Hyvää vappua! Älkää ryypätkö liikaa eikä syödä serpentiiniä!

0

Pt-median toimitus kaikkineen toivottelee hyvät vaput lukijoille. Ja hei, ei sitten ryypätä liikaa.

 

hqdefault.jpg

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Hyvää vappua! Älkää ryypätkö liikaa eikä syödä serpentiiniä!

  1. Minä kyllä tiedän rajani,mutten ole sinne asti koskaan päässyt vaan olen aina sammunut ennen sitä !!!.

  2. Tälläisinä päivinä maistuu jallu !!!.
    Ps.Tosin mokomat viinin purskuttelijat,eivät tiedä mitään kyseisestä perinteikkäästä kulttijuomasta !!!.

    1. Kossuvishy tai jallukola. Minttufernertti tai undeberry,jos maha breikkaa. Värilliset pois, joten kossuvissy (ravistettuna hiilihapot vek) on myös jeesaavaa. Varovaisesti.

  3. Paavo. Suurkiitokset infosta, josta olet antanut meidän saada tietää ja josta ei muut ole ”muka” tietoisia. Tästä tietämättömyydestämme saamme kiittää mediaa. On se saatana, että suomalainen tavallinen puupää uskoo kaiken mitä paskamedia sille kertoo ja se on sangen ikävää, mutta totta. Hieno juttu kun infosi on faktaa, eikä punikki-viher-paskiaisten umpipaskaa. Miten tämän antoisan infon saisimme Suomen kansan tietoisuuteen? Hieno maa ja hieno kansa, jota manipuloidaan nykyään pahemmin kun ryssän ikeessä aikoinaan. Toki olemme sitä vieläkin. Joka tapauksessa, kiitos jaksamisestasi ja hyvää vappua! Itse en ole enää opiskelija enkä työtä tekeväkään, joten moista paskaa en juhli. Toi työttömyys tosin ei ole oma valintani. Suomi ei ole enää se sama minun Suomeni, josta olen saanut nauttia joskus 30-vuotta sitten viimeeksi. Mutta vanhana ukkonakin olen valmis tekemään sen, mitä miehen pitää. Eli seisoa sanojensa takana ja olla suomalainen, jos sitä kerran on. Suomalaisuus ei tosiaankaan ole häpeä eikä synti. Se on ylpeyden aihe, josta nauttivat nykyään nekin jotka eivät sitä ansaitsivat. Suvakit ovat toivottomia tapauksia. Kiitos ja hyvää vappua!
    Ps. ”Kurlaan” vähän kun se on kuulemma ajankohtaista. Jaksamisia!

  4. Paavolle kans ”Head esimene mai” ja joo koitellaan välttää sitä liskojen yötä vaikka tämä maailmantilanne antaisikin aihetta ottaa syvempikin ryyppy 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.