Deitti-palvelua afghanistanilaiseen tapaan

0

161

1.5.2018

Eteläisen Jyllannin poliisin pöydälle on tullut erikoinen tapaus: kaksi 14-vuotiasta tyttöä on joutunut raiskausyrityksen kohteeksi ja toinen tullut myös raiskatuksi.

Tavanomaiseen tapaan toimijoina on kaksi nuorta miestä Afghanistanista, toinen 16-vuotias ja toinen 20-vuotias. Molemmat nyt pidätetyistä ovat poliisin antamien tietojen mukaan Afghanistanin kansalaisia.

Erikoiseksi tapauksen tekee, että rikos tapahtui suuressa ostoskeskuksessa Esbjergissä – ja tarkemmin sanoen keskustassa sijaitsevan ostoskeskus Broenin naisten vessassa. Eli parivaljakko oli mennyt väijymään naisten WC-tiloihin ja käyneet ensimmäisen sinne saapuneen kimppuun – ja tässä tapauksessa uhriksi joutui vain 14-vuotias tanskalaistyttö.

Tyttökaverukset olivat olleet yhdessä shoppingilla ja raiskatuksi joutuneen 14-vuotiaan samanikäinen kaveri oli jäänyt odottamaan WC:n ulkopuolelle. Kun kaveria ei kuulunutkaan kohtuuajassa takaisin, meni hänkin tiloihin ja tällöin hänkin joutui raiskausyrityksen kohteeksi. Kaksi jotensakin aikuista afgaania ei kuitenkaan onnistunut pitämään kahta 14-vuotiasta tyttöä aloillaan ja toisen raiskaaminen jäi ”vain” yritykseksi.

– Voimme vahvistaa, että olemme saaneet pidätetyksi molemmat ja 16-vuotias on syytettynä raiskauksesta ja raiskausyrityksestä, 20-vuotias raiskausyrityksestä ja kysymyksessä uhreina on kaksi eri 14-vuotista tyttöä. Tapahtuma-ajankohtana oli ilta 31. maaliskuuta ja valvontakameroiden ansiosta saimme toisen pidätetyksi jo seuraavana päivänä ja toinenkin saatiin kiinni jo 4. huhtikuuta, kertoo aluetiedottaja Mads Dollerup-Scheibel poliisista.

Kauppakeskuksen päällikkö Janni Baslund-Dam on luonnollisesti järkyttynyt tapahtuneesta.

-Meillä on kameravalvonta kaikkialla missä se on lain mukaan mahdollista. Vartijapalvelu toimii niin ikään, mutta ollaanko nyt todella tultu siihen pisteeseen, että naisten WC-tiloihin pitää laittaa jatkuva vartijapäivystys?

 

Lähteenä mm,:

https://www.jv.dk/esbjerg/Politi-efterforsker-seksuelle-overgreb-mod-14-aarige-i-shoppingcenter/artikel/2606108

Advertisements

14 thoughts on “Deitti-palvelua afghanistanilaiseen tapaan

 1. …ollaanko nyt todella tultu siihen pisteeseen, että naisten WC-tiloihin pitää laittaa jatkuva vartijapäivystys?

  Kyllä, örkit vaeltavat vapaina pitkin pohjolaa vatioimatta ja tekaistuilla henkilöllisyyksillä tuhoten tavallisten ihmisten elämiä joka päivä ja vauhti vain kiihtyy

 2. Nuo ihmishirviöt pitäsi kuohia ilman mitään oikeudenkäyntejä. Tai lopettaa kuin raivotautiset eläimet, heti. On se saatanan kumma että tämä brutaali kultuuri saa touhuta kaikessa rauhassa ja mitään ei tehdä.

   1. Tulee vielä aika. Ahmedia vaan ei enää näy. Kyllä pian vielä räjähtää. Kikyt päälle ja kaikki veronkorotukset. Sitä saa mitä tilaa, sanoi joku muinainen virsi. Olkaa kärsivällisiä, kuten Late Marjamäki sanoi. Hiljaa hyvä tulee!

   2. Islamin olisi todellakin hyvä uudistua tai sitten hävitä. Mutta muslimitkin ovat ihmisiä ja on turha väittää, että kaikki muslimit olisivat pahoja.

    Raiskaajat pitää kuitenkin saada karkotettua, eikä vain lätkäistä jotain pientä näennäistä tuomiota. Raiskaajatkin lisääntyvät kun löytävät sopivan reiän ja vievät sitten oman sairaan maailmankuvansa seuraavalle sukupolvelle, jonka tekemisistä sitten saa nauttia meidän jälkipolvi.

