Ruotsi myöntää turvapaikkaan perustuvan oleskeluluvan 2010-luvulla noin puolelle miljoonalle henkilölle

0

ae83c512ae4a5cd178725feaac5addde

30.4.2018

Vaikka Ruotsiin oma-aloitteisesti tulevien turvapaikanhakijamiesten määrä on tippunut vuoden 2014 reilusta 80 000:sta ja vuoden 2015 reilusta 160 000:sta kahden viime vuoden vajaaseen 30 000 tulijaan, niin yksin näitä lukuja ei kannata tuijottaa.

Se luku, jota kannattaa seurata on turvapaikkaperusteella myönnetyt oleskeluluvat ja perheenyhdistämisohjelmalla maahan tulevat. Kun nämä kaksi lukua yhdistetään saadaan se oikea luku, joka kertoo paljonko tulijoita oikeasti on.

Kaikenkaikkiaan Ruotsiin on tullut 2010-luvulla huhtikuun loppuun mennessä noin 473 400 omatoimista turvapaikanhakijaa. Taulukko alla.Kuvakaappaus 2018-04-30 17-48-02

Maahan asumaan jääneitä taas on 2010-luvulla tullut noin 350 000 henkeä. Tähän lukuun on laskettu turvapaikkaperusteella myönnetty oleskelulupa, perheenyhdistämisohjelmalla turvapaikahakijan perässä tullut perhe tai muu omainen ja kiintiöpakolaiset. Taulukko alla. Allaoleva taulukko on se, jota kannattaa seurata.

Kuvakaappaus 2018-04-30 18-33-15

Oleskelulupatilastojen luvussa eivät ole mukana sellaiset kategoriat, kuten esimerkiksi työperäisen oleskeluluvan saaneet, koska tilastojen erotteleminen mistä maasta tulija tulee, menee liian pitkäjänteiseksi poiminnaksi. Työperäisellä olella voi tulla vaikka Japanista tai Kiinasta, joita on paljon. Näitä ryhmiä ei kuitenkaan ole mieltä alkaa erottelemaan erikseen. Turvapaikkahakemuksen muuttuminen työperäiseksi nostaa kenties lukemaa jonkin verran, joillakin tuhansilla. Samoin kuin opiskeluolella. Niin ikään tilastoissa ei ole adoptiota, koska niitä tapauksia oli kunakin vuonna vain joitakin kymmeniä. Kaiken kaikkiaan oleskelulupia myönnettiin esim. viime vuonna reilu 135 000 kappaletta.

Maahanmuuttoviraston arvio tulevista vuosista on samansuuntainen kuin viime vuonna. Vuoden 2018-2020 myönnetyt oleskeluluvat arvioidaan noin 50 000 luvan pintaan per vuosi. Kaiken kaikkiaan kolmansista maista tulee 2010-luvulla pyöreästi puoli miljoonaa henkeä. Siihen päälle jokaiselle naiselle Ruotsissa syntynyt 3-10 lasta.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Ruotsi myöntää turvapaikkaan perustuvan oleskeluluvan 2010-luvulla noin puolelle miljoonalle henkilölle

  1. Juuri näin. Tämä on yksi asia, mistä olen PT-medialle kiitollinen – en olisi itse asiaa tajunnut. Näiden lukujen päälle vielä vuotuinen porsiminen ja ollaan ilman muuta luvuissa, joita yhteiskunta ei voi kestää.

    Peruskantisäijä voi olla rajoittunut ja ihmeissään pride-kansan kanssa, mutta hän ei halua heittää heitä katolta – se on se suuri ero.

  2. Ruotsi on pääsemässä tavoitteeseensa, kansanvaihto. Pitää myös muistaa se, että tulijat ovat valloittajia, eivät ne ole tulleet sopeutumaan. Ruotsi on paskastan viimeistään 5 vuoden päästä ja sitten se paskasakki alkaa tunkea tänne oikein todenteolla. Kähtävä tai afrikan kädellinen ei vaan osaa olla muualla kuin kotona ja jokaisesta maasta minne ne pääsee tehdään samanlainen shithole kuin kotimaa.

  3. Juuri näin, jokin raja pitää saada.. Terävää analyysiä (ja periaatteessa yksinkertaista Elon laskuoppia), jota valtaeliitti peittelee kynsin hampain. Vielä ei ole myöhäistä siellä Suomessa!

  4. Ruotsi alkaa olla JO melko islamilainen, kantaväestön oikeuksien polkeminen islamistien rikoksissa, oman kulttuurin kieltäminen ja islamin suosiminen sairainen tapoineen (pedofilia,raiskaukset) Päättäviin asemiin nousee ääri-islamin kannattajia feministien tuella (jota tosin en ymmärrä millään logiikalla) ja imaameilla alkaa olla valtaa kun säädetään uusia lakeja vanhojen tilalle. Ja pahin, peppi pitkätossu on joutunut pannaan ja islamistien ja feministien silmätikuksi. Tämä sairas oman kulttuurin kieltäminen lyö myös Suomeen. Joku saamelainen feministeinen heinäkenkä oli loukkaantunut herra heinämäen lasten ohjelmasta. Eli nyt käytetään kaikkia keinoja maiden omien tapojen ja kulttuurin kieltämisessä ja olisi aika lyödä jäitä hattuun eikä lähteä joka loukkaantujan sairaaseen mielen maailmaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.