saataisiin paikalle vastamielenosoitukseen. Pohjoisessa antifalla ei nimittäin ole kuin marginaalia marginaalimpikin kannatus. Luleåssa on olemassa pieni äärivasemmistolaisryhmittymä, joka oli vuoden 2015 ohjaamassa etelästä junilla saapuvia sotapakolaisia edelleen Tornioon Suomen puolelle.

Myös Norbottenin iso ilmaisjakelulehti NSD (Norbottenin sosiaalidemokraatit) on valjastanut kaikki voimansa mustamaalauskamppanjaan, jossa on lueteltu kaikki perusklisheet natseista ja väkivallasta. Muuan kalixilainen äärivasemmistolainen Anders Johansson on tehnyt marssista valituksen hallinto-oikeuteen. Johanssonin mukaan poliisin laiskuus ja jaksamattomuus oli syy, miksi mielenosoitukselle annettiin lupa.

–  En ole estämässä kenenkään mielipidettä. En vain halua, että natsit tai isikset marssivat Bodenin kaduilla, Johanssin kertoo NSD:lle.

Niin ikään Johansson on sitä mieltä, että vastarintaliikkeen mielenosoitus estää toisten ihmisten vapautta.

– Ihmisillä on riski joutua väkivallan kohteeksi, koska he eivät sovi vastarintaliikkeen normeihin. Ja heidän kokoontuminen kehoittaa väkivaltaan.

Bodenissa on myös erityisen paha sotapakolaistilanne. Paikkakunnalla sijaitsee pari isoa vokkia ja eräänlainen Pohjois-Ruotsin vokkipääasema. Niin ikään jo aiemmilta vuosilta Bodeniin on muuttanut paljon kolmansista maista tulleita tulijoita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Bodenissa iso Vastarintaliikkeen marssi – Lokka ja Monokulttuuri lähettää livenn

 1. En vain halua, että natsit tai isikset marssivat Bodenin kaduilla, Johanssin kertoo

  johanssonin on sitten syytä pysyä helvetin kaukana kaduilta, koska hyypiö on mitä törkein natsirasisti

  1. Ja totta hitossa turvistulvan mukana tuli myös isisläisiä ja terroristeiksi lähteneitä on palaillut ”kotiinsa” Ruotsiin. Ja ne ovat sitten ihan oikeita terroristeja eikä mitään uusterroristeja (vrt. uusnatsit). Kuorrutteena sitten ihan tavallisia sotarikollisia.

 2. Nyt on pillinenillä ja höpöheinän pössyttelijöillä vaikea valinta edessä. Mennäkkö etelään vai matkatakko pohjoiseen. Kun omaa noinkin rajoittuneen maailmankuvan niin ei yleensä pysty päättämään kahdesta asiasta. Ja ”rasisminvastustajia” ei Ruotsissa ole niin paljoa että niistä saataisiin edes varteenotettava uhka kahteen marssiin.

  Mitä tulee itse merssiin niin on mielenkiintoista nähdä miten poliisi jakautuu. Pitäisi olla kahdessa paikassa pamputtamassa ja kaasuttamassa isänmaallisia, mutta ei saa unohtaa pakoloisten sytyttelemiä autopaljoa ja vsemmiston aiheuttamaa anarkia ja/tai yhteisen omaisuuden tuhoamista. Poliisin pitäisi olla viidessä paikassa yhtäaikaa yhden sijaa. Siinä onkin ”diskuteeraamisen” paikka.

  On siis odotettavissa työn päivänä Voittomarssi isänmaallisille. Toivon että mahdollisimman moni ruotsalainen tukijäsen lähtee marssille mukaan. Sillä tukijäseniä on maassa paljon enemmän kuin varsinaisa jäseniä. On hienoa muistaa marssilla kaikkia niitä uhrauksia joita esi-isämme ovat tehneet jotta me olemme tässä nyt.

 3. Meidän joukkomme tulevat vasemmiston avuksi taistelemaan yhteistä vihollista vastaan jos he pyytävät. Kadut lainehtivat vääräuskoisten verta jos se on Allahin tahto. Tai sitten vietämme uskottomien juhlaa tanssaamalla tyttölöiden kanssa vokin lämmössä ja hellässä hoivassa. Hyvää Vappua Kaikille tästäkin huolimatta.

  1. Koska poliitikot ovat ottaneet itselleen vallan ja oikeuden saattaa kansalaisia terrorin ja raiskausten uhreiksi , niin heidän rikoksensa on suurempi.
   Ulkomaalaiset tekee ”vain” mitä ovat oppineet isiltään mutta poliitikot ovat ottaneet vallan niin kuin itse saatana.
   Tuo vihollinen tuhoaa koko ihmiskuntaa ja poliitikot ovat vapaasta tahdostaan, vallan ja rahan himosta uhranneet oman maansa ja kansansa ryhtyessään sen palvelijoiksi. Saatanan palvelijoiksi.
   Siksi on heidän rikoksensa SUUREMPI.

 4. Helvetin hienoa! Survaiskaa rasismi-fasismin
  teräksinen nyrkki marxilaisten perseeseen!!!!

  Itse en kannata kansallissosialismia, mutta on
  ihan hyvä että viherpieruille annetaan pientä
  siedätyshoitoa.

  On erittäin tärkeää ilmaista julkisesti vastustusta
  poliittista korrektiutta kohtaan, vaikka sitten
  tämänlaisilla performansseilla. Peppukivun lisäksi
  jatkuvat pöyristymiset menettävät kiinnostavuutensa
  yleisön silmissä.

 5. ”– Ihmisillä on riski joutua väkivallan kohteeksi, koska he eivät sovi islamin normeihin. Ja heidän kokoontuminen kehoittaa väkivaltaan.” 🙁

 6. Hyvää Wappua Paavo 😋🍩🍹🍺

 7. ”Mikä antaa poliitikoille oikeuden riskeerata kansalaisten elämän?!”. Tässä voi sanoa, että VÄÄRIN ÄÄNESTÄMINEN!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.