    Ulkomaalaiset raiskarit ulos Suomesta ja Euroopasta siitä välittämättä kuinka heille Paskastaniassa käy.

 3. Eikö olisi helpompaa, jos se naisväki olisi vain siellä kotona? Suuntahan on se, että samanlaisia paskamaita syntyy Eurooppaan, mistä nämä ovat alunperin lähtöisin.

  1. Tähän se päättyy väkisinkin,

   Kun väestö vaihtuu kulttuurin ja uskonnon kanssa niin lopulta naiset alkavat itse rajoittamaan itseään suojellakseen itseään.

   Ensin tulee itsensä kunnolla peittäminen, sitten huivit ja lopulta burghat eikä talosta uskalla enää ulos ilman miespuolista saattajaa.

   1. Se on ikävä tosiasia.

    Kanttikset joko hyväksyvät tämän suuntauksen Euroopassa tai sitte jotkut nousevat tätä vastaan ihan fyysisesti. Mutta epävakaat ajat ovat vielä tuloillaan. Kovan hinta tästä suvaitsevaisuudesta tullaan joka tapauksessa maksamaan.

 4. Tässä kohtaa on vaikea enää keksiä mitään ”Poliittisesti korrektia” ratkaisua rikkomatta MulticutiTM:n ”Unelmaa”? Kun sivistyneessä yhteiskunnassa joudutaan miettimään tällaisia asioita niin aika vaikeaksi menee olla ehdottamatta mitään sellaista ratkaisua mikä ei vaatisi massiivisia deportaatioita ja erittäin tiukkaa maahanmuuttokontrollia?

  ”- Vartijapalvelu toimii niin ikään, mutta ollaanko nyt todella tultu siihen pisteeseen, että naisten WC-tiloihin pitää laittaa jatkuva vartijapäivystys?”

  Kumma kun näitäkään ongelmia ei ollut olemassakaan vielä parikymmentä vuotta sitten? Itse mietin miten Ruotsissa missä on samaan aikaan päällä tämä sekopäinen vessojen sukupuolettomuus pelleily, eli mites noita sitten valvotaan vai millaiset afgaani sävytteiset festivaalit niissä on menossa?

  Itse en keksisi poliittisesti korrektimpaa ratkaisua tuon ostoskeskuksen toimitusjohtajana kuin ilmoittaa että naisten vessat suljetaan nyt kokonaan/ muutetaan miesten vessoiksi koska naisten vessoja ei voida turvata mitenkään.

 5. Toimisi sellainen, että tyttö/nainen pyytää oven avausta infopisteeltä ja siellä ihminen kyttäisi vessan ulkopuolella olevasta kamerasta, että sisään menee vain sinne kuuluvat henkilöt, muuten tulee vartija välittömästi. Muutaman tonnin maksaa, mutta niin maksaa sotaorpojen vohvelitkin, kun heitä nuorisorangaistaan.

  Vaan kylläpä huippuinnovaattorimyynninedistäjä raivaa rasistiset esteet ja ulkoistaa raiskaustoiminnan vaikkapa parkkialueelle.

  1. Ja niin maksaa uhrin terapoiminen ja mahdollinen toimintakyvyn aleneminenkin.

   Kyllä vessoja todellakin pitää alkaa valvoa, jos tällaista sattuu.

   Tietenkin sosiaalidemokraattien aikaansaamat lait täytyy ensin rustata uusiksi ja se näyttää aina vaativan uhreja marttyyreiksi, jotta poliitikot alkavat toimia.

   Niin kuin nähdään sarjakuristaja Penttilän tapauksessa. Kaikki tiesivät, että kuristaja murhaa taas hyvinkin pian, mutta eipä näkynyt vipinää poliitikkojen puheissa. Sitten kun se uhri tuli, niin jeesustelu alkoi jälleen kerran. Sosiaalidemokratian hedelmät tappoivat uhrin.

   Sosiaalidemokratiassa on toki hyviäkin piirteitä, kunhan pääsevät eroon ajatuksista, että vakavien rikoksen tekijöitä pitää paapoa ja antaa uusia mahdollisuuksia toisten ihmisten hengen kustannuksella.

 6. Miettikää kun nämä sairaat suvakit ajavat nyt yhteisiä wc-tiloja niin miehille kuin naisillekkin.

  WC raiskaukset tulevat kasvamaan.

  Oveen voi jo ripustaa kyltin, jossa lukee:”Taharrus WC”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.